Jump to content

Љубљење

Оцени ову тему

Препоручена порука

konstantin рече:
  DEJAN рече:
  konstantin рече:
  Izida рече:

Hristos je rekao zenu brata svoga sa zeljom,a ne zenu sa zeljom.

Ne lupaj 0311_womens, lepo sam ti postavio citat-proveri 0409_feel

? ?? ??? ????? ?? ????? ???? ??????? ?? ???? ?? ?????, ??? ?? ?????? ??????? ? ???? ???????.(MAT.5, 28)

Ponovicu BLAGO TEBI SAVRSENOM
ma ponovi ti sta hoces, tvoja stvar.

Ja sam lepo rekao sta je ispravno(ne ucim pogresno) iako sam to ne ispunjavam, al' mozda neko ne zna a zeli pravilno da zivi..prema tome, opusti se i uzivaj .Zasto kriti istinu od drugih?

Brate konstantine ja samo zelim da stvari prikazem u malo drugacijem svetlu,ne tako plasticno.Kada neki ljudi koji nisu bas u veri procitaju stosta na ovom forumu dosli bi do zakljucka da se mi klanjamo zlatnom teletu a ne zivom Bogu koji ima licnost.
Подели на овим сајтовима

bilja рече:
  DEJAN рече:
  konstantin рече:
  Izida рече:

Ne lupaj 1405_love, lepo sam ti postavio citat-proveri 1405_love

? ?? ??? ????? ?? ????? ???? ??????? ?? ???? ?? ?????, ??? ?? ?????? ??????? ? ???? ???????.(MAT.5, 28)

? ??? ????? ???? ??????????

?? ?????? ?? ???????? ?? ?? ?????? ?? ???? ??? ?? ?? ?? ???? ????? ????? ?? ?? ???????...

??? ????? ?? ????? ??????????

1405_love Ispravno citas https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/dada.gif
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Izida рече:

Crkveni brak se razvodi pred Crkvenim sudom,gde se i utvrdjuje i dokazuje "krivica".Cetiri sigurno.To sam kao dete ucila iz pravoslavnog katehizisa,

a i kasnije iz Crkvenog prava,iz kog sam dobila 10 kod oca Zorana Krstica.

Nisi u pravu, moram da potrazim da te demantujem.U pravu je Bilja, 2 braka su blagoslovena.

milutin je bio kralj, a sad ko se kralju moze usprotiviti..taj isti milutin je  podigao 40 crkava za 40 godina vldanja, pa stoga..samo se kaze, hm..hm

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

bilja рече:
  DEJAN рече:
  konstantin рече:
  Izida рече:

?? ?????? ?? ???????? ?? ?? ?????? ?? ???? ??? ?? ?? ?? ???? ????? ????? ?? ?? ???????...

Svaki koji pogleda zenu sa zeljom.Alo bre,jeste li vi normalni o cemu mi pricamo ovde nemojte biti smesni i nemojte biti deca ,spustimo se na zemlju
Подели на овим сајтовима

DEJAN рече:
  bilja рече:
  DEJAN рече:
  konstantin рече:
  Izida рече:

Svaki koji pogleda zenu sa zeljom.Alo bre,jeste li vi normalni o cemu mi pricamo ovde nemojte biti smesni i nemojte biti deca ,spustimo se na zemlju
Alo bre prosvetljeni pravoslavce, ne mozemo mi menajti zakon Boziji kako se nama svidja, kao ni Hrista(mada to dosta njih poksava), vec promenimo sebe u skladu sa Gospodnjim zapovestima.il tii mozda mislis da treba neki novi zakon da dodje???Novi mesija kad ne verujes ovom??? 1405_love
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

DEJAN рече:

Pa ti onda sebi seci ruke i kopaj oci koje te sablaznjavaju jer sigurno gledas na zenu sa zeljom,gresnice you will burn in hell 1405_love

Pa mogu se one seci i tako" sto nece ciniti zlo" i "gledati zlo", a da ipak ostanu na svom mestu i sluze na spasenje i sebe i drugih i na slavu Boziju.

Vidis ja sam sebi ruke odsekao, od ubistava, od kradje, od nasilja,i svakog drugog zla kao sto svaki pravoslavni Hriscanin treba  da svuce sa sebe staro odelo(da prestane da bude gresnik) i obuce se u novo (Hriscansko)Te odsecene od greha ruke i iskopane oci ja sam posvetio Bogu tako sto se bavim ikonopisanjem....Eto bato moj

Ps.istoa tako je i svaki monah umro za ovaj svet, pa ipak hoda zemljom 1405_love

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

konstantin рече:
  DEJAN рече:

Pa ti onda sebi seci ruke i kopaj oci koje te sablaznjavaju jer sigurno gledas na zenu sa zeljom,gresnice you will burn in hell 1405_love

Pa mogu se one seci i tako" sto nece ciniti zlo" i "gledati zlo", a da ipak ostanu na svom mestu i sluze na spasenje i sebe i drugih i na slavu Boziju.

Vidis ja sam sebi ruke odsekao, od ubistava, od kradje, od nasilja,i svakog drugog zla kao sto svaki pravoslavni Hriscanin treba  da svuce sa sebe staro odelo(da prestane da bude gresnik) i obuce se u novo (Hriscansko)Te odsecene od greha ruke i iskopane oci ja sam posvetio Bogu tako sto se bavim ikonopisanjem....Eto bato moj

Ps.istoa tako je i svaki monah umro za ovaj svet, pa ipak hoda zemljom 1405_love

Svaka cast na odgovoru,za kradju i to.Ali ne mogu da se slozim sa tobom za ljubljenje i zene itd.
Подели на овим сајтовима

Schmetterling рече:
  DEJAN рече:

? ????? ?? ?? ??????? ???????, ??? ?? ?? ???? ????? ? ???????
pojasni ne razumem sta si hteo da kazes
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Можда нема смисла да објашњавам, али `ајде:

Зашто је Христос рекао:

А ја вам кажем да сваки који погледа на жену са жељом, већ је учинио прељубу у срцу својему.(MAT.5, 28)

Да би се ти спрдао са оним ко цитира те речи?

Цитат
Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

bilja рече:

?? ????? ?? ?? ???? ??????, ????? ?? ?? ?? ?????????! 1405_love

Ne to ,nego smatram da sve treba da je zasnovano na zdravom temelju. Tvrdnja da je ljubljenje blud nije istinita.Mi ovde diskutujemo kao Hriscani.Tako treba i da zivimo pa da li onda ljubljenje moze biti blud.I opet ponavljam ,ne klanjamo se mi zlatnom teletu vec zivom Bogu.Ako recimo imamo dvoje mladih koji imaju liturgisku zajednicu i recimo dugo su u vezi i odluce da se vencaju.Ko moze da tvrdi da njih Bog nije vencao mnogo pre popa.Ko to moze da tvrdi.Ako imamo dvoje ozbiljnih Hriscana gde je tu onda mesto bludu.
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Schmetterling рече:

????? ???? ?????? ?? ??????????, ??? `????:

????? ?? ??????? ?????:

?? ?? ?? ?? ?????? ?? ???? ?? ?????? ?? ?????

Verovatno zato da bi  99posto muskaraca otislo u  pakao i izgubilo zivot vecni
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...