Jump to content

Руска духовна музика

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 412
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 3 weeks later...

Песнь Пресвятой Богородицы

"Песнь Пресвятой Богородицы"

Величит душа Моя Господа, и возрадовася дух Мой о Бозе Спасе Моем.

Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу, Тя величаем.

Яко призре на смирение рабы Своея, се бо от ныне ублажат Мя вси роди.

Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу, Тя величаем.

Яко сотвори Мне величие Сильный, и свято имя Его, и милость Его в роды родов боящимся Его.

Сотвори державу мышцею Своею, расточи гордыя мыслию сердца их.

Низложи сильный со престол, и возне се смиренныя; алчущия исполни благ, и богатящияся отпусти тщи.

Восприят Израиля отрока Своего, помянути милости, якоже глагола ко отцем нашим, Аврааму и семени его, даже до века.

Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23)

Подели на овим сајтовима

Замечательно!

Спасибо Светлана. bleh

Во славу Божию!

Я очень рада, Илюша, что Вам понравилось confused

Нагорная проповедь

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=te3rfEB4hrw

Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости
Guest Оливера

Jao to je onaj Valaamac što se snima sve sam greengrin

I ja se snimam na kompu sam kao hor, moraću još tako... da mi je samo bolju opremu :cheesy:

Не знам за тај податак. О чему се ради?  89898989898989

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Pa ovo se prodaje kao "hor Valaamaca", a zapravo je jedan monah koji sve snima sam. 8086.gif

I kažem da i ja to radim na kompu, ali lošije zvuči jer je lošija oprema od one koju on ima (koliko znam, on ima pravi studio).

А где сте читали о томе? Имате ли неки снимак? Имају ли они уопште хор, или само снима тај монах?

Ух, колико питања... greengrin

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Ne znam da li imaju hor - a za ovog monaha su mi pričali ljudi iz muzičkih krugova u kojima se krećem - zaboravio sam sad i ime monaha. Ali znam da je sigurno tako, a i čuje se ako se dobro posluša 8086.gif

greengrin

Употребићу и ја своје музичко уво, хвала  1405_love

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...