Jump to content

Да је сада почео Други Светски Рат у Србији ја бих био...

Оцени ову тему

Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...  

69 члановâ је гласало

1. 1. Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...

• четник код Чиче
      32
    • недићевац
      4
    • љотићевац
      4
    • партизан
      7
    • не би се опредељивао
      21

Препоручена порука

A šta ti znači ovo "živela pobeda?" 4chsmu1 4chsmu1

Живела Победа и Васкрсење васколиког србског народа. Амин.

Мислим да сам јасан...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

najlakse je osuditi tudje postupke

a to nije nas posao... da sudimo nekome...

nase je da prastamo

Ми овдје говоримо о непријатељима у рату.

Подели на овим сајтовима

Јесам, из дијаспоре сам. Могу само рећи да сам поносан на себе, јер сам одрастао у дијапсори и више ми је стало да Србије и србског народа него већини Срба из Србије!

П.С: Мој отац није дезертер!

Што не дођеш у Србију пошто си толики патриота?Не ниси већи патриота ако си јак на тастатури. 4chsmu1

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Јесам, из дијаспоре сам. Могу само рећи да сам поносан на себе, јер сам одрастао у дијапсори и више ми је стало да Србије и србског народа него већини Срба из Србије!

Је ли, омладинац, јеси ли ти оно беше служио војску?

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Је ли, омладинац, јеси ли ти оно беше служио војску?

Just_Cuz_19

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Јесам, служио сам војску. Не знам какве везе моја приватност и моје мјесто боравка има са овом темом?

Подели на овим сајтовима

Јесам, служио сам војску. Не знам какве везе моја приватност и моје мјесто боравка има са овом темом?

Иди нпр. на сајт блица тамо прелистај да видиш како народ живи у Србији.Онда упореди свој живот у Швајцарској.Затим види шта је твој патриотизам слово на папиру без дела.Могу детаљније ако треба. Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

А где?

Подели на овим сајтовима

Хоћу детаљније, јер ти мене уопште не познајеш, а судиш по томе што сам у дијаспори. Спомено би ти само следећу ствар:

И владика Николај и Војвода Ђујић као још много хиљада патриота су били у дијаспори!

Подели на овим сајтовима

А где?

У Кенији Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

А где?

У Кенији Just_Cuz_19

Лепо и озбиљно те питам, будући да ме занима којој си се држави заклео на верност...

Подели на овим сајтовима

Служио сам у Швајцарској и разочара ћу те, овдје НЕМА заклетве! Just_Cuz_19

Тешко да ме можеш више разочарати него што већ јеси. Ако ниси био толики патриота да макар војску одслужиш у мирнодопским условима у Србији, не верујем ти да би нос помолио из Швице када би се овде, не дај Боже, стварно заратило...

Што више читам твоја писанија на овом форуму, све више ми те је жао...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...