Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Vi koji pusite, uzimte u jednu ruku krst u jednu cigare, i kazite sebi, cega cu se sada odreci?! bacite krst, odrekli ste se Boga, bacite cigare odrekli ste se satanskog dima...birajte.. ???????? ?????????? ????, ????? ???? ?? ?? ???? ?????????, ????? ?? ????? ????? ? ?????? ... 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Kad razmisljam o svom pusenju,ne prezirem sebe iz licemernih plitkomoralnih razloga,ne mislim cak ni o zdravlju,racunam nece grom u ljubicice,a i moja sestre je internista,bavi se onkologijom vec deset godina,pa ima ko da me leci,vec ljudi moji,meni je najstrasnije sto GORIM RODJENE PARE PRED OCIMA! ???, ???????, ?? ??? ???????? ?? ??? ?? 10 ?????? ??????? ??????? ????? ???? ????????? ???? ? ????. ????? ???? ???? ?? 15000 ????, ? ??? ?? ??????? ? ??????? ???????? ????? ?????????? ?????? ?????? ????... ??? ???? ????? ????? ?? ???? ????? ? ?? ??? ???? ?? ???????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 иначе, мени је пушење убијало сузе ... не знам како ви ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ?????, ???? ?? ?????? ??????? ???? ... ?? ???? ???? ?? ... 1. ??? ?? ??????? ?? ?? ???? ?????? ??? ? ???? 2. ????? ?? ??????? ??????? ?? ?????????? 3. ???? ???? ?????? ?? ????? ??? ?? ?????? 4. ????? ?? ???? ?? ??? ????????? ? ?(?)????? ??????? ??? ????, ?????? ?? ?? ? ?????. ???? ?????? ???????????? ?? ? ????? ????. ??? ??? ?? ? ?????????, ??? ?? ??? ?? ???????? ?? ???????, ???????? ???? ? ???????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Умало да заборавим, у вези одвикавања. Никада не треба себи стварати мисли попут: "Ја хоћу да оставим цигаре!" НЕ! Ово је грешка, јер себе ускраћујете за нешто и повређујете се ментално што ствара непремостив отпор! Треба користити афирмације попут: "Ја сам здрав!" , "Ја служим Богу чист" и сл. Ето, наравно да сам ово заборавио, јер управо ово треба користити и за неумерено преждеравање. Што би брат Меда рекао: Све остало је прашина на ветру и трун у оку, знаш ... Медо, јел могу да ставим у потпис ову твоју генијалну кованицу са прашињањем? Мислим да си ми идеално направио портрет, па да ми стално буде на оку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ...??? ??????? ??????? ? ???? ?? ???? ???? ????, ????? ?? ?? ???????? ?? ??????? ????????, ? ????? ?? ?? ?????? ?????? ? ???? ?? ???? ?????? ?????????, ??????????? ? ???????. ?? ?? ? ?????, ????? ???? ?? ?? ?????? ?? ???? ???. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Оно који никада нису пушили, најчешће имају погрешан метод одвикавања за своје ближње. Приче о штетности дуванког дима, остају у диму. Тек кад ми је цигарета постала бљутава, и то не једна , него и у следећем покушају, после десетак минута, дакле тек тада сам први пут ХТЕО и надам се успео да прекинем са пушењем. А то беше јако скоро, у фебруару ове године. Свима који ЖЕЛЕ да оставе, желим да им Господ да веру у успех. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Само треба скренути мисли са цигара,као што рече старац Тадеј чим почнеш да размишља и заокупиш се са тим,готов си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ????? ?? ?????????, ? ???? ??????????. ?????? ?? ????? ???? ???????? ????? ?????: "?? ???? ?? ??????? ??????!" ??! ??? ?? ??????, ??? ???? ??????????? ?? ????? ? ??????????? ?? ???????? ??? ?????? ??????????? ?????! ????? ????????? ?????????? ?????: "?? ??? ?????!" , "?? ?????? ???? ????" ? ??. ???, ??????? ?? ??? ??? ?????????, ??? ?????? ??? ????? ????????? ? ?? ????????? ????????????. 0231_newspaper ??? ?? ???? ???? ?????: ??? ?????? ?? ??????? ?? ????? ? ???? ? ???, ???? ... ????, ??? ???? ?? ?????? ? ?????? ??? ????? ????????? ???????? ?? ??????????? ?????? ?? ?? ?? ??????? ???????? ???????, ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ???. ???? ????? ???, ???? ?? ??? ?????, ???? ??? ?? ???????????? ... ??? ? ???? ???? 0914_sport https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2114.msg43815.html#msg43815 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 ПОРОК ПУШЕЊА - ГРЕХОВНА НАВИКА Све ми је дозвољено, али све не користи; све ми је дозвољено, али не дам да ишта овлада мноме. - Речи светог апостола Павла из Прве посланице Коринћанима 6:12. Линк на остатак текста: http://www.kaludra.rs/biblioteka/poucni/porok_pusenja_grehovna_navika.doc Свако добро до Господа. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Октобар 10, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 Pusaci sta kazete na ovo Pušačima će odzvoniti dogodine Subota, 10. oktobar 2009. 15:51 Zakon za zaštitu stanovništva od posledica duvanskog dima kojim će biti zabranjeno pušenje u zatvorenim prostorima trebalo bi da bude usvojen do kraja godine, rekao je ministar zdravlja Tomica Milosavljević. "Predložićemo da se pušenje duvana zabranjuje u svim zatvorenim prostorima, sa izuzetkom do 2012. godine u ugostiteljskim objektima, koji će morati da podele prostor na pušački i nepušački", kazao je Milosavljević u intervjuu agenciji Beta. Odgovarajući na pitanje hoće li dobiti podršku on je kazao da to ne zavisi od njega već od toga da li će 250 poslanika u Skupštini imati svest o štetnosti duvanskog dima i o tome da niko nema ništa protiv pušača već protiv pušenja. "To je jedna jednostavna i primenjiva mera, koju u naredne dve godine treba da naučimo da primenjujemo. Zakon je praktičan kratak, uvodi strože kaznene mere i obavezu da unutar radne ustanove imate osobu odgovornu za poštovanje zakona, koja treba da vas prijavi pre dolaska inspektora", kazao je ministar. On je dodao da prostor u ugostiteljskim objektima mora da se prilagodi u roku od 90 dana od usvajanja zakona i ocenio da je taj propis test i za društvo da li smo svesni da je "reč isključivo o civilizacijskoj stepenici". Prema rečima ministra, striktnu zabranu pušenja odjednom sprovele su Velika Britanija, Irska i Italija, ali da postoje i drugi modaliteti... Beta Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 одлично, рече бивши пушач 319.gif 1405_love zru клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сестра александра Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Помаже Бог,свима Вама,много сам срела и срећем људи који су у ситуацији,да се реше тог заиста великог зла,јер је оно ,као и алкохолизам и наркоманија,спада у овисност и болест неодлучности и избора лепшег,потпунијег начина живота.Још данас решите да оставите то зло,које уништава Вас комплет и мало по мало, одлазите у деловима,а онда кад се дође у фазу да лекар каже за Вас не,онда је заиста у већини касно,само треба чврста одлука и све иде.Помислите ли да активним пушењем убијате плућа,ткиво,мозак, пасивним удисањем свих око вас,а деца онако безазлена, да пуше удишу са вама.Зар то није егоизам,ја па нека и други.Размислите,ово је добра намера и савет психолога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 "Predloži?emo da se pušenje duvana zabranjuje u svim zatvorenim prostorima, sa izuzetkom do 2012. godine u ugostiteljskim objektima, koji ?e morati da podele prostor na puša?ki i nepuša?ki", kazao je Milosavljevi? u intervjuu agenciji Beta.???? ?? ? ?????? ???????? ????? ???????!???????? ??????? ?? ????? ??????? ??? ??????????????? ??? ???? ???? ?? ?????????? ?????? ????? ? ???? ? ????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? 8086.gif 0705_read :cheesy2: 319.gif ?? ?? ???????? ??? ?????? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ?? ????? ?? ????????? ?? ?????? ?? ??????? ??????????? ???????? ? ? ???????? ????????? ????? ?? ????? ?????? ?????? ? ? ?????, ??? ?????? ????? ????? ?????? ?? ????????? ????? ? ????????!? ????? ?? ?? ??????? ????? ??? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 "Predloži?emo da se pušenje duvana zabranjuje u svim zatvorenim prostorima, sa izuzetkom do 2012. godine u ugostiteljskim objektima, koji ?e morati da podele prostor na puša?ki i nepuša?ki", kazao je Milosavljevi? u intervjuu agenciji Beta.???? ?? ? ?????? ???????? ????? ???????!???????? ??????? ?? ????? ??????? ??? ??????????????? ??? ???? ???? ?? ?????????? ?????? ????? ? ???? ? ????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ljut.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/trening.gif 319.gif 1312_womens ?? ?? ???????? ??? ?????? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ?? ????? ?? ????????? ?? ?????? ?? ??????? ??????????? ???????? ? ? ???????? ????????? ????? ?? ????? ?????? ?????? ? ? ?????, ??? ?????? ????? ????? ?????? ?? ????????? ????? ? ????????!? ????? ?? ?? ??????? ????? ??? ?????????. Za mene nikakva ( poruka).Covek je pushac, seo je na stepenice kao privatno lice i zapalio cigaretu. Meni to vishe govori u prilog njemu da je jednostavno covek kao i i ti i ja. Ili su problem bash to sto su tog dana bile Zadushnice? Treba da ode iza crkve ( ili u WC) da ga niko ne vidi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука