сербон Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 а ни овој нисам могао да одолим, ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИМИЋ ВЛАДАН Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Не знам шта људи виде лепо у пушењу цигарета али мене оно никада није привлачило.Моја сестра и ја водимо битку са родитељима да оставе пушење али тешко иде.Надам се да ће макар због свог здравља успети да оставе цигарете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 ?????? рече: Lena рече: Svojevremeno nam je otac moje drugarice, protivnik cigara, savetovao da kroz maramcu izduvamo duvanski dim ne bismo li videle trag koji iza njega ostaje. Onda nas je zapitao sta mislimo, kakav je taj trag na nasim plucima, sastavljenim od mnogo finijih i neznijih i osetljivijih niti nego sto su one koje cine jednu maramicu. ??? ?????????, ?????? ?? ??????! ??? ???? ???????? ?????? 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bazileos Megas Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 ???? ????? рече: Vi koji pusite, uzimte u jednu ruku krst u jednu cigare, i kazite sebi, cega cu se sada odreci?! bacite krst, odrekli ste se Boga, bacite cigare odrekli ste se satanskog dima...birajte..?????? ??? ????? ??????, ??? ????? ???????? ?? ????? ??? ! :smiley: 319.gif :smiley: А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога. Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 То што Филип каже, ја сам извела. У једном дану сам због вере и мириса тамјана оставила цигаре после 18 год. Ех да сам и остале ствари код себе тако лако променила ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Lena рече: ?????? рече: Lena рече: Svojevremeno nam je otac moje drugarice, protivnik cigara, savetovao da kroz maramcu izduvamo duvanski dim ne bismo li videle trag koji iza njega ostaje. Onda nas je zapitao sta mislimo, kakav je taj trag na nasim plucima, sastavljenim od mnogo finijih i neznijih i osetljivijih niti nego sto su one koje cine jednu maramicu. ??? ?????????, ?????? ?? ??????! ??? ???? ???????? ?????? 0442_feel ??????? ?? ??? ????? ?????????????. ????????? ?? ???????? ????????? ????????. ? ????????? ???? ???. ????? ????? ?? ????????!!! ???? ?? ???? ?????? ???? ???????? ????? ???? ???????? ? ?????. ????? ?? ???? ????????? ???? ??? ????????. ? ??? ??????? ????? ?? ???? ????, ???? ???? ??? ???? ?? ????? ? ??????? ?? (????????? ?????????????) 2/3. ??????... ????? ?? ?? ?? ???? ?????? ????????? ??? ???????? ?? ??? 300 ??? ?? ??????. ????? ?? ? ??????? ????!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ?????? рече: ? ??? ??????? ????? ?? ???? ????, ???? ???? ??? ???? ?? ????? ? ??????? ?? (????????? ?????????????) 2/3. ?????? ?? ?? ?????? ????? ?? ??????? ????? 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 свим пушачима поклањам химну: http://www.youtube.com/watch?v=PDySfmZlcr0 Workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Five o'clock in the mornin' I'm all ready up and gone Lord I am so tired How long can this go on? I'm workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Cos I'm on call in the mornin' Oh I go by the coal But when Saturday goes around I'm too tired for havin' fun (Too tired for having fun) I been workin'in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Lord I am so tired How long can this go on? I'm workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Five o'clock in the mornin' I'm all ready up and gone Lord I am so tired How long can this go on? I'm workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Cos I'm on call in the mornin' Oh I go by the coal But when Saturday goes around I'm too tired for havin' fun (Too tired for having fun) I been workin'in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down Workin' in a coal mine Goin' down down down Workin' in a coal mine Whop! about to slip down клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ОЋУ, АЛ НЕ МОГУ http://www.youtube.com/watch?v=M-2ULOpM_PE&feature=player_embedded Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 знам, мени се дешавало током десет година пушачког стажа да се молим да престанем, помоћ, болест, ал да то уствари потајно не желим у свом срцу ... то сам тек касније повезао у глави, пошто ми је пушење било практично самоповређивање. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ?????? рече: Lena рече: ?????? рече: Lena рече: Svojevremeno nam je otac moje drugarice, protivnik cigara, savetovao da kroz maramcu izduvamo duvanski dim ne bismo li videle trag koji iza njega ostaje. Onda nas je zapitao sta mislimo, kakav je taj trag na nasim plucima, sastavljenim od mnogo finijih i neznijih i osetljivijih niti nego sto su one koje cine jednu maramicu. ??? ?????????, ?????? ?? ??????! ??? ???? ???????? ?????? 0202_238 ??????? ?? ??? ????? ?????????????. ????????? ?? ???????? ????????? ????????. ? ????????? ???? ???. ????? ????? ?? ????????!!! ???? ?? ???? ?????? ???? ???????? ????? ???? ???????? ? ?????. ????? ?? ???? ????????? ???? ??? ????????. ? ??? ??????? ????? ?? ???? ????, ???? ???? ??? ???? ?? ????? ? ??????? ?? (????????? ?????????????) 2/3. ??????... ????? ?? ?? ?? ???? ?????? ????????? ??? ???????? ?? ??? 300 ??? ?? ??????. ????? ?? ? ??????? ????!!! ?? ?? ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stanoje Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ko puši zdravlje ruši Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bazileos Megas Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 stanoje рече: ko puši zdravlje ruši"ko puši zdravlje ruši" .... ? ???? ?, ?? ??????, ??????? .... ? ?? ???? ???? ????? ! А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога. Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ???? рече: klapklap klapklap shok https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' /> kolce https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' /> kolo2 dada 0705_read 0409_feel 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif leteti Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ја сам се тако осећао док сам пушио 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука