gloria west Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Primate li segrta ???? bliss jeeee Ne ovo je stvarno divno... I verovatno je jako tesko i potrebno je dosta vremena i vezbe.... Koliko bi covek mogao da se bavi ovim u slobodno vreme??? Smatraj da si postala segrt, doduse virtuelni ali vazno je poceti 0409_feel Moze se duborezom baviti i kao hobijem naravno, bitna je dobra volja i vreme ali nekako mi se cini da nije to posao za nezne zenske ruke. Nesto sto bih preporucio je crtanje, osmisljavanje ornamentike, komada... majstore svaka cast! bliss jeeee kad mi bude trebao neki duborez za zvucnike ili sl ako imas vremena cimnem te bliss jeeee inace pitao sam se kako se na ovaj nacin furnira(ta lajna ili kolaz na primer), a kamoli duborez kako se radi tuzansmajli8904 http://homepage.mac.com/tlinespeakers/FAL/images/bambooPAWO-collage.jpg Hvala, ajde da napravimo nesto sto jos niko nije bighugbighug Nezne zenske ruke bliss jeeee Dr Venko, ove zenske ruke navikle i na cepanje drva i na kopanje i na sadjenje krompira crvenilo Jest da volim vise bliss jeeee ali se raspitujem, jer nam je porodicno to u rukama dada Deda nam je bio stolar... Do duse nije to to ali je bio stvarno talentovan... Nebitno. Ja cu da pratim ovde sta postavljate pa cemo da vidimo dalje.... :bla: PredragVId је реаговао/ла на ово 1 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Ručni rad je ipak vredniji. Stvarno je predivno i još je ručni rad. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Срђан Ранђеловић, Crveni Baron, Гост and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 ови дуборези су предивни, свака част брате! 1000000001010 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 PredragVId and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јул 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Blagodarim klapklap , fotka koju je postavio sir oliver je fenomenalna, prelep duborez. To su ulazna vrata ili... ? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 To sam našao na netu, ulazna vrata, Jermenija, navodno su sve kuće imale ukrašena vrata. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Dr Venko, predivno je! Svaka čast! klapklap 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Dr Venko, predivno je! Svaka čast! 0442_feel ekstra girl_jumping .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Август 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Август 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2011 blue and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јануар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Срђан Ранђеловић and blue је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јануар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 update DYNABLASTER and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sashar74 Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Brate, Dr Venko čestitam. Pravi ste doktor. Za mene umjetnost, nije samo umjetnost. Nego veliki rad, ogromna ljubav, veliko odricanje i neopisivo duhovno zadovoljstvo. Sve to i vidim u vašim djelima. Vidim da se duborezom bavite profesionalno, mnogi ljudi nemaju sreće da se u životu bave, onim što vole. Da svi živimo i radimo tako, ovaj svijet bi izgledao puno lijepši. I ja imam te sreće da radim nešto, što mi uljepšava život. Moji radovi su amaterski, ali veoma jedinstveni i veome me čine sretnim. Slobodno ih pogledajte na linku: https://www.pouke.org/forum/topic/17539-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81-%D1%83-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D1%83/ Bilo bi mi veliko zadovoljstvo, da čujem vaše mišljenje. I još jednom, čestitam. ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Фебруар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 138999 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Стварно свала Вам част! Ем лепи за око, ем за Вас који радите спасоносни. Имате ли слику неког Вашег рада када сте почињали? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука