Никола Ђоловић Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Постоје добре и лоше тајне. Махом су интригантне и рвају се у човековој природи целог живота. Колико их је добро имати а колико не? Можемо се осврнути на психолошко посматрање ствари, као и на могућност да саме тајне постану инкорпориране у светотајински живот Цркве. Примера ради, приметио сам давно да човек има два проблема: или је сувише повучен у себе или сувише отворен. Постаје помало непријатно у друштву таквог човека јер калкулишеш како год окренеш. Као да недостаје средњи пут, него све постане некако "огољено" ако је човек хипер-комуникативан да БАШ све и сваког дочара, или постане "усиљено" ако не жели да открије (пројави) себе какав јесте у односу према другоме. Тако, првом недостаје, чини ми се, осећање тајне свог бића док другом недостаје поштовање тајне бића другог. Не знам, на вас се ослањам... 0203_cool http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 "Не постоји ништа тајно што неће бити јавно". 0203_cool У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Не постоји ништа тајно што неће бити јавно. 4chsmu1 0203_cool crvenilo crvenilo i što neće iz mraka izaći na svetlost dana crvenilo :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Не постоји ништа тајно што неће бити јавно. То следећи пут да се стави под наводнике, молио бих. Мислиће људи, бре М. Диваде, да је то твоја мисао. Шта ти мислиш да сви читају Нови Завет, а? А? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Не постоји ништа тајно што неће бити јавно. То следећи пут да се стави под наводнике, молио бих. Мислиће људи, бре М. Диваде, да је то твоја мисао. Шта ти мислиш да сви читају Нови Завет, а? А? Ситничариш али видећемо како ће се завршити. crvenilo У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Не постоји ништа тајно што неће бити јавно. То следећи пут да се стави под наводнике, молио бих. Мислиће људи, бре М. Диваде, да је то твоја мисао. Шта ти мислиш да сви читају Нови Завет, а? А? Ситничариш али видећемо како ће се завршити. crvenilo Претиш? crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Не постоји ништа тајно што неће бити јавно. То следећи пут да се стави под наводнике, молио бих. Мислиће људи, бре М. Диваде, да је то твоја мисао. Шта ти мислиш да сви читају Нови Завет, а? А? Ситничариш али видећемо како ће се завршити. 4chsmu1 Претиш? crvenilo Не. crvenilo У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja M Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 SVAKA ZENA IMA MALE TAJNE dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 SVAKA ZENA IMA MALE TAJNE dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> Заиста? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 SVAKA ZENA IMA MALE TAJNE greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> Заиста? Znala sam da će se Ratko umešati dada :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2011 SVAKA ZENA IMA MALE TAJNE womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Заиста? Znala sam da će se Ratko umešati 0102_laugh 0102_laugh Постала си видовита Зорка greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 SVAKA ZENA IMA MALE TAJNE womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> Заиста? Znala sam da će se Ratko umešati 0102_laugh greengrin Постала си видовита Зорка womens greengrin greengrin Pa čitam ja njega i samo mu delim zahvalnice. Jako duhovit čovek. kolo2 womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Drago mi je, ja sam vidovita Sanja. greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Сања... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2011 SVAKA ZENA IMA MALE TAJNE womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> Заиста? Znala sam da će se Ratko umešati 0102_laugh greengrin Постала си видовита Зорка womens greengrin greengrin Pa čitam ja njega i samo mu delim zahvalnice. Jako duhovit čovek. kolo2 kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Drago mi je, ja sam vidovita Sanja. greengrin greengrin јавља ми се , јавља... womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Ајде, Мартирије, ти си упућен човек, што је овако тихо вечерас? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука