Jump to content

Да ли бебе треба да посте ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 148
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

805531_dominik-tyrani.jpg

Samo zato što se rodio na svijet kao četvrto dijete i njegovi roditelji ga nisu htjeli, morao je od njih Dominik (8) pretrpjet grubo a dugotrajno zlostavljanje - tiraniju. Bestijalni IZRODI Lucie (32) i Jiří (34) bili sina kajšem (opsasčem), kuhačom i šakama, palili cigaretama po rukama i nogama i morili ga glađu tako da je morao drugim učenicima iz razreda krast užine kako bi barem nešto pojeo i preživio. K svojem "uveseljavanju" ga tjerali igrat (plesat uz muziku na radiju/magnetofonu) u teniskama u kojima su mu sipali rajsnegle i špenadle! Sakrivao se pred svojim tiranima u ormaru ali to mu mnogo nije pomagalo!

I ajd sad, nakon ove slike, neka mi neko kaze da i ovo spada u domen Bozijeg Promisla i dobrovoljnog iskusenja kao sto smo ovde imali debatu:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,13003.0.html

Подели на овим сајтовима

Ово су различити случајеви злостављања: Доминик није жељен, а родитељи ове бебе (да ми Бог прости), вероватно су у некој секти. Постоји читав низ злостављања по верској основи (секте), на које нарочито треба обратити пажњу и штовише говорити о томе.

Код ове бебе не може бити никако случај да је реч о православљу.

Подели на овим сајтовима

227151.jpg

Natečene mu noge od špendlika i rajsnegli, ljekari prvo mislili da ima šećer ili nešto tako kad su to vidjeli!

Dječak pri mjerenjima na policiji taj dan kad im je oduzet a oni poslani u zatvor i na sud:

Mjerio je 102 cm u visinu i imao samo 13.5 kg sa svojih sedam godina.

Kao pas srednje veličine, dakle, ma prrije bi se reklo manji pas, recimo moj njemački špic.

Taj imao 10,5 kg pa sad ja stvarno ne mogu to shvatiti kako je taj Dominik imao samo 13,5 kg.

Izgleda da je suđenje završeno: ta nazovi matera dobila 6 godina a taj nazovi otec 6 i po godina zatvora.

Ni meni nije jasno kako su se izvukli, izgleda da su imali vrlo sposobne pravnike a mnogo im se od tog nije moglo dokazati! Dominik nije bio jedini zlostavljan. Izjavio je na policiji tokom istrage da je njegov o par godina stariji brat bio od oca mlaćen i bit takvom snagom i silinom da prvo što je proletio skroz na drugi zid sobe i još se od njega odbio ko lopta!

Подели на овим сајтовима

Покушавам да у срцу пронађем зрнце љубави и самилости за те грешне родитеље, призивам у сећање цитате из светих књига које би ми помогле, али тешко иде  Hristos vaskrse

Тешко нам је и обећано....

Али само стрпљиво, јер кад и ја, и Ти, и сви остали пронађемо то Зрнце Љубави, видећемо све што смо могли учинити, а нисмо, да и такви људи, које напречац осудисмо, у лудницу посласмо, пребисмо и не дозволивши Господу Да и Он "коју Каже", уместо њега и пресудисмо...

А Господ Који нам Даје неописиво и неограничено, Тражи од нас тако мало, да собом другима Сведочимо Њега.

Да би овим овде наведеним родитељима сведочили Христа, морамо бити са њима. Да би били са њима, морамо жртвовати своје планове и своје време. И планови и време су бесплатни. И Дар Љубави који од Њега добијамо је и бесплатан, али и незаслужен. И то је талант који нам свима Господ Даје, да га умножимо, да га "болеснима" непрестано дајемо, а не да га "хвалоспевима" или "осудама" међу "здравима" закопавамо. Питаће нас Господ и за те људе, да ли учинисмо све што је до нас, или чинисмо оно што нас Он Саветова да не чинимо...

:drugarstvo:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Код ове бебе не може бити никако случај да је реч о православљу.

E sad i ti sa nekim opravdanjem teologije.

Sto, mislis da nema psihoticnih likova i medju pravoslavnima?

Znam nekoliko porodica koji nista manje ne zlostavljaju decu pseudo-pravoslavnim tipikarenjem.

Подели на овим сајтовима

A sad ta najžalosnija stvar, tom svom zlostavljanju i tiraniji se imalo šansi stati u kraj već još prije TRI 3 godine.

Ali policija tada prijavu odbacila kao neosnovanu izgleda, socijalni rad ništa, poslije ni škola ništa itd. A 3 godine za

tako malo dijete od necijelih 8 godina je skoro pola života, trećina sigurno. Znači mogao je već TRI godine biti pošteđen tolikih takvih muka ali eto kako vidite NIJE!

Подели на овим сајтовима

Покушавам да у срцу пронађем зрнце љубави и самилости за те грешне родитеље, призивам у сећање цитате из светих књига које би ми помогле, али тешко иде  Hristos vaskrse

Али само стрпљиво, јер кад и ја, и Ти, и сви остали пронађемо то Зрнце Љубави, видећемо све што смо могли учинити, а нисмо, да и такви људи, које напречац осудисмо, у лудницу посласмо, пребисмо и не дозволивши Господу Да и Он "коју Каже", уместо њега и пресудисмо...

А Господ Који нам Даје неописиво и неограничено, Тражи од нас тако мало, да собом другима Сведочимо Њега.

Да би овим овде наведеним родитељима сведочили Христа, морамо бити са њима. Да би били са њима, морамо жртвовати своје планове и своје време. И планови и време су бесплатни. И Дар Љубави који од Њега добијамо је и бесплатан, али и незаслужен. И то је талант који нам свима Господ Даје, да га умножимо, да га "болеснима" непрестано дајемо, а не да га "хвалоспевима" или "осудама" међу "здравима" закопавамо. Питаће нас Господ и за те људе, да ли учинисмо све што је до нас, или чинисмо оно што нас Он Саветова да не чинимо...

to jeste tacno, ali ne i univerzalno upotrebljivo, to je jedna lepa teorija, ali iz prakse se moze videti da, kako sam vec rekao, nije uvek primenjiva, jer i to je samo jedno subjektivno tumacenje

postoje slucajevi kad to sto si napisao jednostavno ne vazi i tada radis po savesti

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Да се умешам, опет. Једно је чисто, садистичко злостављање, а друго је злостављање због верског застрањивања (секте). Суштина и плод су исти.

Подели на овим сајтовима

Да се умешам, опет. Једно је чисто, садистичко злостављање, а друго је злостављање због верског застрањивања (секте). Суштина и плод су исти.

Ima sadizma i u pravoslavnim krugovima.

Подели на овим сајтовима

to jeste tacno, ali ne i univerzalno upotrebljivo, to je jedna lepa teorija, ali iz prakse se moze videti da kako sam vec rekao nije uvek primenjiva, jer i to je samo jedno subjektivno tumacenje

postoje slucajevi kad to sto si napisao jednostavno ne vazi i tada radis po savesti

Лагано брате....

Чиме или у односу на Кога/кога провераваш своју савест ?

Сања је поставила конкретан случај...И заиста не видим глобализацију, кад не покушасмо да дамо одговор на конкретно?

Hristos vaskrse

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Goodby pravosudje, goodby psihijatrijo.

Подели на овим сајтовима

to jeste tacno, ali ne i univerzalno upotrebljivo, to je jedna lepa teorija, ali iz prakse se moze videti da kako sam vec rekao nije uvek primenjiva, jer i to je samo jedno subjektivno tumacenje

Лагано брате....

Чиме или у односу на Кога/кога провераваш своју савест ?

Сања је поставила конкретан случај...И заиста не видим глобализацију, кад не покушасмо да дамо одговор на конкретно?

Hristos vaskrse

niko ovde nije osudio bas taj konkretan slucaj i to neprimereno, ja nisam procitao

a "osuda" je isto samo termin koji svako moze da tumaci kako oce

zna se sta se u takvim slucajevima radi, dela se konkretno a ne pricaju se price

a i kao sto rekoh niko ovde nije pozvao na linc tih "sektasa" sta li su, zastranjeni ljudi

a jesi u pravu za njih- treba pricati sa njima jer mala je verovatnoca da su oboje psihicki poremeceni, pre ce biti da su zastranili, tako da stoji sto si rekao, ali posto se tema prosirila ja sam reagovao na tvoju izjavu misleci da je globalizam

postoje psihopate kojima ne moze ni svestenik ni psihijatar da pomogne i ako ih ne sprecis na neki nacin onda si promasio

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ima sadizma i u pravoslavnim krugovima.

Svi zločinci, sadisti i takvi hoštapleri su svi samo jedne te iste vjere, a to đavolske! Ne postoji onda tu nikakva ni vjera niti kakav pravoslavac, protestant, katolik, musliman,  židov, budista ili taosita. Svi odreda su jednako perverzni i kriminalci vjere đavolje. Koje su vjere "pedofili" i slični manijaci, pa te iste đavolje, naravno! Šta se još ima oko toga toliko mislit, razmišljat i sumnjat? Da su ikakve vjere normalne, da su pravoslavcima bili ili katolicima, protestantima, muslimanima, židovima, budistima ili taoistima kako to treba i Bog zapovijeda nikad to onda ne bi činili ni učinili to što su učinili! Šta je sad tu na tom toliko nejasno?

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...