Jump to content

Kako se ponasati kad si (NE)opravdano optuzen?

Препоручена порука

kako nisu, pa procitao sam tamo da je jedna optuzila da si pretio da ces da joj zakoljes majku, a ova druga da oces da platis mafijasima 50evra da joj ubiju dete? mozda sam i pogresno shvatio, svejedno- problem je u tebi, ako joj nisi pretio onda nema cega da se plasis i neces biti optuzen ako dokazes da je psihicki obolela, a ako si joj pretio onda valja da te kazne, pa gresi covek nesiguran

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 70
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

kako nisu, pa procitao sam tamo da je jedna optuzila da si pretio da ces da joj zakoljes majku, a ova druga da oces da platis mafijasima 50evra da joj ubiju dete? mozda sam i pogresno shvatio, svejedno- problem je u tebi, ako joj nisi pretio onda nema cega da se plasis i neces biti optuzen ako dokazes da je psihicki obolela, a ako si joj pretio onda valja da te kazne, pa gresi covek prstgore

Ma to je ta ista,nakacila mi sve i svasta....pa moj advokat je podneo zahtev sudu da se dostavi njen zdrastveni karton...Nego,mene zanima da li covek ako je nekog udario,ukrao ili bilo sta uradio i neko ga optuzi za to,da li treba da se brani ili da ode i kaze na sud "Da,ja sam to uradio"

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

samo poslusas svoju savest...

znaci da! prstgore

(i ne zaboravis da kazes da ti je zao i da se kajes- ali samo ako stvarno to osecas, a ako to kazes a nije ti zao i ne kajes se, ondak samo sebi produzavas agoniju)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Upravo se spremam na put,tako da cu vase odgovore procitati tek za nekoliko dana kada se vratim.Evo o cemu se radi,ovih meseci sam preokupljen sudskim procesom,naime,nevin sam optuzen,i normalno je da imam advokata koji ce da me brani.Zanima me,kako bi trebao da se ponasa neko ko je sa punim praviom optuzen!?Da li on treba uzeti advokata i braniti se,to jest,izvrtati cinjenice i samim tim da ne bi bio okrivljen?Da li je nas postupak u tom slucaju hriscanski i kako se zaista treba ponasati?Znaci,ako je neko sasvim pravedno optuzen,onda  da bi se odbranio mora da LAZE I IZVRCE CINJENICE da ne bi bio okrivljen!?Sta i kako treba postupiti u tom sucaju???

...kuku deni,da te nije tuzila ona 'lujka' 7896634

Da,tuzila me je,imam sudski proces sa njom

tek onako te tuzi,iz cista mira,ti skroz nevin?

Pa nije iz cista mira,nego iz povredjene sujete,ali bih pre rekao zato sto je lujka....Posto sam se uverio da je PATOLOSKI LAZOV i da je skroz nestabilna,lepo sam se UDALJIO od nje,a ona je iz osvete i povredjene sujete izmislila kako sam hteo nju i njeno dete da ubijem,to jest,da iznajmim kako ona kaze "mafiju" da joj otmu dete za 50 € (da,da,za PEDESET evrica) confused.....i sad tece sudski proces

aha...pa nista,rekoh ti vec,ti samo govori istinu,samo u tom slucaju ce ti Bog biti na pomoci! a ja ti zelim da se to sve dobro zavrsi!!!!!

Ma dobro to,nego mene zanima kako se ponasati ako je covek kriv,odnosno ucinio je zaista nesto i izveden je pred sud,naravno u interesu mu je da ne bude osudjen....eto,da mi se sve ovo nije desilo nikad se ne bi bavio ovim razmiljanjem...ma kazem ja,knjige su knjige,ali licno iskustvo je najupecatljivije

ma ti mi se pravis mnogo naivan...cuj kriv,pa mu u interesu da ne bude osudjen,ma nemoj...treba da odgovara za to sto je uradio,naravno,mislim ne mogu da vjerujem sta pitas,decko na pravoslavnom si forumu,citaju te svestenici...i opet stvari nazivas pogresnim imenima,k'o na onoj prosloj temi,i sto se uopste bavis takvim razmisljanjima,ako se ista tebe ne ticu,sta te briga,ti si skroz cist,jel' prstgore

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

kako nisu, pa procitao sam tamo da je jedna optuzila da si pretio da ces da joj zakoljes majku, a ova druga da oces da platis mafijasima 50evra da joj ubiju dete? mozda sam i pogresno shvatio, svejedno- problem je u tebi, ako joj nisi pretio onda nema cega da se plasis i neces biti optuzen ako dokazes da je psihicki obolela, a ako si joj pretio onda valja da te kazne, pa gresi covek prstgore

Ma to je ta ista,nakacila mi sve i svasta....pa moj advokat je podneo zahtev sudu da se dostavi njen zdrastveni karton...Nego,mene zanima da li covek ako je nekog udario,ukrao ili bilo sta uradio i neko ga optuzi za to,da li treba da se brani ili da ode i kaze na sud "Da,ja sam to uradio"

o Boze covjeka,cuj treba li  da kaze confused

Подели на овим сајтовима

kako nisu, pa procitao sam tamo da je jedna optuzila da si pretio da ces da joj zakoljes majku, a ova druga da oces da platis mafijasima 50evra da joj ubiju dete? mozda sam i pogresno shvatio, svejedno- problem je u tebi, ako joj nisi pretio onda nema cega da se plasis i neces biti optuzen ako dokazes da je psihicki obolela, a ako si joj pretio onda valja da te kazne, pa gresi covek confused

7896634 prstgore

Подели на овим сајтовима

evo iscitah sve

stvarno neobican slucaj i delikatno pitanje

postoji vise mogucnosti zasto je to tako, a tipujem na prvu stavku:

- imas pogresan pogled na svet, otud si magnet

"Kakve su ti misli, takav ti je zivot" rece starac dal Pajsije, ne znam mozda je i neko drugi, nebitno

fora je u tome "sto na umu to na drumu!", isprobana varijanta svaki dan sam svestan toga

nesto ne stima u tvom nacinu razmisljanja, i moras menjas ako neces da ti se ovo desava kao u filmu "Dani mrmota"(vrh komedija :D ), kriv si sam jer privlacis psihopate(a sve sto tvrdis o njima jesi 90% u pravu, tako je kako kazes, i nekima samo cudo moze da pomogne), pored toga da se videti da si, sto kazes, imao problematicnu proslost, znaci verovatno si bio u drustvu nekih siledzija i mafijasa, e sad! pitanje koje se namece je: odakle bas ista spika kod obe lujke da oces da im ubijes nekoga? mozda je slucajnost, a mozda je i tvoja zasluga, ne poznajem te i to ne mogu da komentarisem, samo iznosim ociglednost, mozda si im pretio jer nisi znao kako drugacije da ih se otarasis, pa sad ova poslednja to upotrebljava protiv tebe! Ako si im pretio onda treba da dobijes kaznu za pretnju, ako nisi onda je lako dokazati na sudu da je ova psihicki nestabilna tj da ima neki posesivno kompulzivni poremecaj ili kako se to vec zove i resen problem

- takav ti horrorskop iliti obicna slucajnost

nema sta da se objasnjava

- mozda treba da spases jednu lujku da se prica ne bi ponavljala

mozda je to jedini nacin da prekines da ti se to desava 7896634

Nisu me obe lujke optuzile za pretnju,nego samo ova poslednja!Radi se o istoj lujki confused

Inace,na vise od  dve lujke sam naletao u zivotu,ali sam sa dve bas bio u vezi,ali i ove ostale sa kojima sam imao "neka posla" mogu da ih svrstam u isti kos.....imaju neku zajednicku crtu,ne kaze se za dzaba za nekog  da ima "ludacku crtu u sebi"

,,,ne kaze se za dzaba ni-s kim si,takav si  prstgore

Подели на овим сајтовима

pricas o onoj "ludackoj crti u sebi"? prstgore

Подели на овим сајтовима

pricas o onoj "ludackoj crti u sebi"? prstgore

Svako poseduje "ludacku crtu" u sebi,samo je pitanje koliko je kod nekog izrazena,sto se tice ovih neuspelih samoubica,kod njih je ta "ludacka crta" veoma izrazena,sto si bi se reklo,talentovani ljudi :)

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

pricas o onoj "ludackoj crti u sebi"? facenew22222222

Svako poseduje "ludacku crtu" u sebi,samo je pitanje koliko je kod nekog izrazena,sto se tice ovih neuspelih samoubica,kod njih je ta "ludacka crta" veoma izrazena,sto si bi se reklo,talentovani ljudi 4chsmu1

nije lijepo smijati se tudjoj nesreci...

Подели на овим сајтовима

pricas o onoj "ludackoj crti u sebi"? 0102_laugh

Svako poseduje "ludacku crtu" u sebi,samo je pitanje koliko je kod nekog izrazena,sto se tice ovih neuspelih samoubica,kod njih je ta "ludacka crta" veoma izrazena,sto si bi se reklo,talentovani ljudi smej.gif

Smeješ se bolesnim" lujkama"?Nekome ko je u nekom svom bezizlazu pokušao da se ubije?Molim te svoje iskrivljene pretstave ko je "lujka" i ko je talentovan za samoubistvo zadrži za sebe.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

pa jeste nesreca, imam u familiji takav slucaj, stvarno je jako tesko tj nije lako 0102_laugh

a sta da radi covek, ne moze da place, jer od toga nema nista, a i plako sam pa znam

to su ekstremni slucajevi cak je i svestenik njen oterao jer nije imao zivaca za tako nesto, ko ne zna- bolje da ne teoretise, ni rodjena cerka tu ne moze da pomogne uz sve molitve

sve je to ustvari banalno, rodjaka mi je u sustini dobra dusa samo sto ima taj poremecaj kad se pretvara u neku drugu osobu, i nista to nece biti bitno kad svi umremo i kad bude pravda Bozija, a kakva su vremena mozda bude to i uskoro, dovoljno je da pogledamo samo cega sve sad nema i kolko "normalnih" ljudi ima...

Подели на овим сајтовима

pa jeste nesreca, imam u familiji takav slucaj, stvarno je jako tesko tj nije lako 0102_laugh

a sta da radi covek, ne moze da place, jer od toga nema nista, a i plako sam pa znam

to su ekstremni slucajevi cak je i svestenik njen oterao jer nije imao zivaca za tako nesto, ko ne zna- bolje da ne teoretise, ni rodjena cerka tu ne moze da pomogne uz sve molitve

sve je to ustvari banalno, rodjaka mi je u sustini dobra dusa samo sto ima taj poremecaj kad se pretvara u neku drugu osobu, i nista to nece biti bitno kad svi umremo i kad bude pravda Bozija, a kakva su vremena mozda bude to i uskoro, dovoljno je da pogledamo samo cega sve sad nema i kolko "normalnih" ljudi ima...

0102_laugh smej.gif crvenilo t1007 bleh :) :) bleh bleh :) :) facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...