Jump to content

Ko je hakovao BZV ? (Borbu za veru -sajt)

Оцени ову тему

Oborio ga :  

4 члановâ је гласало

1. 1. Oborio ga :

• Dejan Vilovski
      2
    • niko drugi
      2

Препоручена порука

Izgleda da su ovi jahaci apokalipse oko mizantropa Dejana Vilovskog...

Posle hakovanja pravoslavnih grupa na Fejsbuku, Pouka.ogr, Verujem.rs na red su dosli i "liberalni" i neagresivni artemiti, sajt BZV.

Zadnjih nedelja su bili u velikom sukobu. Ko je pratio BZV i "Egzilashe" zna o cemu se radi...

Evo kako izgleda sada BZV, mislim sad je bas bzv (-bez veze) :    0409_feel

http://borbazaveru.info/

simeon8.jpg

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Колико видим, све ради... мада и не мора што се мене тиче. Нема шта паметно да се прочита.

Како нема, ја баш мислио да тражим шта је све Православна Црква чинила и чини по питању екуменизма а тамо то имамо сад све на једном мјесту - читаву енциклопедију православног екуменизма, врло заслужна ствар за екуменизам, у сваком погледу. Више не морам листати стотине интернетових страница, доста је отићи тамо и имати преглед о свему важном и актуалном, непроцјењиво вриједна ствар! Хвала им баш, још кад их нико за то не мора плаћати из свог џепа, а такав компендиј и подсјетник православног екуменизма направише, врло знаменита ствар! Боље него Вики!

Подели на овим сајтовима

Da, vidim da je sada ok BZV, ali jutros je sve slutilo i izgledalo kao da je neko haknuo ovaj sajt..

Inace, Zayrone tako ti je to kada se neko overdozira ekumenizmom pa u soljici kafe vidi papu, antihrista i slicno..

Ja da sam neka vlast u Crkvi, zabranio bih neteolozima da se bave (javno) ikumenizmom.  vaistinu

Al nisam ...  Hristos vaskrse

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...