Баба Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 I ja sam preneražen lupetanjem nekih (mada je bilo dosta i razumnih)... Pogrešno ste shvatili demokratiju... Demokratija se zasniva na jednakosti i ljudskim pravima koja ne smiju biti prekršena... I nije teror većine nad manjinom... Znači odbornici mogu glasati da li će pomoć biti 20 000 ili 30 000, ali oni ne mogu odlučivati vjeroispovjest djece kojoj će pomoć biti dodjeljivana jer su sva djeca jednaka pred zakonom i gradskim odlukama - a i njihovi roditelji su svi morali plaćati poreze bez obzira na vjeroispovjesti... A tek željkova lupetanja o njemcima kao velikim nacionalistima što im je donjelo ekonomski uspon i hitleru koji je bio suprotnost "današnjim nacionalistima" jer je on eto razmišljao globalno?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! - valjda u rangu mojih i mračnjakovih razmišljanja o naciji kao nečemu vještačkom nametnutom ljudima i totalno nebitno... Ovo zaslužuje nagradu za izjavu godine!!! Јасно је да ниси ништа схвати о ономе што сам говорио о Немцима , али си брз на етикетирању...шта да радиш пуни сте предрасуда ви балкански атеисти...више сте балкански него атеисти... Ma vi ste sve evropejci i kosmopolite 1405_love Да, ја јесам космополита и живим у Европи, припадам европској култури, и за разлику од вас који сте очигледно малограђани имам шире видике и воспитаније које сам добио од Немаца. То сви који ме знају лично могу да ти потврде, а за тебе не знам ни из ког си села ни са које чуке, но дефинитивно јесте да сте ви атеисти србије жешћи малограђани оптерећени низом балканских комплекса и да резонујете српскије од мене који кажем да јесам националиста. Али нисам сељачина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Да, ја јесам космополита и живим у Европи, припадам европској култури, и за разлику од вас који сте очигледно малограђани Ako ovo nije uvreda ne znam sta jeste... но дефинитивно јесте да сте ви атеисти србије жешћи малограђани оптерећени низом балканских комплекса и да резонујете српскије од мене који кажем да јесам националиста. Koji MI? U zivotu nisam bio clan te smešnog udruženja? To sam otprilike napisao 68 puta na forumu... za nekog ko je obrazovan "u nemackoj" slabo razaznajes domaca slova? Al evo jos jednom da potvrdimo (nadam se jednom za svagda) NISAM CLAN ATEISTA SRBIJE - ako bas hoces da znas juce sam proteran sa njihove FB grupe... posto su se ceo dan klali oko toga koliki su neandertalci... a ja sam se potrudio da im to saznanje priblizim koliko je moguce... Али нисам сељачина. Khm... OK... Na kraju: Ko tebe upste pita za tebe? Mene stvarno ne interesujes ti? Ja sam pricao imajuci u vidu malo veci populacioni uzorak... boze, sto neki pate od egocentrizma i megalomanije da sve gledaju kroz sebe i sopstvenu prizmu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Kakve veze ima nato sa bilo čim. I amerika koja je unutarpolitički mnogo demokratskija zemlja nego što smo mi je nešto sasvim drugo spoljnopolitički... I mi smo devedesetih pokazali da srazmjerno svojoj veličini nismo ništa bolji od natoa kada sprovodimo silu prema drugima... I kakve to sve veze ima sa ovom odlukom u žitorađi? I zar vas Luka 6:41 ničemu ne uči? I hoćete li vječno ako u nečemu nismo dobri tražiti opravdanja kako su neki tamo možda još gori - ili ako je nešto očigledno loše - priznaćete- dobro - ovo je loše - hajde to da ispravimo... A talibanizacija dođe mnogo brže nego što mnogi mogu pretpostaviti. Eto - lično sam svjedok da je Republici Srpskoj u ratu trebalo svega nekoliko mjeseci da se poprilično talibanizuje i ja se i danas ne mogu načuditi kako su talibani u tako kratkom roku oteli zemlju od normalnih ljudi koji su po svim anketama i pre i poslije rata bili većina... Sva sreća - pa su normalni sprečili da bude i gore nego što je bilo - ali bilo je dovoljno loše... A kada cete vi "demokrate" da ukapirate da demokratija nije trip koji vi imate u glavi , vec je demokratija i nosac aviona, bombardovanje, gusenje demonstracija itd. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Kakve veze ima nato sa bilo čim. I amerika koja je unutarpolitički mnogo demokratskija zemlja nego što smo mi je nešto sasvim drugo spoljnopolitički... I mi smo devedesetih pokazali da srazmjerno svojoj veličini nismo ništa bolji od natoa kada sprovodimo silu prema drugima... I kakve to sve veze ima sa ovom odlukom u žitorađi? I zar vas Luka 6:41 ničemu ne uči? I hoćete li vječno ako u nečemu nismo dobri tražiti opravdanja kako su neki tamo možda još gori - ili ako je nešto očigledno loše - priznaćete- dobro - ovo je loše - hajde to da ispravimo... A talibanizacija dođe mnogo brže nego što mnogi mogu pretpostaviti. Eto - lično sam svjedok da je Republici Srpskoj u ratu trebalo svega nekoliko mjeseci da se poprilično talibanizuje i ja se i danas ne mogu načuditi kako su talibani u tako kratkom roku oteli zemlju od normalnih ljudi koji su po svim anketama i pre i poslije rata bili većina... Sva sreća - pa su normalni sprečili da bude i gore nego što je bilo - ali bilo je dovoljno loše... A kada cete vi "demokrate" da ukapirate da demokratija nije trip koji vi imate u glavi , vec je demokratija i nosac aviona, bombardovanje, gusenje demonstracija itd. A kad ces ti vernik da ukapiras da su vernici: i obrazovci i artemijevci i zute ose i skorpioni i navijaci i crvene beretke i cetnicki dobrovoljci.....? