Sasa Kolbas Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 blue and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Prelijepo zaista. Reci mi da li se bar dolekle isplati obzirom da se u ovo uloži silan trud? P.S: i da koristi mašinu (a ne koristi) i to je pošten rad i ne vidim čemu ovo omalovažavanje, svi koji misle da je lako i na mašini neka se okušaju. Ne postoje laki poslovi. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 blue and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Prelijepo zaista. Reci mi da li se bar dolekle isplati obzirom da se u ovo uloži silan trud? P.S: i da koristi mašinu (a ne koristi) i to je pošten rad i ne vidim čemu ovo omalovažavanje, svi koji misle da je lako i na mašini neka se okušaju. Ne postoje laki poslovi. Hvala na razumevanju Mileva , zaista nema lakog posla pa ni ovaj to nije pogotovo ako se radi od nabavke materijala do montaze... Cnc masine se koriste najvise za serijske poslove i u velikoj vecini slucajeva prepoznaje se masinski rad. Od duboreza danas moze da se zivi, da se obogati verovatno nikad 0102_laugh PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Primate li segrta ???? 0102_laugh Ne ovo je stvarno divno... I verovatno je jako tesko i potrebno je dosta vremena i vezbe.... Koliko bi covek mogao da se bavi ovim u slobodno vreme??? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Meni su ikonostasi od drveta neprevaziđeni. Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 U Esenu ovde u Nemackoj su iznajmili protestansku crkvu i preuredili. Jedan predivan drveni ikonostas je postavljen. Ne da oduzima dah, nego ja nemam stvarno reci na to.. Ako budem uskoro isla da slikam pa da postavim.... Predivno... Ja mislim da za ovo treba imati dusu... Ne samo talenat.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 majstore svaka cast! facenew22222222 kad mi bude trebao neki duborez za zvucnike ili sl ako imas vremena cimnem te facenew22222222 inace pitao sam se kako se na ovaj nacin furnira(ta lajna ili kolaz na primer), a kamoli duborez kako se radi facenew22222222 http://homepage.mac.com/tlinespeakers/FAL/images/bambooPAWO-collage.jpg Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saas Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 brate Dr Venko, Iskreno se izvinjavam za moje objašnjenje o alatu i načinu izrade. Moj post Vama treba da bude zadovoljstvo jer ste tako dobro uradili priloženo da sam brzopleto zagljučio da je izloženo odrađeno na cnc mašini. Inače, nemam ništa protiv ni izrade na mašini ali ipak više cijenim ručni rad. Vi ste veoma talentovani i vješti sa alatom. Kada se radi na mašini nije potrebno nikakvo znanje. Model urađen u nekom programu npr. artcam može se nabaviti(kupiti) kod drugih itd... da sad ne objašnjavam, elem kako može da se poredi i cijeni ručni rad sa mašinskim. Ja se bavim projektovanjem alatnih mašina za obradu metala gdje se traži mnogo veća preciznost izrade dijelova, pa sam sa te strane upoznat sa obradom drveta. Još jednom se izvinjavam i želim ti puno uspjeha saas PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Primate li segrta ???? crvenilo Ne ovo je stvarno divno... I verovatno je jako tesko i potrebno je dosta vremena i vezbe.... Koliko bi covek mogao da se bavi ovim u slobodno vreme??? Smatraj da si postala segrt, doduse virtuelni ali vazno je poceti prst ka dole Moze se duborezom baviti i kao hobijem naravno, bitna je dobra volja i vreme ali nekako mi se cini da nije to posao za nezne zenske ruke. Nesto sto bih preporucio je crtanje, osmisljavanje ornamentike, komada... majstore svaka cast! 4chsmu1 kad mi bude trebao neki duborez za zvucnike ili sl ako imas vremena cimnem te prstgore inace pitao sam se kako se na ovaj nacin furnira(ta lajna ili kolaz na primer), a kamoli duborez kako se radi http://homepage.mac.com/tlinespeakers/FAL/images/bambooPAWO-collage.jpg Hvala, ajde da napravimo nesto sto jos niko nije PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 brate Dr Venko, Iskreno se izvinjavam za moje objašnjenje o alatu i načinu izrade. Moj post Vama treba da bude zadovoljstvo jer ste tako dobro uradili priloženo da sam brzopleto zagljučio da je izloženo odrađeno na cnc mašini. Inače, nemam ništa protiv ni izrade na mašini ali ipak više cijenim ručni rad. Vi ste veoma talentovani i vješti sa alatom. Kada se radi na mašini nije potrebno nikakvo znanje. Model urađen u nekom programu npr. artcam može se nabaviti(kupiti) kod drugih itd... da sad ne objašnjavam, elem kako može da se poredi i cijeni ručni rad sa mašinskim. Ja se bavim projektovanjem alatnih mašina za obradu metala gdje se traži mnogo veća preciznost izrade dijelova, pa sam sa te strane upoznat sa obradom drveta. Još jednom se izvinjavam i želim ti puno uspjeha saas Brate i ja sam odreagovao neprimereno, izvini. Ono sto radim ne smatram za nesto izuzetno jer sam video sta ljudi umeju da urade sa drvetom, zaista neverovatna dela, skulpture , namestaj... Al kad porastem i ja cu tako facenew22222222 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Срђан Ранђеловић and blue је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Софија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Divno je sve stadaradim 4chsmu1 ovo je sa fb, radi ih momak jedan Вера је моја мисао о Теби, што покреће Тебе, Најеластичнијега, да мисли о мени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука