дибидусрус Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Дај неки српбски манастир Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Hristos vaskrse 0442_feel 0442_feel ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Divna Ljubojevic : "Voskresenije Hristovo Vidjevse" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Браво цвеле за језике !! hvala Hristos vaskrse 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Да ли се рачуна Морзеова азбука? Hristos vaskrse .... .-. .. ... - --- ... ...- .- ... -.- .-. ... . Христос Васкрсе! --.. .- .. ... - .- ...- .- ... -.- .-. ... . Заиста Васкрсе! 0442_feel "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Како волим када сте радосни 0442_feel 0442_feel 0442_feel Hristos vaskrse vaistinu Lako je voleti radosne crvenilops jako bih volela da volim i besne, bezobrazne, zle, (по принципу: све што желиш да људи теби раде, ради и ти њима)... uh, al izgleda da je to najteze i meni i vama (svima) To mislim mogu samo oni koji su upoznali i pomirili se svojim mracnim stranama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 "СМРТИ ПРАЗНУЈЕМО УМРТВЉЕЊЕ, АДОВО РАЗРУШЕЊЕ И НОВОГА ВЕЧНОГА ЖИВОТА ПОЧЕТАК И ИГРАЈУЋИ ПЕВАЈМО УЗРОЧНОГА, ЈЕДИНОГ БЛАГОСЛОВЕНОГ БОГА ОТАЦА!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Браво цвеле за језике !! hvala Hristos vaskrse Gracias a Dios! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Хвала Цвеле за језике,оригинално! Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 ИСИХИЈЕ лепа порука ! јел је то неки тропар? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Како волим када сте радосни 0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif t4431 vaistinu Lako je voleti radosne ps jako bih volela da volim i besne, bezobrazne, zle, (по принципу: све што желиш да људи теби раде, ради и ти њима)... uh, al izgleda da je to najteze i meni i vama (svima) To mislim mogu samo oni koji su upoznali i pomirili se svojim mracnim stranama. Кхм...Постоји једна логичка грешка... рекох, "како волим када сте радосни", а не "како волим вас радосне" 4chsmu1 У сваком случају, за свакога ко воли лако је и једно и друго, а ко не воли тешко је и једо и друго. Код светог Владике Николаја сам читао да је управо тешко волети и радовати се са радоснима (данашњем човеку). Кад неко напредује многи гледају да му поставе клечку, да га спотакну а после следи Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Како волим када сте радосни 0442_feel 0442_feel 0442_feel Hristos vaskrse vaistinu Lako je voleti radosne ps jako bih volela da volim i besne, bezobrazne, zle, (по принципу: све што желиш да људи теби раде, ради и ти њима)... uh, al izgleda da je to najteze i meni i vama (svima) To mislim mogu samo oni koji su upoznali i pomirili se svojim mracnim stranama. Кхм...Постоји једна логичка грешка... рекох, "како волим када сте радосни", а не "како волим вас радосне" algabacaju 4chsmu1 У сваком случају, за свакога ко воли лако је и једно и друго, а ко не воли тешко је и једо и друго. Код светог Владике Николаја сам читао да је управо тешко волети и радовати се са радоснима (данашњем човеку). Кад неко напредује многи гледају да му поставе клечку, да га спотакну crutches а после следи sHa_sarcasticlol Знам да ниси рекао то о чему причам, ал рекох кад ми је већ пало на ''памет'', да речем.Мени је лако да са радоснима, а тешко са онима који су ми слични Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Онда си на супер путу algabacaju sHa_sarcasticlol Hristos vaskrse Морам да признам да су ми много готивни ови смејлији, стављам их и где треба и где не треба, другим речима свуда их турам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 В А И С Т И Н У В О С К Р Е С Е !!!!!! bliss jeeee 0442_feel 0442_feel 0442_feel 1405_love 1405_love 1405_love 170fs799081 0409_feel :drugarstvo: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ! 170fs799081 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука