Jump to content

Шешељ тражи само десет милиона евра

Оцени ову тему

Препоручена порука

Šešelj traži da ga puste na slobodu

IZVOR: TANJUG

Hag -- Lider SRS Vojislav Šešelj zatražio je od Haškog tribunala da obustavi postupak protiv njega i pusti ga na slobodu ili da vrati postupak na početak.

170990566352d02fb9da324762697838_orig.jp

Foto: FoNet

Kako je saopšteno iz Tribunala, Šešelj je zatražio od Žalbenog veća da poništi odluku od 13. decembra 2013. godine o nastavku suđenja i da konstatuje kršenje njegovih prava na pravično i ekspeditivno suđenje i pusti ga na slobodu ili da novi sudija Madiaje Nijang pokrene postupak od početka.

Pretresno veće naložilo je nastavak postupka protiv Šešelja sa novoizabranim sudijom Nijangom, koji je zamenio sudiju Harhofa, izuzetog iz predmeta na Šešeljev zahtev, zbog pristrasnosti. 

Lider SRS nedavno je operisan zbog karcinoma debelog creva, a oktriveni su mu i uvećani limfni čvorovi koji su takođe odstranjeni. 

Šešelj je obavešten i da su analizom limfnih čvorova utvrđene metastaze i da je zato potrebna primena hemoterapije. 

Lider SRS je u pritvoru Haškog tribunala od 2003. godine, kada se dobrovoljno predao tom sudu. 

Optužnica ga tereti za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja u Vojvodini, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini od 1991. do 1993. godine.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=10&nav_category=64&nav_id=798581

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Рођени отац ?

Не, колико сам приметио само олош завршава у Хагу. Суд је можда политички, али осуђеници нису невини.

Не знам да ли би било по твом мишљењу праведно када би неког твог ближњег (син, отац, сестра, брат) утамничили 10 година без пресуде? Са таквим размишљањем и ставовима баш то призиваш.

П.С.

Вероватно су они што су пуштени на слободу (Тачи, Харадинај, Готовина, Орић) невини.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли би било по твом мишљењу праведно када би неког твог ближњег (син, отац, сестра, брат) утамничили 10 година без пресуде? Са таквим размишљањем и ставовима баш то призиваш.

П.С.

Вероватно су они што су пуштени на слободу (Тачи, Харадинај, Готовина, Орић) невини.

on optuženike automatski smatra osuđenicima ,pa čak i među osuđenicima istorija je pokazala da ima nevinih ljudi, svakakve gluposti ljudi lupaju, sami sebi davaju autogol

Подели на овим сајтовима

on optuženike automatski smatra osuđenicima ,pa čak i među osuđenicima istorija je pokazala da ima nevinih ljudi, svakakve gluposti ljudi lupaju, sami sebi davaju autogol

Значи док нисам проживео 30 и кусур година и није кренуло са интернетом "на велико" ја искрено али искрено нисам веровао да у једном народу може бити таквих изрода који све своје најрађе попљују. Мени је то и сада фасцинантно и поготово од када учествујем овде на форуму. Одакле долази та патологија? Шта мислиш да направимо тему око тога?

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Значи док нисам проживео 30 и кусур година и није кренуло са интернетом "на велико" ја искрено али искрено нисам веровао да у једном народу може бити таквих изрода који све своје најрађе попљују. Мени је то и сада фасцинантно и поготово од када учествујем овде на форуму. Одакле долази та патологија? Шта мислиш да направимо тему око тога?

pa šeki izaziva  poštovanje i kod najvećih protivnika svojom žrtvom,dosljednošću, viteštvom pred onim dželatima tamo ,ne postoji normalan čovjek ko mu to neće poštovati bez obzira na sve razlike, oni koji mogu tako da pljuju oni nisu našii brate, uvjeren budi  u to , nisu to naši srbi svetosavci, nije to moguće!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...