Jump to content

duborez

Оцени ову тему

Препоручена порука

ispuna.jpg

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 59
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Prelijepo zaista. Reci mi da li se bar dolekle isplati obzirom da se u ovo uloži silan trud?

P.S: i da koristi mašinu (a ne koristi) i to je pošten rad i ne vidim čemu ovo omalovažavanje, svi koji misle da je lako i na mašini neka se okušaju. Ne postoje laki poslovi.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

kuhq.jpg

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Prelijepo zaista. Reci mi da li se bar dolekle isplati obzirom da se u ovo uloži silan trud?

P.S: i da koristi mašinu (a ne koristi) i to je pošten rad i ne vidim čemu ovo omalovažavanje, svi koji misle da je lako i na mašini neka se okušaju. Ne postoje laki poslovi.

Hvala na razumevanju Mileva , zaista nema lakog posla pa ni ovaj to nije pogotovo ako se radi od nabavke materijala do montaze... Cnc masine se koriste najvise za serijske poslove i u velikoj vecini slucajeva prepoznaje se masinski rad.

Od duboreza danas moze da se zivi, da se obogati verovatno nikad  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Meni su ikonostasi od drveta neprevaziđeni.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

U Esenu ovde u Nemackoj su iznajmili protestansku crkvu i preuredili. Jedan predivan drveni ikonostas je postavljen. Ne da oduzima dah, nego ja nemam stvarno reci na to.. Ako budem uskoro isla da slikam pa da postavim.... Predivno...

Ja mislim da za ovo treba imati dusu... Ne samo talenat....

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

majstore svaka cast! facenew22222222

kad mi bude trebao neki duborez za zvucnike ili sl ako imas vremena cimnem te facenew22222222

inace pitao sam se kako se na ovaj nacin furnira(ta lajna ili kolaz na primer), a kamoli duborez kako se radi facenew22222222

http://homepage.mac.com/tlinespeakers/FAL/images/bambooPAWO-collage.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

brate  Dr Venko,

Iskreno se izvinjavam za moje objašnjenje o alatu i načinu izrade.

Moj post Vama treba da bude zadovoljstvo jer ste tako dobro uradili

priloženo da sam brzopleto zagljučio da je izloženo odrađeno na cnc mašini.

Inače, nemam ništa protiv ni izrade na mašini ali ipak više cijenim

ručni rad. Vi ste veoma talentovani i vješti sa alatom.

Kada se radi na mašini nije potrebno nikakvo znanje. Model urađen u nekom programu npr. artcam može se nabaviti(kupiti) kod drugih itd... da sad ne objašnjavam, elem kako može da se poredi i cijeni ručni rad sa mašinskim.

Ja se bavim projektovanjem alatnih  mašina za obradu metala gdje se traži mnogo veća preciznost izrade dijelova, pa sam sa te strane upoznat sa obradom drveta.

Još jednom se izvinjavam i želim ti puno uspjeha

saas

Подели на овим сајтовима

Primate li segrta ????  crvenilo

Ne ovo je stvarno divno... I verovatno je jako tesko i potrebno je dosta vremena i vezbe....

Koliko bi covek mogao da se bavi ovim u slobodno vreme???

Smatraj da si postala segrt, doduse virtuelni ali vazno je poceti  prst ka dole

Moze se duborezom baviti i kao hobijem naravno, bitna je dobra volja i vreme ali nekako mi se cini da nije to posao za nezne zenske ruke. Nesto sto bih preporucio je crtanje, osmisljavanje ornamentike, komada...

majstore svaka cast! 4chsmu1

kad mi bude trebao neki duborez za zvucnike ili sl ako imas vremena cimnem te prstgore

inace pitao sam se kako se na ovaj nacin furnira(ta lajna ili kolaz na primer), a kamoli duborez kako se radi :)

http://homepage.mac.com/tlinespeakers/FAL/images/bambooPAWO-collage.jpg

Hvala, ajde da napravimo nesto sto jos niko nije  Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

brate  Dr Venko,

Iskreno se izvinjavam za moje objašnjenje o alatu i načinu izrade.

Moj post Vama treba da bude zadovoljstvo jer ste tako dobro uradili

priloženo da sam brzopleto zagljučio da je izloženo odrađeno na cnc mašini.

Inače, nemam ništa protiv ni izrade na mašini ali ipak više cijenim

ručni rad. Vi ste veoma talentovani i vješti sa alatom.

Kada se radi na mašini nije potrebno nikakvo znanje. Model urađen u nekom programu npr. artcam može se nabaviti(kupiti) kod drugih itd... da sad ne objašnjavam, elem kako može da se poredi i cijeni ručni rad sa mašinskim.

Ja se bavim projektovanjem alatnih  mašina za obradu metala gdje se traži mnogo veća preciznost izrade dijelova, pa sam sa te strane upoznat sa obradom drveta.

Još jednom se izvinjavam i želim ti puno uspjeha

saas

Brate i ja sam odreagovao neprimereno, izvini.

Ono sto radim ne smatram za nesto izuzetno jer sam video sta ljudi umeju da urade sa drvetom, zaista neverovatna dela, skulpture , namestaj... Al kad porastem i ja cu tako  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

tronbodjani1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...