gloria west Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Bond spasava svet na "srpski način"! Najnoviji roman o čuvenom tajnom agentu 007 ugledao je svetlost dana, a neizvesnosti je došao kraj. Roman pod nazivom “Carte Blanche“ promovisan je juče u Londonu, piše Blic. Džefri Diver, autor najnovijeg romana o tajnom agentu 007, dobio je prvu kopiju svoje knjige, koju mu je juče urušena u Londonu. Knjigu mu je "isporučio" marinac koji se spektakularno spustio sa zgrade. Ono što je definitivno najveće iznenađenje jeste to što je radnja novog romana o Džejmsu Bondu smeštena u Srbiju! Deo knjige postavljen je i na piščev web sajt, gde se može pročitati i sledeće: Bond dolazi u Srbiju, govori srpski, jede ćevape, druži se sa agentima BIA i... na kraju naravno spasava svet. Radnja romana o najpoznatijem tajnom agentu ovaj put je smeštena na dve lokacije, u Srbiju i Dubai. U ovom nastavku, Bond se vraća iz Avganistana, i regrutovan je u novoj tajnoj agenciji koja je nezavisna od MI5 i MI6. Diver je priču smestio u sadašnje vreme. On šalje svog junaka u Srbiju, i “daje mu odrešene ruke” da uradi sve što je potrebno da pokuša da spase živote hiljade ljudi. Glumcu Danijeu Krejgu će najverovatnije biti poverena uloga i u najnovijem nastavku. Kniga opisuje i zanimljive detalje o tome kako Bond stiže u Srbiju. Bond na početku putuje vozom od Beograda do Novog Sada i opaža, između ostalog da na ulicama ima "najviše automobila marke ‘zastava’". Potom se tajni agent smešta u Novom Sadu gde i počinje zaplet. Na sajtu se može pročitati još dosta zanimljivih detalja. Između ostalog i da Bond traži pomoć srpske tajne policije i sarađuje sa agentima BIA na zadatku koji mu je poveren. Jedino je još uvek ostalo nepoznato da li je nova "Bond" devojka Srpkinja ili ne. http://www.mondo.rs/s207283/Zabava/Film/Bond_spasava_svet_na_srpski_nacin.html omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 qq nama, samo nam je jos Bond falio... isus-sinai "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Ах кад му дође Чак Норис... 0110_hahaha isus-sinai ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 вероватно ће бити о хапшењу младића :cheesy: 1405_love greengrin могу само да замислим разочарење на бондовом лицу кад укапира да је ухапсио сенилног и оронулог старца кога је мешетарска држава држала на леду 15 година да им не умре 4chsmu1 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 вероватно ће бити о хапшењу младића 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling могу само да замислим разочарење на бондовом лицу кад укапира да је ухапсио сенилног и оронулог старца кога је мешетарска држава држала на леду 15 година да им не умре 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif Ma gde bre... ne verujemmm... to vi zato sto je trenutno aktuelna ta tema. Mene jako interesuje kakve mi veze sa Dubajiom imamo.. Ma jedva cekma da vidim sta su napisali.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 јеееееесте сви смо ми помало срби :) 0110_hahaha погледај шта је било људи као инспирација за 007. http://en.wikipedia.org/wiki/Inspirations_for_James_Bond#Character_inspirations клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 malo sutra, opet nalazis izgovore da ne priznas cinjenicu da su Srbi najvece face! Zna se u kom fazonu je James Bond i sigurno da nijedan medju tom gomilom nije bio tolki zavodnik ko ovaj nash Dule (dudule gatje mu se nadule)! womens Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14426.msg450818#msg450818 date=1306472114] вероватно ће бити о хапшењу младића 1405_love могу само да замислим разочарење на бондовом лицу кад укапира да је ухапсио сенилног и оронулог старца кога је мешетарска држава држала на леду 15 година да им не умре pivo pivo :cheesy: smej.gif Ma gde bre... ne verujemmm... to vi zato sto je trenutno aktuelna ta tema. Mene jako interesuje kakve mi veze sa Dubajiom imamo.. Ma jedva cekma da vidim sta su napisali.... Pa ne moramo (a verovatno ni nemamo) mi kao mi da imamo, nego likovi u knjizi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука