Ленка* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ја се надам да ћу имати три сина и нешто ћерки између Дакле, Александар, Михајло, Ђорђе, а за принцезице Вера, Ђурђа, Николија... Јел`? Крадеш име мог детета Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Богољуб, Братислав, Братољуб, Бранимир.... Овако ми се зове човек Интересантно (или боље да кажем тужно...) је да је он рођен на Празник Св. Луке, а његов рођени брат на Празник Св. Саве, а не зову се Лука и Сава. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Чим не значи ништа на српском језику, није српско. Не доказује се српство именом ! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Не доказује се српство именом ! Ко изгуби име, изгуби и све с њиме. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Шта значе Јован и Јелена на српском језику? Волео бих да знам. Милија и Милијада не ваља ништа? Није европски? ... Jovan (Ivan) - Jahve (Bog) je milosrdan Jelena - sjajna, blistava Дуња је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Моје име је чисто српско, али се не сматрам ништа већим Србином од било којег другог, па макар се он звао и Меша Селимовић. Dejan_kv је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Dejan_kv је трол ! Не храните га! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Jovan (Ivan) - Jahve (Bog) je milosrdan Jelena - sjajna, blistava Прво велики поздрав за сестру Наташу. Баш ми је драго што је ту. Свако име има значење, сестро моја лепа, али на српском или на старом српском. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Dejan_kv је трол ! Не храните га! Ma da bre. Nego sam vazda mrzela ljude koje oteras u tri lepe jer su iritantni kao konjske musice, a oni namerno i dalje. Doduse, i ja budala hranim trola. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 imas li ti problem samnom bojane Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ma da bre. Nego sam vazda mrzela ljude koje oteras u tri lepe jer su iritantni kao konjske musice, a oni namerno i dalje. Doduse, i ja budala hranim trola. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Моје име је чисто српско, али се не сматрам ништа већим Србином од било којег другог, па макар се он звао и Меша Селимовић. Шта то треба да ради или да буде просечан Србин да би био ''велики Србин''? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Прво велики поздрав за сестру Наташу. Баш ми је драго што је ту. Свако име има значење, сестро моја лепа, али на српском или на старом српском. Hvala Pajko i meni je drago da te vidim na forumu. Pa dobro, stvar izbora . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Hvala Pajko i meni je drago da te vidim na forumu. Pa dobro, stvar izbora . Па јесте ствар избора и размене мишљења а не доказивање ко је велики и мали... Много те поздрављам и надам се да ћемо да се пишемо. С Богом свима присутнима БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Зар вам никад не досади? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука