DYNABLASTER Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Nikola Tesla je mogao da materijalizuje 0409_feel Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 A Allah zna, a vi ne znate. (El-Bekare, 216.) pa normalno da vas zabolje glava jer Kur'an je samo za razumom obdarene , sto vi svakako niste , ako niste u stanju da procitate i razumijete par ajeta . a gdje se to otkrio Bog? osim kroz Knjigu , ne budite glupi toliko i mi ne smatramo da je Bog na nasem nebu , vec izvan vremena ,izvan ovog svijeta toliko o vasem poznavanju Islama . u Kur'an-u ima dosta metaforicnosti , koje se tesko razumiju , takodje i relativitet vrmena je izrazen u pojedinim surama , tako da je to za vas tesko za razumjeti . jer vama se Bog javio , nije se vama javio , jer tada niste bili zivi . opet naglasavam ono sto vi ne razumijete , ne mozete znati nista o Bogu , jer ga niste vidjeli . "..i da o Allahu(Bogu) govorite ono sto ne znate" (El-Beqare, 168.-169.) . moje znanje je daleko vece od vaseg , otvoreno srce i cist um , ja znam sta zanci Bog , Stvoritelj , a vi samo izlazete cinjenice , da Bog mora da voli , da Bog mora da stvara i da smo stvoreni zato jer je zelio vezu sa covjekom , Bog je savrsen i nemora nista , samo ono sto zeli , i tako i jeste . ja necu vise raspravljati sa vama i Bogu , jer ni ja ne znam puno kao ni vi , samo ste umislili da znate tajne nebesa i zemlje. Bog je Savrsen , ljudi nisu i nemaju nista Bozansko osim ljubav i prastanje . covjek ne moze stvoriti , materijalizovati makar jednu bit zemlje , a da ne govorim o kamenu , da stvori ni iz cega , Bog je taj koji je sve stvorio a vi raspravljate o tome sta on treba da radi i koje osobine ima . covjek nema moc ni da unisti ni da stvori materiju , tako da nikako ne moze biti Bog , niti ima boaznske moci osim svojstava ljubav i prastanje . Ma,ajde šta nam reče? Jesi li ti došao da razgovaraš ili si došao da misionariš islam? 0203_cool 0409_feel Дечко је комедија! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Sejtan vam samo zlo i razvrat naredjuje ...zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakom prolazu dočekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, ostavite ih na miru... Da li to oni ne vide da Mi u zemlju njihovu dolazimo i da je s krajeva njezinih umanjujemo, pa kako bi oni bili pobjednici?! Tu će biti mladih djevica, njih se nikada nisu dotakli ni čovjek ni đenije... Tu će biti dobrijeh žena - Djevojaka sa velikim crnim očima. Zatvorene su u sjenicama. Nikad ih se čovjek ni đenije nisu dotakli. ovo su vec teske perverzije, neprijatno i za procitati 0409_feel Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 ma sto posto je mogao "Nikola Tesla je mogao da materijalizuje" , ali u snovima , neka vas Allah uputi na pravi put , neka je mir Boziji s vama , ja ovde samo gubim vrjeme , objasnjavajuci stvari vama koji ne da niste citali Kur'an vec ga pogresno i tumacite . a inace bas me zanima sta je to Tesla materijalizovao? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Е, а зашто је Бог створио плавооке жене ако ове награде-жене из Курана имају црне очи!? Па то испада да Алах воли ове црномањасте, а плаве су неки фелер или шта? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 ma sto posto je mogao "Nikola Tesla je mogao da materijalizuje" , ali u snovima , neka vas Allah uputi na pravi put , neka je mir Boziji s vama , ja ovde samo gubim vrjeme , objasnjavajuci stvari vama koji ne da niste citali Kur'an vec ga pogresno i tumacite . a inace bas me zanima sta je to Tesla materijalizovao? А како тумачиш ове црнооке и отворено позивање на зло и разврат? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 trazim odgovor na pitanje sta je Tesla materijalizovao? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 sta te briga sta je materijalizovo?! 0409_feel pa zar je bitno sta?! 0203_cool cak i ako ti kazem neces moci shvatiti jer si ogranicen/programiran, ko konju sto metnu ono na oci da gleda samo u onom pravcu sto gospodar oce, a vash gospodar je demon iz pecine koji davi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 sta te briga sta je materijalizovo?! 0409_feel pa zar je bitno sta?! 0203_cool cak i ako ti kazem neces moci shvatiti jer si ogranicen/programiran, ko konju sto metnu ono na oci da gleda samo u onom pravcu sto gospodar oce, a vas gospodar je demon iz pecine koji davi opet crjedjanje , ali vec sam rekoa da nista drugo i ne znate , pa ajde reci sta je materijalizovao mozda shvatim ? j RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 A Allah zna, a vi ne znate. (El-Bekare, 216.) pa normalno da vas zabolje glava jer Kur'an je samo za razumom obdarene , sto vi svakako niste , ako niste u stanju da procitate i razumijete par ajeta . a gdje se to otkrio Bog? osim kroz Knjigu , ne budite glupi toliko i mi ne smatramo da je Bog na nasem nebu , vec izvan vremena ,izvan ovog svijeta toliko o vasem poznavanju Islama . u Kur'an-u ima dosta metaforicnosti , koje se tesko razumiju , takodje i relativitet vrmena je izrazen u pojedinim surama , tako da je to za vas tesko za razumjeti . jer vama se Bog javio , nije se vama javio , jer tada niste bili zivi . opet naglasavam ono sto vi ne razumijete , ne mozete znati nista o Bogu , jer ga niste vidjeli . "..i da o Allahu(Bogu) govorite ono sto ne znate" (El-Beqare, 168.-169.) . moje znanje je daleko vece od vaseg , otvoreno srce i cist um , ja znam sta zanci Bog , Stvoritelj , a vi samo izlazete cinjenice , da Bog mora da voli , da Bog mora da stvara i da smo stvoreni zato jer je zelio vezu sa covjekom , Bog je savrsen i nemora nista , samo ono sto zeli , i tako i jeste . ja necu vise raspravljati sa vama i Bogu , jer ni ja ne znam puno kao ni vi , samo ste umislili da znate tajne nebesa i zemlje. Bog je Savrsen , ljudi nisu i nemaju nista Bozansko osim ljubav i prastanje . covjek ne moze stvoriti , materijalizovati makar jednu bit zemlje , a da ne govorim o kamenu , da stvori ni iz cega , Bog je taj koji je sve stvorio a vi raspravljate o tome sta on treba da radi i koje osobine ima . covjek nema moc ni da unisti ni da stvori materiju , tako da nikako ne moze biti Bog , niti ima boaznske moci osim svojstava ljubav i prastanje . "og je Savrsen , ljudi nisu i nemaju nista Bozansko osim ljubav i prastanje ." Значи човек нема слободну вољу пошто је и Бог слободан? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 trazim odgovor na pitanje sta je Tesla materijalizovao? А ја тражим одговор што су створене плавокосе жене, ако их муџахедини неће добити као награду? И што ја Алах све створио? И како то да Алах нема везе са човеком? И како то да постоји толика разлика између меканског и мединског периода у Курану? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Е, а зашто је Бог створио плавооке жене ако ове награде-жене из Курана имају црне очи!? Па то испада да Алах воли ове црномањасте, а плаве су неки фелер или шта? Zavisi... U ostalim neznabozackim religijama, kod Slovena, a posebno kod Germana, u tzv. raju (po objavi ,,svetlecih bica") u raju su plavooke djevice i konkubine (njih stotinak leze u satorima i namiruju potrebe junaka i vernika koji su zudeli tome i dosli tamo). Vecne plavooke djevice-kurvice, jednom sa jednim, drugom prilikom sa drugim, i tako... v vjeki vjekov. 0203_cool, pravi muški raj 0409_feel ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Е, а зашто је Бог створио плавооке жене ако ове награде-жене из Курана имају црне очи!? Па то испада да Алах воли ове црномањасте, а плаве су неки фелер или шта? Zavisi... U ostalim neznabozackim religijama, kod Slovena, a posebno kod Germana, u tzv. raju (po objavi ,,svetlecih bica") u raju su plavooke djevice i konkubine (njih stotinak leze u satorima i namiruju potrebe junaka i vernika koji su zudeli tome i dosli tamo). Vecne plavooke djevice-kurvice, jednom sa jednim, drugom prilikom sa drugim, i tako... v vjeki vjekov. 0203_cool, pravi muški raj 0409_feel Знам, зато и инсистриам на томе. 0102_laugh Све лажне религије падају на "локалпатриотизму". Ту се види да немају васељенску свест! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 samo znate da postavljate pitanja na koja niko nema odgovor osim Bog i da vrjedjate , a ja vama postavim pitanje krstenja i pitanje odlaska u pakao , vi precutite , sad pitam za Teslu sta je materijalizovao vi cutite i pitanjem izbjegavate odgovor , a pitaje je "А ја тражим одговор што су створене плавокосе жене, ако их муџахедини неће добити као награду? И што ја Алах све створио? И како то да Алах нема везе са човеком? И како то да постоји толика разлика између меканског и мединског периода у Курану?" , i slicnim pitanjima , mene interesuje sta je sa onima koji nisu krsteni , i sta je Tesla materijalizovao. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 samo znate da postavljate pitanja na koja niko nema odgovor osim Bog i da vrjedjate , a ja vama postavim pitanje krstenja i pitanje odlaska u pakao , vi precutite , sad pitam za Teslu sta je materijalizovao vi cutite i pitanjem izbjegavate odgovor , a pitaje je "А ја тражим одговор што су створене плавокосе жене, ако их муџахедини неће добити као награду? И што ја Алах све створио? И како то да Алах нема везе са човеком? И како то да постоји толика разлика између меканског и мединског периода у Курану?" , i slicnim pitanjima , mene interesuje sta je sa onima koji nisu krsteni , i sta je Tesla materijalizovao. Ни ти ниси одговорио да ли је човек слободан?"og je Savrsen , ljudi nisu i nemaju nista Bozansko osim ljubav i prastanje ." У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука