w.a.mozart Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Hristos vaskrse ваш Телеком нисам још ништа добио... ко јесте... рокајте Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Zaviri u košaricu. Tu ćeš naći porukicu, mali zeko nju ti daje i čestitku šalje: *S*R*E*Ć*A*N* *U*S*K*R*S* Hristos vaskrse Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ево имам ја нешто dada Погледај у Исуса и све ће ти рећи. Он ће те водити ка твојој срећи. Кад имаш Њега све ти је лако, а ја управо желим да ти је тако. ХРИСТОС ВАСКРЕСЕ!!! Maja Little Owl је реаговао/ла на ово 1 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ево имам ја нешто 0110_hahaha Погледај у Исуса и све ће ти рећи. Он ће те водити ка твојој срећи. Кад имаш Њега све ти је лако, а ја управо желим да ти је тако. ХРИСТОС ВАСКРЕСЕ!!! dada 0442_feel vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Vetrovi sapucu i ptice pevaju Uskrs je stigao, Uskrs je tu a usne se pitaju gde je do sad lutao, jer svet je zastao od ceznje za njegovom svjetloscu ! Sretan Uskrs HRISTOS VOSKRESE p.s. Ko ljubi Hrista njemu je Uskrs svaki dan Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2011 laetitia је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Nije uskrs cestitka niti dar skupi,to je molitva,i blagoslov od Boga,da svatko jos vise voli bliznjega svoga.... 0409_feel sretan uskrs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 ''Нека ти Христово Васкрсење донесе срећу, љубав и благостање, а ускршње прво јаје све оно што ти недостаје!'' 0409_feel Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Није Ускрс честитка,ни дарови скупи, већ нешто што се не може да купи! То је молитва и благослов од Бога да свако још више воли ближњег свога! Христос Воскресе! Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Нек ти кућа у весељу блиста и срећно ти Васкрсење Христа, као празник животног зачетка,среће и напретка! Христос Воскресе! Нек нам звона у срцу зајече,славимо Васкрс,христос нам рече, рече нам делом,показа с моћи,смрт је пролазна,Васкрс ће доћи! Христос Воскресе! Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Nek svetlost Vaskrsa obasja Vas i da vam Hristost podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najbliži rod. Hristos Vaskrese! HRISTOS VOSKRESE DA KAŽE SVIMA, DA ŽIVOT VEČNI POSLE SMRTI IMA! DA U RAJ UĐE DUŠA ČISTA, KOJA NA ZEMLJI ŽIVI ZA HRISTA. HRISTOS VOSKRESE! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 http://www.omniglot.com/language/phrases/easter.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Хаха .please. Медина порука: Христос Васкрсе! немојте одговарати,у ромингу сам greengrin Меда "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Хаха greengrin Медина порука: Христос Васкрсе! немојте одговарати,у ромингу сам 0442_feel Меда .please. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Хаха .please. Медина порука: Христос Васкрсе! немојте одговарати,у ромингу сам greengrin Меда Да, и ја сам је добио 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука