RYLAH Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ne sa foruma nego samo neko iz vlasti da nam daju zeleno svetlo (ili abrem da se ne mešaju) da oslobađamo Srbiju od neprijatelja i terostista. Опусти се само, верујем да има паметнијих и далековиднијих и од тебе и од мене. Да ли имају могућности да раде, и шта процењују да терба да се ради, опет верујем да боље виде и знају и од тебе и од мене и од било кога са форума. Ко на брду ак и мало стоји... Оно што се мени не свиђа из твојих постова је што исијава нетрпељивост према исламу као таквом, што је сулудо. И не само да је сулудо, него је и неприхватљиво, макар на овом форуму, јер посотји јасна разлика између будала и нормалних верника, и то не само код муслимана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ne spinujem ja ozbiljno kažem samo treba dobiti zeleno svetlo (nekako) i onda se oslobađati bolesti. čekaj onda da mi završimo Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Опусти се само, верујем да има паметнијих и далековиднијих и од тебе и од мене. Да ли имају могућности да раде, и шта процењују да терба да се ради, опет верујем да боље виде и знају и од тебе и од мене и од било кога са форума. Ко на брду ак и мало стоји... Ko? I zašto bi opšte verovali da ima takvih ljudi?, ja hoću da jasno ZNAM da ima takvih ljudi. Kakva vera te sad napala? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Опусти се само, верујем да има паметнијих и далековиднијих и од тебе и од мене. Да ли имају могућности да раде, и шта процењују да терба да се ради, опет верујем да боље виде и знају и од тебе и од мене и од било кога са форума. Ко на брду ак и мало стоји... Оно што се мени не свиђа из твојих постова је што исијава нетрпељивост према исламу као таквом, што је сулудо. И не само да је сулудо, него је и неприхватљиво, макар на овом форуму, јер посотји јасна разлика између будала и нормалних верника, и то не само код муслимана. Trenutno su muslimani najveći nerpijatelji srbije, uzeli su nam teritorije, hoće da uzimaju još, ubija li nam decu i žene, prodavali njihve organe. Danas ti isti ljudi su na čelu države koju naša vlast priznaje. Od komunjara pa na ovamo ni jedna vlast nije radila u interesu srbije neke nisu htele, dok su neke bile nesposobne, mislim da je vreme da se to promeni. Gotovo idem u politiku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ko? I zašto bi opšte verovali da ima takvih ljudi?, ja hoću da jasno ZNAM da ima takvih ljudi. Kakva vera te sad napala? Ima veliki vođa stoji na Mont Everestu, dok smo mi svi ostali na dnu Marijanskog rova Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Trenutno su muslimani najveći nerpijatelji srbije, uzeli su nam teritorije, hoće da uzimaju još, ubija li nam decu i žene, prodavali njihve organe. Danas ti isti ljudi su na čelu države koju naša vlast priznaje. Od komunjara pa na ovamo ni jedna vlast nije radila u interesu srbije neke nisu htele, dok su neke bile nesposobne, mislim da je vreme da se to promeni. Gotovo idem u politiku. Иди у политику, најближи си Дверима или радикалима, ал батали генерализације, јер нису сви муслимани против Србије, напротив. Против Србије је шачица кретена којима се даје простор у медијима, из неког мени непознатог разлога. Од овог несрећног Зукорлића се прави мегацар, а у суштини је небитан лик апсолутно, није успео да испуни ни мањинску квоту за улазак у парламент, толико је битан доле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Trenutno su muslimani najveći nerpijatelji srbije, uzeli su nam teritorije, hoće da uzimaju još, ubija li nam decu i žene, prodavali njihve organe. Danas ti isti ljudi su na čelu države koju naša vlast priznaje. Od komunjara pa na ovamo ni jedna vlast nije radila u interesu srbije neke nisu htele, dok su neke bile nesposobne, mislim da je vreme da se to promeni. Gotovo idem u politiku. Ma pusti to,tako niko ne bi trebao da razgovara. Uputi se malo dublje šta je čovek u svojoj suštini i ne mrzi no pravi stabilnost i sigurnost za sve. Ja se ne bojim muslimana niti iko normalan ali se plašim ovih zbog kojih smo počeli temu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ko? I zašto bi opšte verovali da ima takvih ljudi?, ja hoću da jasno ZNAM da ima takvih ljudi. Kakva vera te sad napala? Да знам ко, рекао бих ти, али верујем да свако министарство и свака озбиљнија служба имају одељење аналитике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ma pusti to,tako niko ne bi trebao da razgovara. Uputi se malo dublje šta je čovek u svojoj suštini i ne mrzi no pravi stabilnost i sigurnost za sve. Ja se ne bojim muslimana niti iko normalan ali se plašim ovih zbog kojih smo počeli temu. Nije bitno da li se ja i ti plašimo, treba samo narod da se poplaši da ima velikog neprijatelja i da mora da glasa za teba da bi uspeo da preživi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Против Србије је шачица кретена којима се даје простор у медијима, из неког мени непознатог разлога. Од овог несрећног Зукорлића се прави мегацар, а у суштини је небитан лик апсолутно, није успео да испуни ни мањинску квоту за улазак у парламент, толико је битан доле. Razlog više da mu se sudi je upravo ta nebitnost i ratnohuškački zalet, naprimer. Ali ako ga ostaviš netaknutog,onda bi i ti mogao nama da objasniš,da je fašizam takodje stidljivo počeo po bitnosti ili uticajnosti, tj. brojnosti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Razlog više da mu se sudi je upravo ta nebitnost i ratnohuškački zalet, naprimer. Ali ako ga ostaviš netaknutog,onda bi i ti mogao nama da objasniš,da je fašizam takodje stidljivo počeo po bitnosti ili uticajnosti, tj. brojnosti. Небитно, не морамо сваку тему до краја да растегнемо на форуму. Остај ми здраво, брате! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Да знам ко, рекао бих ти, али верујем да свако министарство и свака озбиљнија служба имају одељење аналитике. Zašto veruješ, jer neko do sada sačuvao teritoriju Srbije, sa ili bez rata? Ja više naivno ne verujem ništa pogotovo političarima i ljudima koji mogu da urade nešto, dakle ne verujem im ama baš nikome od njih,jer ja za razliku hoću da ZNAM a ne da verujem!!! Moje je pravo da ZNAM. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Небитно, не морамо сваку тему до краја да растегнемо на форуму. Остај ми здраво, брате! Upravo ta nezainteresovanost i taj stav oni nisu bitni, će nam doći glave, tako su i šiptari na Kosovu krenuli i mogli smo lako da ih ućutkamo, a pogledaj sada... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Zašto veruješ, jer neko do sada sačuvao teritoriju Srbije, sa ili bez rata? Ja više naivno ne verujem ništa pogotovo političarima i ljudima koji mogu da urade nešto, dakle ne verujem im ama baš nikome od njih,jer ja za razliku hoću da ZNAM a ne da verujem!!! Moje je pravo da ZNAM. Онда си се обратио погрешној адреси, јер ја са политиком везе немам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Онда си се обратио погрешној адреси, јер ја са политиком везе немам. Moja adresa je dobra,hoću samo da ti objasnim da za razliku od nekih (kao i ti) koji veruju, ja više neću da verujem,nego tražim da znam. Nisam se ja u pogledu politike obratio tebi brate RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука