Jump to content

Montazne kuce?

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

dobar dan :)

nego mihajlo,zar ne vjerujes da bi ti Gospod nadoknadio da si izasao u susret bratu dragisi...da ne idemo dalje od toga,da je tako nesto moguce ciniti cisto iz ljubavi,bez da se ocekuje ikakva nadoknada...i sve sto imas Gospod ti je dao,pa i taj tvoj talenat.,nije lose ponekad da se podsjetis na to snoozer_11

Немам ја ни трунке сумње у Господа...

али ја не могу рећи на благајни...тако шта...

а из љубави неће нико да нахрани моју породицу...

систем је лош...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

систем је лош...

dobro, nekad, nekad ... Gospod nagradi svako dobro delo visestruko od onog sto smo dali :)

• Волим 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

систем је лош...

vjeruj mi da bi ti nadoknadio,i da nadoknadjuje sve sto damo...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

систем је лош...

Када нам је милостиви Господ кроз Своја страдања послао од Оца Духа Светог, дао нам тело Своје и крв, јасно је да ће нам дати и све остало што нам је потребно. Предајмо се вољи Божијој и увидећемо промисао Његов и Господ ће нам дати и више од онога што очекујемо. А ко се не предаје вољи Божијој никада неће познати промисао Божији о нама.

Поуке Старца Силуана

Подели на овим сајтовима

pa nije receno da se sedi i ne radi nista ;)

to je fora za fakire, sede i ne rade nista, pa jos sede i na ekserima hahahaa :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Jos malo off topic, poslednjiuh goidinu-dve dana po nemackoj sve cesce se moze videti kako nice nova poljoprivredna kultura, solarni paneli Made in China. Svako mali pored puta naletis na hektar-dva ...

IMG_0576.JPG

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Prvo kod nas samo jedna ili dve firme rade ove kuce

Nebojsa, nije vise tako, pogledaj prvu stranu, postavio sam linkove domacih firmi... to je sad uzelo maha, jedino se cene jos drze kao relativno visoke.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Онда ће и Драгиши да обезбеди да може да плати предрачун.

evo ga zvone iz ameriku...ni ne sumnjaj u to.,evo vidis da je Gospod cak ustrojio da se otvori jedna ovakva tema,da dragisa brze nadje odgovore na sva ta pitanja koja ima u vezi montazne kuce.,to sto mihailo otezava situaciju i nece da saradjuje bez love je druga stvar 0102_laugh

i niko ni ne kaze da treba da se sjedi i ne radi nista,ne znam na osnovu cega si to zakljucio...

zaista su ove neke teme k'o lakmus papir,cudo jedno kako se sve lijepo vidi :)

Подели на овим сајтовима

Па види се лепо... :)

Михајла осуђујете што се "не узда у Господа" па да ради бесплатно. То ме нешто подсећа на неке ликове из Јеванђеља...

ne kaze niko da treba da radi besplatno...lijepo mozes da procitas sta je dragisa trazio,i nije ni iskljuceno da bi mu on platio(glupo mi da pisem,covjek nije tu,evo post po post i gdje ode tema Just_Cuz_19 )

i simpaticno mi je kako se istovremeno pozivas na jevandjelje i na stvari koje su u direktnoj suprotnosti s njim.,kad je u pitanju uopste tvoje pisanje na forumu...sav si proracunat i sve se kod tebe svodi na to-'ja tebi,ti meni'...zato si se i ukljucio u ovu diskusiju,jer te to licno dirnulo,i ustvari hoces da branis sebe.,ali nema veze...smeta mi samo kad se propagira da treba tako,ako nista hriscanski je forum,citaju djeca,mozda neko nesto i uci,i tako...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...