Zawisza Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Proteran sam sa Kosava i Metohije jer sam navodno kao nešto podbunjivao Srbe. Albance nisam ni video ni sreo pa mi nije jasno šta sam podbunjivao Srbe i protiv koga? Pitanje je za Mihaila, jedini koji se pokazao kao čovek i koji je pomogao da se lišim srpskih Čaruga je bio zamenik komandira stanice policije Zubin potok koji se preziva kao ti Božović. Jel ti to neki rod? Ako ti je rod onda priznajem, mada sam te uvek cenio i kad smo se svađali, da ima te viteškog u sebi. A i ako ti nije rod, nevezano, ima nešto u vama što se naziva čojstvo kod Njegoša. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 А што ово није приватна порука srcee ? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Proteran sam sa Kosava i Metohije jer sam navodno kao nešto podbunjivao Srbe. Albance nisam ni video ni sreo pa mi nije jasno šta sam podbunjivao Srbe i protiv koga? Pitanje je za Mihaila, jedini koji se pokazao kao čovek i koji je pomogao da se lišim srpskih Čaruga je bio zamenik komandira stanice policije Zubin potok koji se preziva kao ti Božović. Jel ti to neki rod? Ako ti je rod onda priznajem, mada sam te uvek cenio i kad smo se svađali, da ima te viteškog u sebi. A i ako ti nije rod, nevezano, ima nešto u vama što se naziva čojstvo kod Njegoša. Stoput sam ti reko Zawisza, ne bunj Srbe tamo na Kosovu, ne bunj Srbe tamo na Kosovu, ne bunj Srbe tamo na Kosovu, a ti opet svoje pa svoje! Šta si sad išo tamo da dižeš ustanak, dobro si i prošo da te nisu premlatili tamo! OMG! srcee srcee Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 А што ово није приватна порука 0203_cool ? A što bi bila privatna poruka, Mihailo i ja smo od početka svih foruma zajedno pa se ne stidimo da javno komentarišemo ono što nam se događa. Dalje hoću da razvijam temu, al posle njegovog odgovora. Mislim da ti je pitanje glupo, pa si trebao da mi pošalješ privatnom porukom a ne ovako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Proteran sam sa Kosava i Metohije jer sam navodno kao nešto podbunjivao Srbe. Albance nisam ni video ni sreo pa mi nije jasno šta sam podbunjivao Srbe i protiv koga? Pitanje je za Mihaila, jedini koji se pokazao kao čovek i koji je pomogao da se lišim srpskih Čaruga je bio zamenik komandira stanice policije Zubin potok koji se preziva kao ti Božović. Jel ti to neki rod? Ako ti je rod onda priznajem, mada sam te uvek cenio i kad smo se svađali, da ima te viteškog u sebi. A i ako ti nije rod, nevezano, ima nešto u vama što se naziva čojstvo kod Njegoša. Stoput sam ti reko Zawisza, ne bunj Srbe tamo na Kosovu, ne bunj Srbe tamo na Kosovu, ne bunj Srbe tamo na Kosovu, a ti opet svoje pa svoje! Šta si sad išo tamo da dižeš ustanak, dobro si i prošo da te nisu premlatili tamo! OMG! womens 0203_cool Sa kim da dižeš ustanak? Potrebna ti logistika, pozadina, narod i deset dobro obučenih i hrabrih ratnika. I eto ti revolucije. Ratnici nam u Zabeli, pozadina ni koru leba ne da a logistika obukla Albanske uniforme. Fuj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Zaviša ko te je proterao sa Kosova?Srbi?Ko te optužio da podbunjuješ?Jaoooo svašta,svašta.Oprosti što pitam ali mene sad baš interesuje malo opširnije. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 I mene interesuje. Ja navikao samo da Srbe proteruju. Nije valjda da smo se opametili kao narod i poceli da oslobadjamo Kosmet? Pricaj covece... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 I mene interesuje. Ja navikao samo da Srbe proteruju. Nije valjda da smo se opametili kao narod i poceli da oslobadjamo Kosmet? Pricaj covece... Доће и тај светли тренутак кад тад. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Proteran sam sa Kosava i Metohije jer sam navodno kao nešto podbunjivao Srbe. Albance nisam ni video ni sreo pa mi nije jasno šta sam podbunjivao Srbe i protiv koga? Pitanje je za Mihaila, jedini koji se pokazao kao čovek i koji je pomogao da se lišim srpskih Čaruga je bio zamenik komandira stanice policije Zubin potok koji se preziva kao ti Božović. Jel ti to neki rod? Ako ti je rod onda priznajem, mada sam te uvek cenio i kad smo se svađali, da ima te viteškog u sebi. A i ako ti nije rod, nevezano, ima nešto u vama što se naziva čojstvo kod Njegoša. Дражо Божовић..јел на њега мислиш? Јесте ..кућа до моје.... Заједно смо одрасли.... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Nisam mu ime zapamtio jedino prezime, ni njega ne bih da se nisam setio tvog. Posle višesatnog maltretiranja od strane policajaca u Zubinom potoku, raznoraznih pretnji pa najmorbidnijom da će da me predaju u Južni deo šiptarima i slične budalaštine, naišao je taj tvoj rođak. Crn momak, visok i pitao šta se dešava. Ispričali su mu nekakve gluposti i on se nasmejao zaključio je da događaji od predhodnog dana, odnosno noći, nemaju nikakve veze samnom i mahnuo rukom da me puste. Odlazeći lepo sam osetio mržnju kod onih što su me priveli. U Mitrovici sam potražio jednog gospodina i ispričao mu šta mi se desilo i on mi priča, da se sve više i više taj deo Crnogoraca bukvalno stidi dela Srba i da počinju da izbegavaju da se pominju kao Srbi već isključivo kao posebnost Crnogorska. Posle mi je dao par imena da ukoliko mi zatreba pomoć javim im se. Eeee da sam znao da ste prijatelji pomenuo bih te pa makar zaglavio robiju. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Nisam mu ime zapamtio jedino prezime, ni njega ne bih da se nisam setio tvog. Posle višesatnog maltretiranja od strane policajaca u Zubinom potoku, raznoraznih pretnji pa najmorbidnijom da će da me predaju u Južni deo šiptarima i slične budalaštine, naišao je taj tvoj rođak. Crn momak, visok i pitao šta se dešava. Ispričali su mu nekakve gluposti i on se nasmejao zaključio je da događaji od predhodnog dana, odnosno noći, nemaju nikakve veze samnom i mahnuo rukom da me puste. Odlazeći lepo sam osetio mržnju kod onih što su me priveli. U Mitrovici sam potražio jednog gospodina i ispričao mu šta mi se desilo i on mi priča, da se sve više i više taj deo Crnogoraca bukvalno stidi dela Srba i da počinju da izbegavaju da se pominju kao Srbi već isključivo kao posebnost Crnogorska. Posle mi je dao par imena da ukoliko mi zatreba pomoć javim im se. Eeee da sam znao da ste prijatelji pomenuo bih te pa makar zaglavio robiju. 319.gif Тај у митровици те слагао...веруј ми...то за црногорце... А сада свакаквих будала има у КПС-у.....а и народ је бесан.. Други пут Брате..јави ми...ја ћу зовем рођака....и немаш проблема... А зваћу га да видим шта је то било.... Свако добро Zawisza Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Zawisza Де ми реци ко ти је тачно рекао то за црногорце...у К.Митровици Ево сада звао моје доле..и побеснили... А са рођаком ћу видим ко те је то приводио и малтретиро... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Proteran sam sa Kosava i Metohije jer sam navodno kao nešto podbunjivao Srbe. Albance nisam ni video ni sreo pa mi nije jasno šta sam podbunjivao Srbe i protiv koga? Pitanje je za Mihaila, jedini koji se pokazao kao čovek i koji je pomogao da se lišim srpskih Čaruga je bio zamenik komandira stanice policije Zubin potok koji se preziva kao ti Božović. Jel ti to neki rod? Ako ti je rod onda priznajem, mada sam te uvek cenio i kad smo se svađali, da ima te viteškog u sebi. A i ako ti nije rod, nevezano, ima nešto u vama što se naziva čojstvo kod Njegoša. Stoput sam ti reko Zawisza, ne bunj Srbe tamo na Kosovu, ne bunj Srbe tamo na Kosovu, ne bunj Srbe tamo na Kosovu, a ti opet svoje pa svoje! Šta si sad išo tamo da dižeš ustanak, dobro si i prošo da te nisu premlatili tamo! OMG! zato zawise i nije bilo tako dugo ovdje, isao ustanak da pripremi ,hahhahahaaa 319.gif 0110 dobro si i prosao mogli su i albanci jos da te usput preslusaju hahhahahahaha i za isto optuze hahhaha drugi put pazi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Suzo nemoj da ti dođem u Salzburg imao sam ja i tamo veselih događaja, ako počnem da vam pišem ima da se valjate od smeha: 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 nije valjda ,ispricaj sta nemogu od smijeha , hahahhahhahahhahah 0110_hahaha ekstra 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука