oslonac Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 То је позив на ослобођење српске земље. Али он не иде на шиптарски форум са том крилатицом називајући их пријатељима, браћом и позивајући на дијалог. Нема лицемерја у томе што он чини, за разлику од вас. Znači, ni Bilal nije licemjeran također. Čovjek kaže ono što mu je na srcu. "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Znači, ni Bilal nije licemjeran također. Čovjek kaže ono što mu je na srcu. Тако је. Он није, али ти јеси. Он би вршио терористичке нападе, истерао би Србе из Босне (у најмању руку), желео би да шеријат завлада целим светом... Нема скривених намера. Ти то све исто желиш, али се овде претвараш да хоћеш неко пријатељство, добре комшијске односе итд. "Не мрзим ја Србе, само желим да Република Српска нестане и да ми владамо целом Босном". מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука