Зоран Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 На Интернету се иначе има једно време интезивно појављује 21. 12. 2012 у скорије време то постаје учесталије, због планете Нибиру која се појавила е сада не знам од када, рекао би од скора али нисам сигуран. Али није наше да мислимо о томе а и да нам је дано да знамо тачно време не би требали да се плашимо, већ да се радујемо доласку Господа нашег Исуса Христа. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ?? ????????? ?? ????? ??? ????? ????? ????????? ????????? 21. 12. 2012 ? ??????? ????? ?? ??????? ??????????, ???? ??????? ?????? ???? ?? ???????? ? ???? ?? ???? ?? ????, ????? ?? ?? ????? ??? ????? ???????. ??? ???? ???? ?? ??????? ? ???? ? ? ?? ??? ?? ???? ?? ????? ????? ????? ?? ?? ??????? ?? ?? ???????, ??? ?? ?? ???????? ??????? ??????? ????? ????? ??????. Da, znam za Nibru....al o tim daniuma ne rece li Gospod ? ????? ?? ?? ?????? ???? ??? ????? ????????, ? ????? ????? ???????? ????????, ? ?????? ? ???? ??????, ? ???? ??????? ????????? ??...Zacudjuje me jedna stvar kod ljudi ovde .Naravno da niko od nas ne ocekuje antihrista, vec svi iscekivamo Gospoda Hrista, al poenta je sledeca, da pre antihrista treba da se desi kataklizma, velika zetva u kojoj ce poginuti 2\3 populacije, sto ce reci od 6 milijardi , 4 ce izginuti, 2 ostati.Tek onda dolazi Antihrist, a za to vreme su rekli mnogi sveti oci da ce imati vlast da vara mnoge i zahvaljivali Bogu sto oni ne zive u tim vremenima jer su se cak i oni bojali da se nebi odrekli Boga.Zato me cude tako nasalantna razmisljanja , pod broj jedan :Ko garantuje da cemo bas mi biti preziveli u ta dva miliona, drugo i ako prezivimo, jesmo li sigurni da smo toliko jaki da se suprostavimo Antihristovom vremenu i duhu, kad su ga se toliki podviznici plasili??? U ostalom Strasn sud je za svakog onog momenta kad on umre. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ...Наша вјера не познаје страх-тако би требало бити. А поготово да се плашимо унапријед. Треба размишљати о томе али се не треба плашити. Е то је оно најтеже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ...???? ????? ?? ??????? ?????-???? ?? ??????? ????. ? ???????? ?? ?? ??????? ?????????. ????? ?????????? ? ???? ??? ?? ?? ????? ???????. ? ?? ?? ??? ???????.Ma treba se jos vise moleti, i ciniti dobra dela...Strah??? Petar koji video cuda koja je cinio Hristos i slusao njegove reci koje lece dusu ipak povrh svega toga oseti strah za svoj zivot kad su odveli Gospoda i tri puta ga se odrece...pored svih cuda, a on je ipak apostol bio...Sto ce reci, ne treba se plasiti, al treba znati, jer znanje je moc i da je adam znao sta je smrt i greh verovatno nebi uradio sto je uradio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 mislite o tome 8084.gif (malo smeha u crnjaku ) "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Ако си стипса, снаћи ће те акопалипса! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ??? ?? ??????, ????? ?? ?? ??????????!A ja ocekivao duboku teolosku analizu.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaDaj padre, uozbiljite se malo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Клинтон иде у смак света ******************** и Шваба!!! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ??? ?? ??????, ????? ?? ?? ??????????!A ja ocekivao duboku teolosku analizu.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaDaj padre, uozbiljite se malo ??? ?? ???? ???????, ?? ????? ?????????? ?????. ??? ???? ????? ??? ??????? ????? ??? ?? ???????? ??????, ???? ?? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ??? ?? ??????, ????? ?? ?? ??????????!A ja ocekivao duboku teolosku analizu.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaDaj padre, uozbiljite se malo ??? ?? ???? ???????, ?? ????? ?????????? ?????. ??? ???? ????? ??? ??????? ????? ??? ?? ???????? ??????, ???? ?? ????????. ?? ?????? ?? ?????? ? ????? ???? ????????? ???? ? ????....??? ?? ??? ???????? ?? ????????? ??? ? ?? ??? ????, ?? ???????? ??? dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Ово је појава која се дешава одувек. Многи су прорицали крајеве света, многи су се спремали за тај крај, продајући све, одлазећи у планине, неке секте (суботари и јеховини сведоци) су чак рекли да је Христос већ дошао, али невидљиво. Онај ко је читао Свето Писмо, чуо је речи да о дану Христовог доласка не зна нико до Отац. Заправо, наше и није да знамо, а није нам ни потребно. Читали сте да је Христос рекако да ће доћи као лопов, ноћу, кад се најмање надамо. Шта је хтео да нам поручи? Просто, да будемо увек спремни за Њега. Имате и причу о пет мудрих и пет неразумних девојака. Чиме да се "наоружамо"? Вером у Господа и делима која је Господ рекао да чинимо. Једно без другог не иде. Е, сад да вас питам: Кад би Христос, овог тренутка дошао, где би ми били? Христос нас учи да "где је благо веше, ту ће бити и срце ваше". Где је наше благо? Боље о томе да размишљате, јер не знамо дан и час нашег одласка са овога света, јер прелазак са овога света је већ наш Страшни суд. Неће вајде да има неко од опела, ко није спознао Христа на овој земљи. А где се Христос спознаје? У вашем срцу, кроз заједницу на Литургији. Иначе, апокалипса је омиљена тема за стицање популарности, јер како Његош рече "Страх човјеку каља образ често". Ја вам кажем, онај који је са Христом и у Христу, неће многом марити за апокалису, која ће сигурно доћи. За хришћанина је то, заправо, најочекиванији тренутак од постања света, долазак Сина у свој слави, успостављање непорлазног Царства и гледање Бога лицем к лицу. У символу вере ми и кажемо да чекамо васкрсење мртвих и живот будућег века. Ко се плаши апокалипсе? На вама је да дате одговор. Иначе, филм нисам гледао, верујем да је исти као и стотине других. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Bravo oce 0110_hahaha 0110_hahaha dada klapklap klapklap klapklap 0110_hahaha "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Филм тек треба да изађе, мислим у новембру.Па сад јесам ли ја популар или не??? 0110_hahaha 0110_hahaha Слажем се да доста пута у историји било времена кад су људи сматрали да је то време задње,и да је из тога настало разноразних секти ал ово је специфично по много чему. -Никад пре се није говорило да је Антихрист рођен (сад имамо списе савремених отаца) - није било оволико учесталих земљотреса, поплава, научних доказа и открића попут планете нИБРУ, глобалног отопљења, топљења полова...итд - није се до сад могло ни предпоставити како би могло да се деси фамозно чиповање, сад смо сведови да се може под паролом Новог светског поретка и под маском заштите против(измишљеног) тероризма то веома брзо урадити путем биометријских података, мало људи зна да је намањи нано-чип величине тачке на крају реда у новинама.Такво што би се могло неприметно нпр убацити кроз неку вакцини, као што је сад ова прасећа епидемија, једноставно власти могу да издају саопштење да је свак обавезан да се вакцинише...ал да не идем у крајност -Људи су све слободнији у гресима , а удањенији од Бога, велико глобално отпдање -Содомија на сваком кораку.... По мени сувише је ту коинциденције да би то била само прича за стицање популарности, ал хвала ипак на одговору.Све најбоље О утицају масона тек шта рећи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2009 А шта са овом сликом? Као друго, шта ми можемо променити по питању глобалног загревања, содомије, чипова итд..? Вероватно је да ми живимо у неким последњим временима, но то неће мене да спаси, а вероватно да неће нешто пуно људи да се отрезни тако што ће да га неко са тим уплаши. Чуо сам неке глупаве теорије да жене више не трађају децу јер их рађају за антихриста, да све распродају, да беже у планине итд... чак поједини из Цркве такве приче шире, не схватајући озбиљност таквих изјава. Коме су те приче од користи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ? ??? ?? ???? ??????? ??? ?????, ??? ?? ?????? ????????? ?? ?????? ????????? ?????????, ????????, ?????? ???..? ????????? ?? ?? ?? ?????? ? ????? ????????? ?????????, ?? ?? ???? ???? ?? ?????, ? ????????? ?? ???? ????? ???? ???? ?? ?? ??????? ???? ??? ?? ?? ?? ???? ?? ??? ??????. ??? ??? ???? ??????? ??????? ?? ???? ???? ?? ??????? ???? ??? ?? ?????? ?? ??????????, ?? ??? ??????????, ?? ???? ? ??????? ???... ??? ???????? ?? ????? ????? ????? ????, ?? ?????????? ????????? ?????? ??????. ???? ?? ?? ????? ?? ???????? ne znam da li ad se smejem ili da pla?em 0110_hahaha pa svaki minut koji živim je blagodat, svaki trenutak treba da živimo kao da je poslednji, ?ekaju?i kraj može da bude kasno za po?etak al umem da zapetljam 1312_womens Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука