Jump to content

Muslimani pitaju hrišćane

Оцени ову тему

Препоручена порука

To je razlika izmedju tvoje i nase vere. Bog je savsen i u smirenju (tj. upravo to je kruna Njegovog bica).

Slican je dobrom pastiru koji ne zali sebe i ne gleda na svoje unizenje ako se mora poviti i sagnuti i sici u jamu da bi spasio i izbavio izgubljeno jagnje.

Bilo je naime neminovno da ako se zeli sjediniti sa tvorevinom da mora proci i kroz tu odvojenost od Raja,

jer tvorevina nije prineta Raju (Adam je to odbio).

Isti smisao ovoga - proklet visi na drvetu; radi nas je postao kletva,

ima ono - uzima na Sebe i uklanja greh sveta.

Greh i prokletstvo znaci - odvojanje od Rajskih naselja.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Opet vi o tome niri ja vas mogu ubijediti da Isus nije Bog i da nije razapet , tako ni vi mene ne mozete ubijediti suprotno od toga , samo gubimo vrijeme.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

Isus i Muhammed imaju ista ucenja , jer je i Isus Poslanik. , nije Bog.

ова теза може да прође на неким другим сајтовима. овде не! дакле УПОЗОРАВАМ ти и умољавам да почнеш водити здрав и конструктиван дијалог без да ниподаштаваш друге. Лично мислим да би бар из пристојности могао да поштујеш чињеницу да си на православном веб форуму/порталу, гдје си прихваћен домаћински и гдје си добродошао.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

xexex ja se samo Boga bojim , ja ti kazem , da ti ne znas ni sta citas , ja vidim istinu na svj nacin , vi na svoj , i vi se nikada necete sloziti sa mojim ucenjima ja nikad sa vasimi to je to , sto ste i dokazali predhodnom porukama.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

za mene i jedan i drugi su savrseni , tvoj je problem sto ti ne priznajes ni predhodne poslanike kao savrsene , jer svaki Posalnik je bio savrseni od danasnjih ljudi . za vas je Isus Bog u tome je problem prihvatanje drugih Knjiga.

Подели на овим сајтовима

Ти само понављаш исто да би себе уверио. Упореди њихове животе и шта су учили па ћеш видети да се пуно разликују. Ни један човек није могао да буде савршен, јер смо сви грешни - па и пророци. Коме је грешан човек узор, тај не може да следи савршеног Бога.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ти само понављаш исто да би себе уверио. Упореди њихове животе и шта су учили па ћеш видети да се пуно разликују. Ни један човек није могао да буде савршен, јер смо сви грешни - па и пророци. Коме је грешан човек узор, тај не може да следи савршеног Бога.

Ja vjerujem u Boga ,gdje su dokazi da je Muhammed bio gresan ? ? ?

Подели на овим сајтовима

Ja vjerujem u Boga ,gdje su dokazi da je Muhammed bio gresan ? ? ?

Је л' Мухамед убијао? Је ли лагао? Је ли прилагођавао учење својим потребама? Чиме је оправдавао живот са девојчицама? Чиме је оправдавао многоженство и блуд?

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Између меканског и мединског периода у Курану је толика разлика да изгледа као да није писао исти човек! Мухамед је постао агресивнији како му је успевало учење и политичка активност.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...