SANJA Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Dobar dan svima. Elem, juče sam saznala da je rođak mog muža sa ženom svoju bebu od šest meseci podvrgao strogom postu. Beba je tri nedelje bila u bolnici i lekari su posumnjali na leukemiju zbog preterane slabosti. Međutim, posle je utvrđeno da je beba anemična i da joj je neophodna kvalitetna ishrana ali taj rođak i njegova žena i dalje muče to dete postom. 0212_rolleyes Da li je, po vama, ovo normalno? Meni nije. Starija ćerka ima tri godine i smršala je do neprepoznatljivosti. Međutim, oni ne odustaju od toga da im deca poste. Svi u porodici su primetili da su čudni. Kad im se dođe u goste zabranjuju pušenje jer su tu prisutne ikone i to je po njima greh (iako su donedavno bili pušači). Majci ne dolazi na slavu i svi pretpostavljamo da je to zbog toga što se na slavi puši. Na mobilnom telefonu uključen im je alarm da bi pokazao kad im je vreme za molitvu i izgleda da su potpuno skrenuli s uma. Inače, kažu da im dolazi sveštenik da im sveti vodicu ali mi nije jasno da li on zna da im beba posti? Da li vama sve ovo miriše na neku sektu? Meni da. Molim vas za vaše mišljenje jer smo i muž i ja jako zabrinuti, posebno zbog njihove dece. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Naravno da nije normalno nego umobolno revnovanje po ludilu. Tim ljudima bi pod hitno trebalo uduzeti to dete a njih smesiti u Lazu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Naravno da nije normalno nego umobolno revnovanje po ludilu. Tim ljudima bi pod hitno trebalo uduzeti to dete a njih smesiti u Lazu. Slažem se sa tobom potpuno. Trebalo bi im oduzeti decu jer je ovo po meni ravno ubistvu. Zamisli da je beba bila tri nedelje u bolnici i po izlasku i dalje joj ne daju hranu za bebe nego je ispostiše do iznemoglosti. Da li postoji neka takva sekta ili struja koja zloupotrebljava pravoslavlje nakaradnim učenjem ili su oni prosto fanatici bez pameti koji misle da je to o.k??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Dobar dan svima. Elem, juče sam saznala da je rođak mog muža sa ženom svoju bebu od šest meseci podvrgao strogom postu. Beba je tri nedelje bila u bolnici i lekari su posumnjali na leukemiju zbog preterane slabosti. Međutim, posle je utvrđeno da je beba anemična i da joj je neophodna kvalitetna ishrana ali taj rođak i njegova žena i dalje muče to dete postom. 0102_laugh Da li je, po vama, ovo normalno? Meni nije. Starija ćerka ima tri godine i smršala je do neprepoznatljivosti. Međutim, oni ne odustaju od toga da im deca poste. Svi u porodici su primetili da su čudni. Kad im se dođe u goste zabranjuju pušenje jer su tu prisutne ikone i to je po njima greh (iako su donedavno bili pušači). Majci ne dolazi na slavu i svi pretpostavljamo da je to zbog toga što se na slavi puši. Na mobilnom telefonu uključen im je alarm da bi pokazao kad im je vreme za molitvu i izgleda da su potpuno skrenuli s uma. Inače, kažu da im dolazi sveštenik da im sveti vodicu ali mi nije jasno da li on zna da im beba posti? Da li vama sve ovo miriše na neku sektu? Meni da. Molim vas za vaše mišljenje jer smo i muž i ja jako zabrinuti, posebno zbog njihove dece. Kako moze da posti dete koje pije mleko? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Надам се да нису отишли толико далеко да му ни млеко недају. 