Jump to content

Да је сада почео Други Светски Рат у Србији ја бих био...

Оцени ову тему

Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...  

69 члановâ је гласало

1. 1. Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...

• четник код Чиче
      32
    • недићевац
      4
    • љотићевац
      4
    • партизан
      7
    • не би се опредељивао
      21

Препоручена порука

"Дал си био некад четник, усташа, партизан; да дал си некад имо школу или био Тарзан"...

Код Драже у војсци...

Мада већина млађих би се определила за "цивилку" због приговора савести.... ;)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Јоој, и то каже босанац из Босне-најмлађа (и -опрости- за мене непостојећа) нација са простора СФРЈ 0122_tuk

Kako tražiti poštivanje kada se drugi ne poštuje?

Za nekoga nešto nepostoji iako je to neoboriva činjenica.Takvi ili su g..pi ili slijepi.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Ne brini se za buducnost. Cetnici su vazda bili odlicni vojnici. I nikada napadali vec samo branili svoj narod. A drugi su uvek uz pomoc nekoga sa strane napadali narod koji su cetnici branili. A niti srbin niti srpski cetnik nikada se nije udruzio sa nekim sa strane da bi tlacio druge narode. Tako sto se tice cetnika, mozes slobodno da se opustis....dok se neko drugi ne udruzi sa nemcima, ustasama i slicnima i udari na srbe... e onda niko nece cvrsto spavati...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Iskreno, razočaran sam vašim glasanjem.I kada vidim u kojoj biste vi vojsci bili zabrinut sam, obzirom da znam što su četnici mome narodu činili.Zabrinut sam za našu budučnost.

Mudzahidi i ustase ipak drze rekord po brutalnosti.Brinem se i ja za nasu buducnost jer ti pokreti ozivljavaju u jos gorem obliku nego sto su bili.

Подели на овим сајтовима

Други светски рат је највећа трагедија која је задесила српски и не само српски народ. И то је оно главно што морамо имати на уму када је Дргуги светски рат у питању. За коју год војску да се неко определи морао је пуцати на свог брата или сународника. О другима да и не говоримо. Толики цивили поубијани, злочини, логори...

И што је најгоре, никаква поука се није извукла из све те трагедије већ се све то покушало поновити деведесетих.

"Мир је најлепша девојка, коју не може имати свако"

Подели на овим сајтовима

Немојте, људи, овог распопа и злочинца стављати на форум... Тај да је нешто вредео, не би из мантије изашао и велико дело литургисања заменио за... Ма, човек је био.... Сачувај Боже...

Не знам какав је био сами сте питали шта би ја био...

не видим зашто не може Ђујић а могу неки усташки кољачи да се стављају на форум

Подели на овим сајтовима

Iskreno, razočaran sam vašim glasanjem.I kada vidim u kojoj biste vi vojsci bili zabrinut sam, obzirom da znam što su četnici mome narodu činili.Zabrinut sam za našu budučnost.

Равногорски четнички покрет је у својим редовима има доста муслимана од којих су многи били на командним местима неке четничке трупе јесу чиниле злочине али само неке а сада се цео покрет намерно сатанизује и представља као фашистички далеко горе злочине су вршиле фашитстичке усташе и партизани а што се будућности тиче ови момци су били давно ту неки други момци са сличним брадама тамне пути из неких далеких земаља су много лошег чинили мом народу и ја бих могао бити забринут али ипак нисам ;)

Подели на овим сајтовима

Па усташе и нека стављају на форум, нека буду какви год хоће да буду, а Ђујић није израз етоса српског народа, а још мање је етос Цркве Христове, јер иначе не би тако лако оставио служење олтару и отишао да упропашћава часно четничко име.

А ко о четницима негативно говори (наглашавам да Ђујић није био четник, него распоп и то саморашчињени) негативно, нека најпре сазна ко су, шта су и какви су четници, а не да у тај појам учитава заузето значење које сам приписује. О Четницима се може дискутовати. О муџахединима, с друге стране, нема.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

U kojoj bi ti bio vojsci u bosni?

Nadam se da ti ne smeta slika,s obzirom da znamo šta su ustaše činile mom narodu.

I ja sam zabrinut za našu budućnost.

Sigurno sa ustašama kao i sa četnicima nebih bio.Nego ja bih kada bi sada taj rat bio fino napunio kofere i u Tursku jer ona nije ratovala.I tamo bih čekao da se rat završi.Zatim bi iz Turske robe kupio i otvorio trgovinu tekstila.A rata mi je preko glave.

• Волим 1

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...