Гости Guest Оливера Написано Мај 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Bogoro Ditsye Dyevo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јун 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Песнь Пресвятой Богородицы "Песнь Пресвятой Богородицы" Величит душа Моя Господа, и возрадовася дух Мой о Бозе Спасе Моем. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу, Тя величаем. Яко призре на смирение рабы Своея, се бо от ныне ублажат Мя вси роди. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу, Тя величаем. Яко сотвори Мне величие Сильный, и свято имя Его, и милость Его в роды родов боящимся Его. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу, Тя величаем. Сотвори державу мышцею Своею, расточи гордыя мыслию сердца их. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу, Тя величаем. Низложи сильный со престол, и возне се смиренныя; алчущия исполни благ, и богатящияся отпусти тщи. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу, Тя величаем. Восприят Израиля отрока Своего, помянути милости, якоже глагола ко отцем нашим, Аврааму и семени его, даже до века. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу, Тя величаем. Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Замечательно! Спасибо Светлана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Јун 23, 2010 Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 Замечательно! Спасибо Светлана. bleh Во славу Божию!Я очень рада, Илюша, что Вам понравилось confused Нагорная проповедь http-~~-//www.youtube.com/watch?v=te3rfEB4hrw Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=IiSiRAZRCVA&feature=related Ne volim Rahmanjinova inače, ali ovo mi je (pored moje sopstvene kompozicije ) najlepši Oče naš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Jao to je onaj Valaamac što se snima sve sam I ja se snimam na kompu sam kao hor, moraću još tako... da mi je samo bolju opremu winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Jao to je onaj Valaamac što se snima sve sam greengrin I ja se snimam na kompu sam kao hor, moraću još tako... da mi je samo bolju opremu :cheesy: Не знам за тај податак. О чему се ради? 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Pa ovo se prodaje kao "hor Valaamaca", a zapravo je jedan monah koji sve snima sam. shuntavilo2 I kažem da i ja to radim na kompu, ali lošije zvuči jer je lošija oprema od one koju on ima (koliko znam, on ima pravi studio). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Pa ovo se prodaje kao "hor Valaamaca", a zapravo je jedan monah koji sve snima sam. 8086.gif I kažem da i ja to radim na kompu, ali lošije zvuči jer je lošija oprema od one koju on ima (koliko znam, on ima pravi studio). А где сте читали о томе? Имате ли неки снимак? Имају ли они уопште хор, или само снима тај монах? Ух, колико питања... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Ne znam da li imaju hor - a za ovog monaha su mi pričali ljudi iz muzičkih krugova u kojima se krećem - zaboravio sam sad i ime monaha. Ali znam da je sigurno tako, a i čuje se ako se dobro posluša greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Ne znam da li imaju hor - a za ovog monaha su mi pričali ljudi iz muzičkih krugova u kojima se krećem - zaboravio sam sad i ime monaha. Ali znam da je sigurno tako, a i čuje se ako se dobro posluša 8086.gif greengrinУпотребићу и ја своје музичко уво, хвала 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука