SANJA Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 kako nisu, pa procitao sam tamo da je jedna optuzila da si pretio da ces da joj zakoljes majku, a ova druga da oces da platis mafijasima 50evra da joj ubiju dete? mozda sam i pogresno shvatio, svejedno- problem je u tebi, ako joj nisi pretio onda nema cega da se plasis i neces biti optuzen ako dokazes da je psihicki obolela, a ako si joj pretio onda valja da te kazne, pa gresi covek smej.gif Koji si ti lik! 0102_laugh t1007 crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 @ Deni, nešto mi nije jasan naziv teme, kaže "(ne)opravdano optužen." Odluči se: jesi li opravdano ili neopravdano optužen? 0102_laugh smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ivane, dosadan si. Ako ti se ne sviđa ovde, pređi na drugu temu. meni je ovde baš 0102_laugh dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 @ Deni, nešto mi nije jasan naziv teme, kaže "(ne)opravdano optužen." Odluči se: jesi li opravdano ili neopravdano optužen? bliss jeeee bendoff Ma nema sta ja da se odlucim,ja sam NEOPRAVDANO optuzen,ali me je cela ta situacija navela na razmisljanje kako se treba ponasati kad je neko sasvim opravdano optuzen,da li treb da se brani!?Ako treba da se brani,znaci on i njegov advokat treba,odnosno mo0raju da lazu i da izvrcu cinjenice da bi optuzeni bio oslobodjen.Da mi se sve ovo nije sdesilo,nikad ne bi mi palo na pamet da postavim ovakvo pitanje...eto,kazem ja,licno iskustvo je upecatljivije od 1000 procitanih knjiga А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 mutan si lik Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 mutan si lik to mi i cela familija kaze :cheesy: А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 http://news.de.msn.com/panorama/bilder.aspx?cp-documentid=157658469 Presuda je oslobadjajuca,znao sam od pocetka da je namestaljka...i ja se trenutno nalazim u Slicnoj situaciji kao Kachelmann А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 mutan si lik to mi i cela familija kaze trening I ti se ponosiš time? 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 mutan si lik to mi i cela familija kaze I ti se ponosiš time? 4chsmu1 Bar sam mudar kao zmija....a da sam bezazlen kao golub i nisam trening А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 mutan si lik i to mi cela familija kaze klapklap I ti se ponosiš time? 0203_cool Bar sam mudar kao zmija....a da sam bezazlen kao golub i nisam klapklap ..а брате и сала си набацио ко да ниси постио пред Васкрс klapklap Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 mutan si lik i to mi cela familija kaze 319.gif I ti se ponosiš time? 0409_feel Bar sam mudar kao zmija....a da sam bezazlen kao golub i nisam whackado ..а брате и сала си набацио ко да ниси постио пред Васкрс 0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Nisu me obe lujke optuzile za pretnju,nego samo ova poslednja!Radi se o istoj lujki 0102_laugh Inace,na vise od dve lujke sam naletao u zivotu,ali sam sa dve bas bio u vezi,ali i ove ostale sa kojima sam imao "neka posla" mogu da ih svrstam u isti kos.....imaju neku zajednicku crtu,ne kaze se za dzaba za nekog da ima "ludacku crtu u sebi" a ko je na kraju lujka ? :cheesy:.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јун 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Nisu me obe lujke optuzile za pretnju,nego samo ova poslednja!Radi se o istoj lujki Inace,na vise od dve lujke sam naletao u zivotu,ali sam sa dve bas bio u vezi,ali i ove ostale sa kojima sam imao "neka posla" mogu da ih svrstam u isti kos.....imaju neku zajednicku crtu,ne kaze se za dzaba za nekog da ima "ludacku crtu u sebi" [/quote a ko je na kraju lujka ? womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Lujka je ova sto me tuzila mutan si lik i to mi cela familija kaze 319.gif I ti se ponosiš time? Bar sam mudar kao zmija....a da sam bezazlen kao golub i nisam whackado ..а брате и сала си набацио ко да ниси постио пред Васкрс Postio sam,ali mi se brzo na'vata pivo bleh А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јун 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Mnogo poruka od vas,a niotkud odgovor???Evo jos jednom da budem jasan:Da li treba PRED SUDIJOM priznati ucinjeno delo,ili se ipak treba braniti,odnosno uz pomoc advokata izvrtati cinjenice i tome slicno?....e sad,druga je stvar kada se ispovedas i pokajes iskreno u srcu,ali vas pitam kako treba postupiti pred gradjanskim sudom i sudijom??? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука