Зорица екс Милева Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Složila bih se sa branom, moga mačka je prije 10-ak dana pogazio auto, svi smo 0409_feel i sad mi se čini kad izađem vani da će mi priletjeti i omotati se oko nogu. Stvarno smo ga voljeli. S druge strane ja znam da je tako moralo da bude i mirim se s tim, to je bila Božija volja. Za utjehu mi je to što znam da se Bog stara o svemu pa i o mom mačku (kao što rekao jedan forumaš), a i činjenica da mu je zemaljski život stvarno bio takav da bolji nije mogao imati. :10500: za sve. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anja M. Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Nabaviti novog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Da prodje vreme i da eventualono nabavis novog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Можда не новог пса одмах, већ неку другу "живину",нпр 319.gif 0304_smile4 0304_smile4 0110_hahaha girl_jumping мачку, или неко мајмунче ако имаш пара...да те не подсећа на тог пса који је угинуо,илити црко. после ,за годину или две набавиш и пса...као што рекох, видећеш ти њега опет једног дана Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mićko20 Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 auto mi je zgazio macka i onda su ga psi skoro svog raskidali,jutros smo ga nasli. umrijecu od tuge. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 Жао ми је Мићко. Добродошао на форум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 Жао ми је Мићко. Сад ми паде на памет... јел се мачак звао Мићко? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
isi Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 auto mi je zgazio macka i onda su ga psi skoro svog raskidali,jutros smo ga nasli. umrijecu od tuge. žao mi je Ja sam imala dosta kućnih ljubimaca i nikada mi nije bilo svejedno kada uginu, bez obzira na to koliko sam ih dugo imala A grad je stvarno užas za mačke, najčešće stradaju od automobila i pasa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 Meni je danas umro pas.Mnogo sam tuzna.Bila sam vezana za njega.Ne znam kako cu ga preboleti. Хоћеш преболећеш га,небој се. Ја имам и псе и мачке и имао сам током последњих 15 година доста и паса и мачака... Једноставно - пређеш преко тога,не бој се. Не кажем да ја нисам тужан,раније ми је једног пса ударио ауто,а волео сам га више од свих паса,но опет,шта да се ради,људи губе миле и драге пријатеље и родбину,па мање више за пса. Набавићеш неког новог,ма колико то сада теби сурово звучало,и тај други ће бити посебан,сигурно. Мени је рецимо мачки жао,јер мачке ретко достигну годиште од 10-15 година у граду,а имао сам две мачке које су биле преко 10 година код мене,али опет кажем,животиња је то,шта да се ради,није баш толико страшно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука