Jump to content

Vladika Nikanor protiv saradnje s vojskom

Оцени ову тему

Препоручена порука

Уосталом једини антиекумениста код нас у Чрч који је одличан теолог је Артемије , ови остали антиекуменисти пишу и причају којешта.

Pisu i pricaju kojesta a nista konkretno ne preduzimaju kao ovaj sto je odlican teolog...  0205_whistling

То што је он направио грешке у корацима не умањује његову теолошку поткованост.

Подели на овим сајтовима

Nekolicina vladika samo koci i sabotira normalni rast, razvoj i dinamiku u SPC.

Mladjim vladikama su jednostavno vezane ruke i svi se vrtimo u krug zbog toga.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. 0205_whistling

Brane i drugi svoje stavove i mišljenja i to mnogo bolje i argumentovanije od njega.

Na njega sam do skora gledao kao na niži oblik postojanja, ali kad sam čuo da je venčao onog popa iz slavonske eparhije i posle mu krstio dete, promenio sam mišljenje o ep. Nikanoru - ima za njega nade, svaka čast!

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

• Гости

Владика Никанор је, што би рекли народски, прави даса и лаф, и ако се не слажем са неким његовим богословским ставовима (нарочито ме  је заболело оно што је рекао за владику Атанасија).

Подели на овим сајтовима

Znači oče (ukoliko su navodi u članku tačni), za vas biti laf i dasa znači praviti buku oko odluka sa prethodnog Sabora, sa kojom se čovek sam saglasio i terati ostale episkope da ti objašnjavaju da je to stara odluka i da si i sam učestvovao u njenom donošenju?

Подели на овим сајтовима

Znači oče (ukoliko su navodi u članku tačni), za vas biti laf i dasa znači praviti buku oko odluka sa prethodnog Sabora, sa kojom se čovek sam saglasio i terati ostale episkope da ti objašnjavaju da je to stara odluka i da si i sam učestvovao u njenom donošenju?

Уколико су тачни ... од тога и полазимо , зато не придајемо пуно важности томе.

Него колико је још +Никанору остало до пемзије ?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не, то нисам рекао и не знам како си то могао да закључиш. Он је сам по себи такав и човек који нема длаке на језику. Нисам рекао да ми се то допада, чак се и не слажем са многим његовим богословским ставовима, не верујем да бих икада могао да будем свештеник код таквог епископа, али јесте лаф и јесте даса и људина- то је многопута показао према обичним људима и својим свештеницима. То управо онуи причају и то су ми многи потврдили.
Подели на овим сајтовима

Ми овде говоримо о конкретној ситуацији и врло рђавом понашању једног човека спрам 40ак других, те заиста не видим како у датој ситуацији таквог човека можемо назвати дасом или лафом. А притом то НИКАКВЕ везе нема са теологијом.

Подели на овим сајтовима

в.Никанор је гомилом канонских прекршаја већ зрео за рашчињавање, од подршке македонским расколницима, увођења посебних тарифа за св.Тајне (зар св.Дух има цијену, и зар може бити иста "цијена" прилога и за сиротињу и за богаташе???), преко називања канонског епископа Сатаном и одрицањем свештеничког и епископског братства, отвореног хвалисања власитом непослушношћу Св.Сабору итд.

Што није био тако храбар у сред рата те је оставио од Бога повјерени му народ и нагулио брже-боље за Београд? Био је и Епископ АУНЗ па се ни ту није дуго задржао, а сада у Банатској откада је преузео влада стање духовне чамотиње.

И он се за нешто буни? Шта је проблем? Што један (од светогораца) признат духовник, игуман манастира и доктор теологије добија глас у Сабору?

Катастрофа!

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Уосталом једини антиекумениста код нас у Чрч који је одличан теолог је Артемије , ови остали антиекуменисти пишу и причају којешта.

Pisu i pricaju kojesta a nista konkretno ne preduzimaju kao ovaj sto je odlican teolog...  0212_rolleyes

То што је он направио грешке у корацима не умањује његову теолошку поткованост.

ако тако назовемо скакање са литице без падобрана ...
Подели на овим сајтовима

в.Никанор је гомилом канонских прекршаја већ зрео за рашчињавање, од подршке македонским расколницима, увођења посебних тарифа за св.Тајне (зар св.Дух има цијену, и зар може бити иста "цијена" прилога и за сиротињу и за богаташе???), преко називања канонског епископа Сатаном и одрицањем свештеничког и епископског братства, отвореног хвалисања власитом непослушношћу Св.Сабору итд.

Што није био тако храбар у сред рата те је оставио од Бога повјерени му народ и нагулио брже-боље за Београд? Био је и Епископ АУНЗ па се ни ту није дуго задржао, а сада у Банатској откада је преузео влада стање духовне чамотиње.

И он се за нешто буни? Шта је проблем? Што један (од светогораца) признат духовник, игуман манастира и доктор теологије добија глас у Сабору?

Катастрофа!

Ко је какав духовник неби да улазим Брате...

Али када би се рашчињавало око тарифа..неби нам остало 80% Цркве  7896634

А Светогорци данас...мислим да то боље знаш од мене..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Катастрофа!

Ma,mnogo je "hrabar" covek i "laf i dasa",a "teolog" je samo tako....ali,za one koji ne znaju nista o njemu ili nisu izvadili vodu iz usiju.Gde god je bio postavljen pravio je neverovatne ludosti,da ne kazem gluposti, koje ni malo dete ne bi radilo,al' zato ,od kad je dosao u Banat, sad lupa sakom o sto i pravi se kabadahija i neverovatne poteze povlaci da se pita covek da li je pri cistoj svesti.Da ima iole svesnosti i savesti pokrio bi se usima i ne bi pricao uopste.Ovako,galami i potvrdjuje onu narodnu cega se pametan stidi...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...