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Dobar dan svima. Elem, juče sam saznala da je rođak mog muža sa ženom svoju bebu od šest meseci podvrgao strogom postu. Beba je tri nedelje bila u bolnici i lekari su posumnjali na leukemiju zbog preterane slabosti. Međutim, posle je utvrđeno da je beba anemična i da joj je neophodna kvalitetna ishrana ali taj rođak i njegova žena i dalje muče to dete postom. 0102_laugh Da li je, po vama, ovo normalno? Meni nije. Starija ćerka ima tri godine i smršala je do neprepoznatljivosti. Međutim, oni ne odustaju od toga da im deca poste. Svi u porodici su primetili da su čudni. Kad im se dođe u goste zabranjuju pušenje jer su tu prisutne ikone i to je po njima greh (iako su donedavno bili pušači). Majci ne dolazi na slavu i svi pretpostavljamo da je to zbog toga što se na slavi puši. Na mobilnom telefonu uključen im je alarm da bi pokazao kad im je vreme za molitvu i izgleda da su potpuno skrenuli s uma. Inače, kažu da im dolazi sveštenik da im sveti vodicu ali mi nije jasno da li on zna da im beba posti? Da li vama sve ovo miriše na neku sektu? Meni da. Molim vas za vaše mišljenje jer smo i muž i ja jako zabrinuti, posebno zbog njihove dece. Kako moze da posti dete koje pije mleko? Otkud znam da li ga ona doji ili ne. Znam samo da je juče kod nas došao deda tog čoveka i rekao kako je bio kod njih jer je beba izašla iz bolnice ali mu nisu dozvolili da kupi pavlaku niti bilo šta što je mrsno. Rekli su da beba posti i da ne kupuje ništa mrsno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Naravno da nije normalno nego umobolno revnovanje po ludilu. Tim ljudima bi pod hitno trebalo uduzeti to dete a njih smesiti u Lazu. 0102_laugh Gospode!!! Tuga i kolaps uma!!! http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Naravno da nije normalno nego umobolno revnovanje po ludilu. Tim ljudima bi pod hitno trebalo uduzeti to dete a njih smesiti u Lazu. Апсолутно. 0102_laugh 0102_laugh ekstra Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2011 A da li su oni možda u nekoj sekti? Da li neko od vas zna nešto o ovakvim "revniteljima?" 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 A da li su oni možda u nekoj sekti? Da li neko od vas zna nešto o ovakvim "revniteljima?" 0102_laugh Nisu u sekti zvanicno ali nazalost kod mnogih vernika koji su zvanicno pravoslavci vlada potpuno ludacki sekstaski mentalitet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2011 A da li su oni možda u nekoj sekti? Da li neko od vas zna nešto o ovakvim "revniteljima?" 0102_laugh Nisu u sekti zvanicno ali nazalost kod mnogih vernika koji su zvanicno pravoslavci vlada potpuno ludacki sekstaski mentalitet. Hvala puno. 0102_laugh I ja mislim da je u pitanju njihovo potpuno pogrešno viđenje pravoslavlja pa misle da je to što rade bogougodno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 U Češkoj se za tako nešto ide na najmanje 5 godina na tvrdo sjediti u zatvor ako dotičnog ne izvuku pravnici i sudski vještaci i ne dokažu da je taj lud pa ga spase i izvuku od zatvora al bude svejedno morat na prinudnu hospitalizaciju na psihijatriju na najmanje 2-3 godine. U zavisnosti od okolnosti i važnosti posljedica po bebu tj. dijete može se za tako nešto dobiti bez problema 10 godina strogog zatvora ili i više! U slučaju trajnih i doživotnih posljedica na zdravlju ne gine 10 godina. 1312_womens Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2011 U Češkoj se za tako nešto ide na najmanje 5 godina na tvrdo sjediti u zatvor ako dotičnog ne izvuku pravnici i sudski vještaci i ne dokažu da je taj lud pa ga spase i izvuku od zatvora al bude svejedno morat na prinudnu hospitalizaciju na psihijatriju na najmanje 2-3 godine. U zavisnosti od okolnosti i važnosti posljedica po bebu, dijete može se za tako nešto dobiti bez problema 10 godina strogog zatvora ili i više! U slučaju trajnih i doživotnih posljedica na zdravlju ne gine 10 godina. 1312_womens Misliš da ih prijavimo? Oni u bolnici nisu rekli da beba posti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 U Češkoj se za tako nešto ide na najmanje 5 godina na tvrdo sjediti u zatvor ako dotičnog ne izvuku pravnici i sudski vještaci i ne dokažu da je taj lud pa ga spase i izvuku od zatvora al bude svejedno morat na prinudnu hospitalizaciju na psihijatriju na najmanje 2-3 godine. U zavisnosti od okolnosti i važnosti posljedica po bebu, dijete može se za tako nešto dobiti bez problema 10 godina strogog zatvora ili i više! U slučaju trajnih i doživotnih posljedica na zdravlju ne gine 10 godina. 1312_womens Misliš da ih prijavimo? Oni u bolnici nisu rekli da beba posti. Ma jok prijavit, otići im baba i deda s ostalom rodbinom, braćom. sestrama i dijete im oduzeti i odnijeti na silu sebi na najmanje mjesec-dva dana dok se ne urazume! Suvišno je odmah zvat policiju i pravit takav cirkus. U slučaju kad bi odbijali dijete predat ucijenit ih sudom, vrlo realno i u Srbiji za to mogu otići u hlad sjedit na dosta dugo! A dijete im vratit kad se urazume i obećaju da s tim neće nastavit. ALI DIJETE IM MORATE PRIVREMENO ODUZETI jER DRUGAČIJE NEĆE SHVATITI DA NISU U PRAVU! PA BAREM NA NEKOLIKO SEDMICA! KAZNIT IH SE MORA! SAD IM NE SMIJETE VJEROVAT NA OBEĆANJA, MORAJU TO VRIJEME ISKORISTIT DA POPRIČAJU SA SVEŠTENICIMA ILI PSIHOLOZIMA, S VAMA I SAMI MEĐUSOBNO. MOŽDA IMAJU NEKAKV DUBLJI ZAMASKIRANI PROBLEM U BRAKU, MORAJU SE POSAVJETOVAT: SVEŠTENIK, PSIHOLOG, BRAČNI SAVJETNIK, SEXUOLOG ITD. A HITNO I ODMAH! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Dobar dan svima. Elem, juče sam saznala da je rođak mog muža sa ženom svoju bebu od šest meseci podvrgao strogom postu. Beba je tri nedelje bila u bolnici i lekari su posumnjali na leukemiju zbog preterane slabosti. Međutim, posle je utvrđeno da je beba anemična i da joj je neophodna kvalitetna ishrana ali taj rođak i njegova žena i dalje muče to dete postom. 1312_womens Da li je, po vama, ovo normalno? Meni nije. Starija ćerka ima tri godine i smršala je do neprepoznatljivosti. Međutim, oni ne odustaju od toga da im deca poste. Svi u porodici su primetili da su čudni. Kad im se dođe u goste zabranjuju pušenje jer su tu prisutne ikone i to je po njima greh (iako su donedavno bili pušači). Majci ne dolazi na slavu i svi pretpostavljamo da je to zbog toga što se na slavi puši. Na mobilnom telefonu uključen im je alarm da bi pokazao kad im je vreme za molitvu i izgleda da su potpuno skrenuli s uma. Inače, kažu da im dolazi sveštenik da im sveti vodicu ali mi nije jasno da li on zna da im beba posti? Da li vama sve ovo miriše na neku sektu? Meni da. Molim vas za vaše mišljenje jer smo i muž i ja jako zabrinuti, posebno zbog njihove dece. Kako moze da posti dete koje pije mleko? Otkud znam da li ga ona doji ili ne. Znam samo da je juče kod nas došao deda tog čoveka i rekao kako je bio kod njih jer je beba izašla iz bolnice ali mu nisu dozvolili da kupi pavlaku niti bilo šta što je mrsno. Rekli su da beba posti i da ne kupuje ništa mrsno. Pa beba od 6 meseci osim mleka i po malo povdca i voca i eventualno piletine ne bi trebalo drugo da jede. Evo nas sin je tako hranjen (sada ima 8 meseci). Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука