Jump to content

Перу добио још једног православца!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Нашем драгом форумашу који је са нама од почетка Марку Марјановићу (pokajnik83)и који је наш другар приватно и персонално је данас постао ћаћа. Његова супруга Ревека је на свет донела малог Стефана.

Срећнo и Богом благословено!

Шири даље Православље.....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 42
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Честитам. :drugarstvo:confused1

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

ја могу само да кажем да сам изузетно поносан што сам пренео ову прелепу вест  bendoff :) 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

просто немам речи колико сам срећан  :drugarstvo:confused1 confused

Подели на овим сајтовима

Честитке татко - ђе си овамо да ти поцјепамо кошуљу  :cheesy:. Бог нека вам дарује сваког добра.

0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel bliss jeeee bliss jeeee

:drugarstvo:confused1 confused bendoff :) 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Čestitam bratu Marko mnogo me je obradovao !!! nasznak12 0442_feel 0442_feel 0442_feel

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Срећнo и нек је Богом благословено!  0442_feel  nasznak12  0442_feel 0442_feel

Јеси ли утеху делила људима

као чисту свету водицу?

Јеси ли увек на грудима

савести носила Богородицу?

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14227.msg444321#msg444321 date=1305839123]

ја могу само да кажем да сам изузетно поносан што сам пренео ову прелепу вест  bendoff :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :) :) 0442_feel

просто немам речи колико сам срећан   0212_rolleyes pivo 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...