RYLAH Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ма јок, само је моје друштво изгледа оматорило Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2012 dobro je da se sete, makar i formalno... pa jeste al na ontološkom planu takva vrsta odnosa vodi u zemlju anonimnosti Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Где беше она твоја дефиниција о васкрсно-божићним порукашима? e to se ne sećam... možda u temi o sms-ima za Božić koju ne mog da nadjem inače, Hristos vaskrse tebra oče, nisam ti čestitao do sad Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 pa jeste al na ontološkom planu takva vrsta odnosa vodi u zemlju anonimnosti hmm. a zamisli da se ni ne sete, da im uopšte nije stalo. tada nema ni ontološkog, ni odnosa... "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2012 pa možda ali meni je to surogat-odnos mada sam dobio i jedno 2 poruke od ljudi koji mi znače (npr od prijateljice B. iz Bg koja čita forum Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука