Jump to content

Muslimani pitaju hrišćane

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zato mi muslimani kažemo sami smo odgovorni za svoju sudbinu iako je ona zapisana!!!

Bosanac, ako ja postojim od rodjenja, od kada postoji ta "zapisana sudbina"?

Postoji li onа prе mog rodjenja?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

bog biva razapet, bog se bičuje, bog nemočan bog se žrtvovao  radi iskupa od grijeha, bog trojedini itd...To su stvari koje i same vas zbunjuju pa ste se podjelili na razne skupine gdje jedni druge za herezu osuđujete i optužujete to mi nikako neide a isame vas često ako priznate zbunjuje!!!

Нисмо подељени око тога. Сви хришћани исповедају исту веру

у вези тога. Свих 5 група или хришћанских сабрања око Христа:

-Православни

-тзв. Оријентално православни

-тзв. несторијанци - Црква Истока (АЦИ и ХЦ)

-тзв. римокатоличка Црква

-и хришћани протестанти

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

a sada to vaše vjerovanje u kojem je Bog se javio vama u ljudskom obliku i ostale stvari iz vaše vjere, poštujem ali nikako ne prihvatam , tj odbacujem u potpunosti.

Znači da ga i ne poštuješ. I to je u redu, kao što i hrišćani ne poštuju muslimansku veroispovest, ali vole svakog muslimana, ili se bar trude da ga vole.

Toliko pitanja , bog biva razapet, bog se bičuje, bog nemočan bog se žrtvovao  radi iskupa od grijeha, bog trojedini itd...To su stvari koje i same vas zbunjuju pa ste se podjelili na razne skupine gdje jedni druge za herezu osuđujete i optužujete to mi nikako neide a isame vas često ako priznate zbunjuje!!!

Ovde nema ništa zbunjujuće. Gospod Isus Hristos je Pravoslavlje. On je došao da spase grešnike, a ceo ljudski rod je bio ogrezao u grehu. On je svojom žrtvom na Krstu iskupio naše grehe.  On je Božiji Sin, i Bog voli toliko ljude da je i svog Sina dao kao žrtvu. (Vidi poređenje sa Avramom (Ibrahimom). Oko ovih stvari nema nikakvih sukoba među hrišćanskim crkvama i svi jednodušno ispovedaju Gospoda Isusa Hrista.

Ono što svi hrišćani (što im i samo ime govori) znaju, jeste da je Gospod Isus Hristos, Spasitelj i Bog. Dalje od toga ne treba ni musliman da zna, ako hoće samo površinu.

Ako hoće dublje da zna onda mora prosto biti hrišćanin.

I same reči ...

GOSPODE ISUSE HRISTE SINE BOŽIJI POMILUJ ME GREŠNOG

u svakome bude dušu. Jer nije Hristos žrtvovan zbog hrišćana, on je postradao zbog celog ljudskog roda.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

a sada to vaše vjerovanje u kojem je Bog se javio vama u ljudskom obliku i ostale stvari iz vaše vjere, poštujem ali nikako ne prihvatam , tj odbacujem u potpunosti.

Znači da ga i ne poštuješ. I to je u redu, kao što i hrišćani ne poštuju muslimansku veroispovest, ali vole svakog muslimana, ili se bar trude da ga vole.

Toliko pitanja , bog biva razapet, bog se bičuje, bog nemočan bog se žrtvovao  radi iskupa od grijeha, bog trojedini itd...To su stvari koje i same vas zbunjuju pa ste se podjelili na razne skupine gdje jedni druge za herezu osuđujete i optužujete to mi nikako neide a isame vas često ako priznate zbunjuje!!!

Ovde nema ništa zbunjujuće. Gospod Isus Hristos je Pravoslavlje. On je došao da spase grešnike, a ceo ljudski rod je bio ogrezao u grehu. On je svojom žrtvom na Krstu iskupio naše grehe.  On je Božiji Sin, i Bog voli toliko ljude da je i svog Sina dao kao žrtvu. (Vidi poređenje sa Avramom (Ibrahimom). Oko ovih stvari nema nikakvih sukoba među hrišćanskim crkvama i svi jednodušno ispovedaju Gospoda Isusa Hrista.

Ko to može vjerovati neka vjeruje, ali ja nikako!!!

evo jednog od mora pitanja:Ako je Bog milostiv i ako je on ljubav zašto je morao žrtvovati sina zar to nije zlo?Zašto nije odmah oprostio bez imalo žrtve?

Zatim zar je Bog (po vama)Isus morao doći na ovaj svijet kroz spolni organ žene?Kada su ga obrezali i to mi naum pade da li je odsječeni dio njegova splovila isto dio od Boga ili je to višak i šta je sa tim djelom???(oprosti)

Ono što svi hrišćani (što im i samo ime govori) znaju, jeste da je Gospod Isus Hristos, Spasitelj i Bog. Dalje od toga ne treba ni musliman da zna, ako hoće samo površinu.

Jeste, ali odmah silni razilasci oko njegove prirodnosti monofiziti dualiti  itd...Pa zbog tih sitnih (navodno)razlika jedni druge ste protjerivali čak i proklinjali i izopčavali iz crkvi(ovo je historijski zapisano)

I same reči ...

u svakome bude dušu. Jer nije Hristos žrtvovan zbgo hrišćana, on je postradao zbog celog ljudskog roda.

De mi bogati reci ako ja uprljam odjeću možeš li ti čiščenjem svoje učiniti da prljavština sa moje ode?Ne možeš,naravno?

Zašto da Isus plati cjenu nečijeg grijeha i to svojim životom a on ga nije učinio?

Zar nije normalno da onaj koji je to učinio da on odgovara a ne da drugi plača ceh tuđih nedjela!!!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Zar nije normalno da onaj koji je to učinio da on odgovara a ne da drugi plača ceh tuđih nedjela!!!

Jes vala, ako ja cinim ono sto je Allah "zapisao" pre mog rodjenja zasto da ja odgovaram za to, u pravu si.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

De mi bogati reci ako ja uprljam odjeću možeš li ti čiščenjem svoje učiniti da prljavština sa moje ode?Ne možeš,naravno?

Zašto da Isus plati cjenu nečijeg grijeha i to svojim životom a on ga nije učinio?

U kolko imaš takvih primera u hrišćanstvu. I sve ima veze sa ljubavlju.

Bog je zato što nas voli (ljubav) dao na žrtvu Gospoda Isusa Hristosa. Ništa drugo nije moglo da nas spase jer ceo Svet se kupa u grehu.

Normalno je u svetu u kome nema ljubavi i u kojem je samo zakon sudija a ne Bog.

Bog je milosrdan i voli. On može da oprašta i najvećim grešnicima.

Prosto ti neke stvari ne možeš kao musliman razumeti. Ne razumeju ni mnogi hrišćani.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Toliko pitanja , bog biva razapet, bog se bičuje, bog nemočan bog se žrtvovao  radi iskupa od grijeha, bog trojedini itd...To su stvari koje i same vas zbunjuju pa ste se podjelili na razne skupine gdje jedni druge za herezu osuđujete i optužujete to mi nikako neide a isame vas često ako priznate zbunjuje!!!

Ovde nema ništa zbunjujuće. Gospod Isus Hristos je Pravoslavlje. On je došao da spase grešnike, a ceo ljudski rod je bio ogrezao u grehu. On je svojom žrtvom na Krstu iskupio naše grehe.  On je Božiji Sin, i Bog voli toliko ljude da je i svog Sina dao kao žrtvu. (Vidi poređenje sa Avramom (Ibrahimom). Oko ovih stvari nema nikakvih sukoba među hrišćanskim crkvama i svi jednodušno ispovedaju Gospoda Isusa Hrista.

Ko to može vjerovati neka vjeruje, ali ja nikako!!!

evo jednog od mora pitanja:Ako je Bog milostiv i ako je on ljubav zašto je morao žrtvovati sina zar to nije zlo?Zašto nije odmah oprostio bez imalo žrtve?

Zatim zar je Bog (po vama)Isus morao doći na ovaj svijet kroz spolni organ žene?Kada su ga obrezali i to mi naum pade da li je odsječeni dio njegova splovila isto dio od Boga ili je to višak i šta je sa tim djelom???(oprosti)

Jeste, ali odmah silni razilasci oko njegove prirodnosti monofiziti dualiti  itd...Pa zbog tih sitnih (navodno)razlika jedni druge ste protjerivali čak i proklinjali i izopčavali iz crkvi(ovo je historijski zapisano)

I same reči ...

u svakome bude dušu. Jer nije Hristos žrtvovan zbgo hrišćana, on je postradao zbog celog ljudskog roda.

Bosanac,ne možeš da daješ ovakve izjave a da tvrdiš da je Islam zbunjujuć za Hrišćane.

Islam je veoma praktična vera i nije nimalo zbunjujuća a ti se zamisli sad ko je ovde zbunjen !

Подели на овим сајтовима

Енизе, да ли је Бог свемоћан?

Молим, дозволите Енизу да одговори на питање.

Brate jeste a po tebi jeli Bog Svemoćan?

Наравно, али допусти да питам до краја шта сам наумио. Ако је Бог свемоћан, да ли то значи да он све може што хоће, или, пак, има нешто што не може или нешто што мора да учини (хтео не хтео)?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...