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 NISAM CLAN ATEISTA SRBIJE - ako bas hoces da znas juce sam proteran sa njihove FB grupe... posto su se ceo dan klali oko toga koliki su neandertalci... a ja sam se potrudio da im to saznanje priblizim koliko je moguce... Kakva je razlika izmedju Ateista Srbije i Ateista Srbije (fan page)? victory78 nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 NISAM CLAN ATEISTA SRBIJE - ako bas hoces da znas juce sam proteran sa njihove FB grupe... posto su se ceo dan klali oko toga koliki su neandertalci... a ja sam se potrudio da im to saznanje priblizim koliko je moguce... Kakva je razlika izmedju Ateista Srbije i Ateista Srbije (fan page)? victory78 Isto je... i jedno i drugo su pod nadzorom udruzenja "Ateisti Srbije".. svi njihovi profili i page-ovi na fb-u se razlikuju po logou. Svuda gde vidis ovu fotku to su "Ateisti Srbije" Udruzenje koje je fino krenulo a onda totalno skrenulo u patologiju... izvrcu ateizam ruglu... nego, ovo nije tema o njima... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 A kada cete vi "demokrate" da ukapirate da demokratija nije trip koji vi imate u glavi , vec je demokratija i nosac aviona, bombardovanje, gusenje demonstracija itd. A kad ces ti vernik da ukapiras da su vernici: i obrazovci i artemijevci i zute ose i skorpioni i navijaci i crvene beretke i cetnicki dobrovoljci.....? Ne znam ja koliko su oni vernici, barem ne idu okolo i ne s.....u kako treba biti vernik za razliku od Amera, Britanaca,Francuza koji samo idu okolo i mlate gluposti o demokratiji i kako svi trebamo biti demokrate i bacaju bnombe okolo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Ne znam ja koliko su oni vernici, barem ne idu okolo i ne s.....u kako treba biti vernik WTF? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Ne znam ja koliko su oni vernici, barem ne idu okolo i ne s.....u kako treba biti vernik WTF? Zta? Zute ose, crvene beretke misionare ili su misionarili? Nisam znao. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Spooky Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Pa misionarili su i misionare i dalje... Mislim - oni to razumiju kao misionarenje - a mnogi umjereni vjernici se naravno neće složiti sa takvom kvalifikacijom.... Misliš li da mladen nema tripove misionarenja kada priča o pravoslavlju i o tome kakvi pravoslavci trebaju biti i kako npr. za pedere nema mjesta u pravoslavnoj državi i tako neke stvari??? A kada cete vi "demokrate" da ukapirate da demokratija nije trip koji vi imate u glavi , vec je demokratija i nosac aviona, bombardovanje, gusenje demonstracija itd. Zeljko - to što se Amerika ponaša kako se ponaša nema veze sa njenim političkim uređenjem već mnogo više sa njenom veličinom i snagom... Isto je radio i SSSR pod komunizmom... Inače - lično nisam neki fan ni amerike ni NATOa, i postoje mnoge države koje su demokratske i koji se ne lože na te macho vojne stvari. Irska, austrija, švajcarska, neke skandinavske zemlje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Isto je... i jedno i drugo su pod nadzorom udruzenja "Ateisti Srbije".. svi njihovi profili i page-ovi na fb-u se razlikuju po logou. Svuda gde vidis ovu fotku to su "Ateisti Srbije" Bas lepo sto tako olako verujes ljudima facenew22222222 Mozda je to jos jedna strana ovih iz udruzenja, ali ne prepoznajem od aktivnih lajkaca ljude sa glavne strane. Plus medju omiljenim stranama se ne nalaze Ateisti Srbije. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Да, ја јесам космополита и живим у Европи, припадам европској култури, и за разлику од вас који сте очигледно малограђани имам шире видике и воспитаније које сам добио од Немаца. То сви који ме знају лично могу да ти потврде, а за тебе не знам ни из ког си села ни са које чуке, но дефинитивно јесте да сте ви атеисти србије жешћи малограђани оптерећени низом балканских комплекса и да резонујете српскије од мене који кажем да јесам националиста. Али нисам сељачина. Cak i ako ne poznajem Zeljka licno mogu da potvrdim 100% da je vecina vojvodjana narocito starosedeoca i njihovih potomaka bas ovakva iz ovog Zeljkovog opisa. Rusvaj i seljacenja su ovde napravili mangupi koji su ispuzali iz "crvenih" solitera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Ма Србија би била Еуропа да нису дошли Срби из БиХ и Крајине... Ја предлажем да нас натрпате у аутобусе и лиферујете за Р.С...а Србе са КиМ ..Тачију на тацну...да вам не ометају те сељачине ваш европски пут и германску културу... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Isto je... i jedno i drugo su pod nadzorom udruzenja "Ateisti Srbije".. svi njihovi profili i page-ovi na fb-u se razlikuju po logou. Svuda gde vidis ovu fotku to su "Ateisti Srbije" Bas lepo sto tako olako verujes ljudima Mozda je to jos jedna strana ovih iz udruzenja, ali ne prepoznajem od aktivnih lajkaca ljude sa glavne strane. Plus medju omiljenim stranama se ne nalaze Ateisti Srbije. E pa cekaj, mozda ne pricamo o istoj grupi... ja koliko znam postoji zvanicna stranica i zvanicana fan page koja im sada sluzi za diskusije posto je fejs promenio nesto pa ne moze vise da se diskutuje u grupi direktno... Mada, sta se sve izdesavalo pre neki dan... cudi me da uopste postoji stranica jos uvek 0110_hahaha пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука