Oglo Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 А Господ је дошао у телу, дакле Господ који је дух дошао је у телу, Господ није тело већ дух који покреће тело је Господ. Јер не каже џабе Св. Јован Богослов да је антихрист онај ко исповеда да Господ није дошао у телу. Некако имам осећај да овде има људи које и не занима вера, него би ето мало да филозофирају. Duh koji pokreće tijelo je Gospod? i ti meni pričaš o tijelu? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Zato sto ga ne mozes potkrepiti ni Jevandjeljem ni citatima Svetih Otaca Crkve. Da, to je tvoje licno rasudjivanje i razmisljanje ali nisi u pravu. Hristos je vaskrsao u svom telu onakav kakav je bio pre vaskrsenja i u nikakvom drugom vidu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Zato sto ga ne mozes potkrepiti ni Jevandjeljem ni citatima Svetih Otaca Crkve. Da, to je tvoje licno rasudjivanje i razmisljanje ali nisi u pravu. Hristos je vaskrsao u svom telu onakav kakav je bio pre vaskrsenja i u nikakvom drugom vidu. Svašta, odakle vam to. Gdje ste to pročitali? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Čitate li vi Sveto Pismo?!! 35 Али рећи ће неко: Како ће устати мртви? И у каквом ће тијелу доћи? 36 Безумниче, оно што ти сијеш неће оживјети ако не умре. 37 И што сијеш, не сијеш тијело које ће настати, него голо зрно, било пшенично или неко друго 38 А Бог му даје тијело како хоће, и свакоме сјемену своје тијело. 39 Није свако тијело исто тијело, него је друго тијело човјечије, а друго тијело животињско, а друго рибље, а друго птичије. 40 И постоје тјелеса небеска и тјелеса земаљска; али је друга слава небеских а друга земаљских. 41 Друга је слава сунца, а друга слава мјесеца, и друга слава звијезда, јер се звијезда од звијезде разликује у слави. 42 Тако и васкрсење мртвих: сије се у распадљивости, устаје у нераспадљивости; 43 Сије се у бешчашћу, устаје у слави; сије се у немоћи, устаје у сили; "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ово је питање за оца Саву Јањића. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Mora da nisu imali dobru dijoptriju danas biga videli sigurno jer je gordost evlurala do neslucenih razmera..... :.mislise. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Da li vi uopšte vjerujete u bezgrešno začeće Gospoda? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Svašta, odakle vam to. Gdje ste to pročitali? Ok. Objasni mi onda ove odeljke: Luka.24: 39 , Luka 24: 41-43, D.ap. 2,31, ..... Ali pre nego nastavis, samo bih te bratsjki zamolio da se prvo raspitas o ovome, jer neznajuci, ponekad, hulimo, pa makar nam se cinilo da smo apsolutno u pravu, Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ok. Objasni mi onda ove odeljke: Luka.24: 39 , Luka 24: 41-43, D.ap. 2,31, ..... Ali pre nego nastavis, samo bih te bratsjki zamolio da se prvo raspitas o ovome, jer neznajuci, ponekad, hulimo, pa makar nam se cinilo da smo apsolutno u pravu, Ne bih stvarno da nekoga dovodim u sablazan, a o tome da ne znam, ne treba trošiti riječi. Ja bih da pitam isto, А лице његово бијаше као муња, и одијело његово бијело као снијег. da li po vaskrsenju tijela, nosimo odjeću? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ako mene pitas brate, ne znam. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 http://pravoslavlje.spc.rs/broj/1057/tekst/ne-dotici-me-se/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ne znam brate da li se smejes ovome sto sam napisao iz knjige o razgovoru izmedju doktora Pravoslavne teologije i vodje J. Svedoka za Grcku, ili samom Jevandjelju? A zasto su im oci zadrzane to ne znam. Па кад незнаш .. онда што онда не питаш ... Него још ''претпостављаш'' да с еможда и Јеванђељу смејем ... хм интересантан ти је мисаони ток заиста... Но ..уопште ни помислио нисам на твој пост... ни промилчиЧ .. али ето ти се осети прозваним.. незнам како .. смејао сам се (од срца) МоЗЗартовом посту и констатацији .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Onda oprosti. Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Па кад незнаш .. онда што онда не питаш ... Него још ''претпостављаш'' да с еможда и Јеванђељу смејем ... хм интересантан ти је мисаони ток заиста... Но ..уопште ни помислио нисам на твој пост... ни промилчиЧ .. али ето ти се осети прозваним.. незнам како .. смејао сам се (од срца) МоЗЗартовом посту и констатацији Аха, значи признајеш ) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Onda oprosti. Ма опроштено потпуно .. нисам се ни мало наљутио.. само одма потеже јеванђеље .. не иде.. него узгред .. Највише сам с езаправо насмејао овоме... МоЦАРтовом посту : e pa onda je ok, u pravu si... kad malo bolje razmislim - to zaista objašnjava zašto ga ne prepoznaju... sad još da objasnimo onaj deo gde ga prepoznajumada mi nije baš jasno kako uopšte možemo prepoznati Hrista jer mu nisamo majka a znamo da samo majka nema sujetu kad ugleda svoje dete.... ..а ли док сам поставио свој ''смех'' било је додато још 4 одговора па сам ставио као после - опет његовог поста ''о очима''..са све аплаузом .. N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука