Jump to content

Питање за Мрачњака

Оцени ову тему

Ратко :(

Препоручена порука

Цитат

greengrin :cheesy: 4chsmu1

:bla:

Цитат
  Цитат
  Цитат

Мрачни, наш Сава Савановић је закон за све, па и за тебе.

Ne znam ko je to...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8677.msg243895.html#msg243895

ahaha... nisam odmah razumeo da se radi o forumskom komicaru... ali ja sam ateista, ne verujem u vampire i druge necastive :)

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат

ahaha... nisam odmah razumeo da se radi o forumskom komicaru... ali ja sam ateista, ne verujem u vampire i druge necastive bendoff

И не ради се о комичару. Ради се о врлом човеку који уме опасно да запржи чорбу.

Песинџер му, колико се сећам, није одговорио на осетљиво питање у теми ''Свим атеистима...''.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

ahaha... nisam odmah razumeo da se radi o forumskom komicaru... ali ja sam ateista, ne verujem u vampire i druge necastive bendoff

И не ради се о комичару. Ради се о врлом човеку који уме опасно да запржи чорбу.

Песинџер му, колико се сећам, није одговорио на осетљиво питање у теми ''Свим атеистима...''.

koje je to pitanje?

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

koje je to pitanje?

Оно на које си ти узнегодовао да је уозбиљило атмосферу.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

ahaha... nisam odmah razumeo da se radi o forumskom komicaru... ali ja sam ateista, ne verujem u vampire i druge necastive bliss jeeee

koje je to pitanje?

... i u istom postu odgovorio na njega...    bendoff

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

ahaha... nisam odmah razumeo da se radi o forumskom komicaru... ali ja sam ateista, ne verujem u vampire i druge necastive :drugarstvo:

koje je to pitanje?

... i u istom postu odgovorio na njega...    :drugarstvo:

''Komunizam i crkva se ne podnose iz prostog razloga sto su kokurencija. I jedno i drugo se zasnivaju na slicnim principima upravljanja masama, a jedna kuca ne moze da ima dvojicu domacina...''

Хе, хе, хе...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Па не, ал стварно, види шта си написао.

Hmm... nije bas previse elokventno i repato je skrpljena recenica, ali poJenta je tu  algabacaju

PS. kad sam napisao kuca mislo sam na drzavu- (vidim da taj deo nije najjasnije izrecen)

Izvini ratko, ne prljaj mi temu tim politikanskim ragovorima  animal037   njamnjam

Nego el imas ti jos nesto da pitas bratac? algabacaju

index.php?action=dlattach%3Battach=4559%3Btype=avatar

Expand  

Подели на овим сајтовима

...ma da,sigurno...tvoji 'biseri' su samo projava onoga sto ti je u srcu...srce je univerzalno mjerilo za sve,bilo teiste,ili ateiste...i evo pitanje-jel' ti stvarno mislis da ti je neko povjerovao u tu tvoju kvazi prepodobnost,da se bavis humanim radom i to,vjerujem ja da si ti glumio u toj nekoj predstavi,al' da su ti i debelo platili,a to onda mrackonja uopste nije dobro djelo...nemoguce je sluziti Bogu i mamonu,Bog sigurno ne voli ovo sta radis,ali zato voli neko drugi...ne moras ti biti toga svjestan,ti svejedno sluzis...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Mracnjak јел би некако могао да ми даш линкове за још медицинске клипове, изабраћу хирургију па треба то да гледам, да видим да ли могу да издржим  njamnjam  animal037 

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Sta me je odalo?

Pentagram u podrumu?

Ili si me videla kad sam na zlatiboru zaklao kozu i popio vensku krv na eks (ne arterijsku, nisam ja neka sekapersa)

Jao znam! Nisu valjda neke od onih devica u stvari bile tvoje prijateljice... ?

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат

Mracnjak јел би некако могао да ми даш линкове за још медицинске клипове, изабраћу хирургију па треба то да гледам, да видим да ли могу да издржим  njamnjam  animal037 

Nema potrebe, verovao ili ne youtube ne zabranjuje niti cenzorise medicinske klipove. Tamo imas gomile klipova autopsija, amputacija i raznih drugih "medical stuff", samo kreni u pretragu... Ako bas ne nadjes to sto trazis onda mozda mogu da ti pomognem.

Expand  

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...