Jump to content

duborez

Оцени ову тему

Препоручена порука

Primate li segrta ????  bliss jeeee

Ne ovo je stvarno divno... I verovatno je jako tesko i potrebno je dosta vremena i vezbe....

Koliko bi covek mogao da se bavi ovim u slobodno vreme???

Smatraj da si postala segrt, doduse virtuelni ali vazno je poceti  0409_feel

Moze se duborezom baviti i kao hobijem naravno, bitna je dobra volja i vreme ali nekako mi se cini da nije to posao za nezne zenske ruke. Nesto sto bih preporucio je crtanje, osmisljavanje ornamentike, komada...

majstore svaka cast! bliss jeeee

kad mi bude trebao neki duborez za zvucnike ili sl ako imas vremena cimnem te bliss jeeee

inace pitao sam se kako se na ovaj nacin furnira(ta lajna ili kolaz na primer), a kamoli duborez kako se radi tuzansmajli8904

http://homepage.mac.com/tlinespeakers/FAL/images/bambooPAWO-collage.jpg

Hvala, ajde da napravimo nesto sto jos niko nije   bighugbighug

Nezne zenske ruke  bliss jeeee

Dr Venko, ove zenske ruke navikle i na cepanje drva i na kopanje i na sadjenje krompira  crvenilo

Jest da volim vise bliss jeeee ali se raspitujem, jer nam je porodicno to u rukama  dada  Deda nam je bio stolar... Do duse nije to to ali je bio stvarno talentovan...

Nebitno. Ja cu da pratim ovde sta postavljate pa cemo da vidimo dalje....  :bla:

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• Одговори 59
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...
Подели на овим сајтовима

Blagodarim  klapklap ,

fotka koju je postavio sir oliver je fenomenalna, prelep duborez. To su ulazna vrata ili... ?

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
vratalipar.jpg

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

svstefandecanskizavrsen.jpg

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
stasidijebodjani.jpg

Подели на овим сајтовима

oltarskapregradabodjani.jpg

update :)

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Brate, Dr Venko čestitam. Pravi ste doktor. Za mene umjetnost, nije samo umjetnost. Nego veliki rad, ogromna ljubav, veliko odricanje i neopisivo duhovno zadovoljstvo. Sve to i vidim u vašim djelima. Vidim da se duborezom bavite profesionalno, mnogi ljudi nemaju sreće da se u životu bave, onim što vole. Da svi živimo i radimo tako, ovaj svijet bi izgledao puno lijepši. I ja imam te sreće da radim nešto, što mi uljepšava život. Moji radovi su amaterski, ali veoma jedinstveni i veome me čine sretnim. Slobodno ih pogledajte na linku:

https://www.pouke.org/forum/topic/17539-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81-%D1%83-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D1%83/

Bilo bi mi veliko zadovoljstvo, da čujem vaše mišljenje.

I još jednom, čestitam. ekstra

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...