Jump to content

Да је сада почео Други Светски Рат у Србији ја бих био...

Оцени ову тему

Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...  

69 члановâ је гласало

1. 1. Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...

• четник код Чиче
      32
    • недићевац
      4
    • љотићевац
      4
    • партизан
      7
    • не би се опредељивао
      21

Препоручена порука

Хоћу детаљније, јер ти мене уопште не познајеш, а судиш по томе што сам у дијаспори. Спомено би ти само следећу ствар:

И владика Николај и Војвода Ђујић као још много хиљада патриота су били у дијаспори!

Just_Cuz_19 Владика Николај је био протеран,истеран јер је уствари ЧИНИО НЕШТО НА КОРИСТ српског народа(духовно га је подизао).Док данашње патриоте (не желим да ставим под наводнике да те не би увредио) седе за компјутер и живе на грбачи друштва да би неко могао да отвори уста како би могао да говори о патриотизму мора ПРВО И ГЛАВНО бити продуктиван члан друштва.Ако ниси приметио твоја деца ако се роде у Швајцарској она ће бити ШВАЈЦАРЦИ Српског порекла.Ти никако не помажеш Србима овим писанијем по форуму (надам се да то и сам видиш9.Не познајем те истина,али ја нигде нисам покушао да те критикујем као личност само покушавам да ти дам до знања да ти живиш ван Србије а проглашаваш себе за великог патриоту.То је јако смешно али ти то очигледно не видиш.Толико од мене засада.Видећемо како ће тећи дискусија иначе волео бих да се боље упознам са тобом. 0442_feel

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Нишизава:

И мени је жао твог цинизма и покварености. Немој мислити да сам ово рекао као одговор на твој задњи пост, таквог те видим од почетка...као једног безобразног педагога који само жели да трује србску дјецу у школама. Могу замислити шта им ти све говориш против србских хероја рецимо...

Али неће ни теби ни сличнима до зоре горети!

Живјела Србија без издајица!

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

чек мало ко кога лаже овјде, колико ти је година Семберац? Могао си восјку служити и у Отаџбини, аааа да Отаџбина је поробљена...

види овако имам ти "везу"... могу да ти  помогнем да се дочепаш копнене зоне безбједности? да ли си спреман, знаш оно пушка, киша, блато, Шиптари по шуми и ти као аутентични примјер  срБског чојства и јунаштва... јеси спреман да идеш сада ил ћеш доћи за католичке празнике када си на ферију у тој твојој земљи?! ајде ко је луд овдје, ја лудак помислио да си ми ти у Семберији многострадалној а ти преко компа шириш "срБство"... Just_Cuz_19 Just_Cuz_19 1312_womens womens prst ka dole

Подели на овим сајтовима

чек мало ко кога лаже овјде, колико ти је година Семберац? Могао си восјку служити и у Отаџбини, аааа да Отаџбина је поробљена...

види овако имам ти "везу"... могу да ти  помогнем да се дочепаш копнене зоне безбједности? да ли си спреман, знаш оно пушка, киша, блато, Шиптари по шуми и ти као аутентични примјер  срБског чојства и јунаштва... јеси спреман да идеш сада ил ћеш доћи за католичке празнике када си на ферију у тој твојој земљи?! ајде ко је луд овдје, ја лудак помислио да си ми ти у Семберији многострадалној а ти преко компа шириш "срБство"... Just_Cuz_19 Just_Cuz_19 1312_womens womens prst ka dole

То желим да кажем сво време једна велика захвалница. 4chsmu1

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Вуче припази мало како разговараш самном!Иначе ништа ти старији од мене ниси...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Вуче припази мало како разговараш самном!Иначе ништа ти старији од мене ниси...

Припази ти када не говориш истину. само ми реци да силужио са тринаест година..

који ти је вес, у ком си роду служио, шта си добио да понесеш кући када си се "скинуо"????

очекујем брз одговор или да сачекам док изгуглаш???

Подели на овим сајтовима

Јесам, служио сам војску. Не знам какве везе моја приватност и моје мјесто боравка има са овом темом?

Иди нпр. на сајт блица тамо прелистај да видиш како народ живи у Србији.Онда упореди свој живот у Швајцарској.Затим види шта је твој патриотизам слово на папиру без дела.Могу детаљније ако треба. 1312_womens

Pa posle petooktobarskih promena i odlaska Milosevica, dolaska demokratije, priblizavanja EU u Srbiji se valjda zivi super?Sta ima da se cita po Blicu kako se zivi u Srbiji?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Јесам, служио сам војску. Не знам какве везе моја приватност и моје мјесто боравка има са овом темом?

Иди нпр. на сајт блица тамо прелистај да видиш како народ живи у Србији.Онда упореди свој живот у Швајцарској.Затим види шта је твој патриотизам слово на папиру без дела.Могу детаљније ако треба. 1312_womens

Pa posle petooktobarskih promena i odlaska Milosevica, dolaska demokratije, priblizavanja EU u Srbiji se valjda zivi super?Sta ima da se cita po Blicu kako se zivi u Srbiji?

prst ka dole womens

Подели на овим сајтовима

Добро бре,има ли овде још партизана,или сам ја једини... 1312_womens

vojnik.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Добро бре,има ли овде још партизана,или сам ја једини... womens

vojnik.jpg

Склањај слику да те је не види Семберац. prst ka dole 1312_womens

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...