Jump to content

Да ли муслимани имају проблем са смрћу?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Одговори 114
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

pa ako cemo na nezgodna pitanja , i vasa strana ima dosta nezgodnih pitanja na koja vi imate odgovor koji glasi , nama se Isus Hrist poakzao i vidjelo ga je 500 ljudi i mi vjerujemo u to , nemate dokaze kao ni mi , stoga nemojmo o dokazima jer ih nema .

Da ga tih 500 nije videlo, niko danas ne bi znao da je Isus Hrist ikada postojao.

Da nije bilo nereda mi bi i dan danas verovali da se 9.marta 1991 godine u Bg-u  skupila sacica slucajnih prolaznika ...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

zar vi niste na zemlji ? :cheesy: kao i mi znaci da za samog sebe kazes da si glup

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

pa ako cemo na nezgodna pitanja , i vasa strana ima dosta nezgodnih pitanja na koja vi imate odgovor koji glasi , nama se Isus Hrist poakzao i vidjelo ga je 500 ljudi i mi vjerujemo u to , nemate dokaze kao ni mi , stoga nemojmo o dokazima jer ih nema .

Чек, чек. Неће бити да је то тако, једнако. Када 500 људи посведочи да је нешто видело, онда се то на суду прихвата ка "истина ван сваке сумње" и суд доноси пресуду. Међутим, када један човек каже да је нешто видео, а нема сведока нити било каквог другог доказа, онда таква изјава нема тежину истине.

Апостоли који су видели Христа посведочили су ту своју веру својим животима. Размисли и сам. Да ли би неко пристао да свесно лаже, а да притом због те своје лажи изгуби све што је имао, изгуби друштвени углед, статус, бива прогоњен, понижаван и на крају убијен? Да је један човек то урадио, па хајде, могли би рећи - пуко човек ментално, одлепио. Међутим, није један него многи су свеодчили Христа. Знаш ли ти какав је углед имао учени апостол Павле као Јеврејин? Гонио је хришћане. Јавио му се Христос. Павле постаје ватрени апостол - а за узврат добија губитак свог друштевног угледа и статуса, батине, камење, пљувања, глад, жеђ, хладноћу, потуцање, робију и на крају смрт, одрубљивање главе. Која га је то сила навела на тако нешто? Сила онога што је видео и чуо - живога, васкрслога Богочовека Христа.

Дакле, хришћанство има итекакве доказе за оно што тврди.  О страдањима апостола говоре и други, нехришћански, историјски извори. Тако да не можеш рећи да су то само наше измишљотине. То су факта - историјска факта. Тачно се зна када је, где и како сваки од апостола Христових пострадао.

Подели на овим сајтовима

• Гости

ха, ха, хо, хо, хи, хи...

Ако ћете да спамујете тему, идите на тему за спамовање.

Овде је одавно завршен сваки нормалан дијалог. Све је речено и ту нема више шта да се каже.

Мислим да је најбоље причати на појединим темама.

Такође, мислим да атеиста нема потребе да се меша у теме које се тичу разговора о вери муслимана и хришћана јер он свакако не верује ни у једну. Ово троловско навијање не води ничему сем бановању.

Подели на овим сајтовима

Istoriju pisu velikani tako da ja ne vjerujem u istoriju kao istinu , opet kazem ja vjerujem srcem i ne trazim dokaze , vjera se ne dokazuje.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

Такође, мислим да атеиста нема потребе да се меша у теме које се тичу разговора о вери муслимана и хришћана јер он свакако не верује ни у једну. Ово троловско навијање не води ничему сем бановању.

Добро је да се отац Иван јавио, да не буде после прича како ја мрзим Мрачњака.

Подели на овим сајтовима

Pa muslimani stalno govore o dokazima i to naucnim kako Kuran govori o Velikom prasku i slicno

govore u cilju da svi shvate Istinu/.

Подели на овим сајтовима

Pa muslimani stalno govore o dokazima i to naucnim kako Kuran govori o Velikom prasku i slicno

И сам Куран је препун "доказивања". Но, изгледа само кад је потреба...Кад не може доказима, онда је вера "ствар срца".  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

govore u cilju da svi shvate Istinu/.

Мало пре си написао да не треба схватати већ веровати срцем. Ево:

opet kazem ja vjerujem srcem i ne trazim dokaze , vjera se ne dokazuje.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...