Зоран Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 надам се да знате у којем је контексту речено "опустите се" 4chsmu1 Оче Иване ја вам послах ПП... 4chsmu1 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 надам се да знате у којем је контексту речено "опустите се" 4chsmu1Може да значи и ... ''не брините'' (превише). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Ваистину Васкрсе! 4chsmu1 4chsmu1 bleh leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Људи ликујте Народи чујте ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ радост донесе! 4chsmu1 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 +БЕРЗА ПРАВОСЛАВНИХ КЊИГА , прва на нашем простору!,на којој више православних издавачких кућа нуде своје специјалне попусте нашем чланству форума. Мене ме занима, ако може неко, нешто више да ми каже о овоме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 пс мене само плаши ово ''опустите се''. Некако, у глави ми је ''стражите''. Лк 12,33 ''Продајите све што имате, ... ''Могуће да си погрешио, јер 32 је ''Не бој се мало стадо! ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Easter orthodox song_Hristos voskrese Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 пс мене само плаши ово ''опустите се''. Некако, у глави ми је ''стражите''. Лк 12,33 ''Продајите све што имате, ... ''Могуће да си погрешио, јер 32 је ''Не бој се мало стадо! ...''. Или је под тим бр овде код мене у СвПисму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2010 надам се да знате у којем је контексту речено "опустите се" 4chsmu1Може да значи и ... ''не брините'' (превише). Може, али и не мора... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2010 пс мене само плаши ово ''опустите се''. Некако, у глави ми је ''стражите''. Лк 12,33 ''Продајите све што имате, ... ''Могуће да си погрешио, јер 32 је ''Не бој се мало стадо! ...''. Нови сервис, стартује после Васкрса. Нешто екстра занимљиво, још мало је у фази израде. 4chsmu1 Очекујте невероватне попусте за све што буде било на берзи, а постојаће и сарадња са свим члановима форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 надам се да знате у којем је контексту речено "опустите се" 4chsmu1 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Ваистину Воскресе Христос ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Ваистину Христос Воскресе! 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 vaistinu VASKRSE! Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука