Jump to content

Овако се пожежани спремају да дочекају Пасху - погледајте :-)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Наша драга Аљонка се потрудила... Деци је синоћ било толико занимљиво на проби, да смо их једва послали кући. Али проба је и даље трајала... На врло необичан начин... 0205_whistling

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Немој ме изазивати да се вратим из Студенице... Па ово се годинама чека... Хајде да овога пута то искористимо кад нам већ Господ шаље овакав благослов!

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Немој ме изазивати да се вратим из Студенице... Па ово се годинама чека... Хајде да овога пута то искористимо кад нам већ Господ шаље овакав благослов!

Ulazim ja malopre pravo sa posla u crkvenu kancelariju... oni pevaju sa Dejanom kao Kolibri... cim su me videli okacili mi se kud` je ko stigao... neko za ruke, neko za noge, a neko i za vrat  stadaradim ... 

girl_jumping :drugarstvo: :group111: Sutra ih ocekujemo jos, iz poverljivih izvora smo saznali da ce doci jos dece  girl_jumping

Подели на овим сајтовима

Ulazim ja malopre pravo sa posla u crkvenu kancelariju... oni pevaju sa Dejanom kao Kolibri... cim su me videli okacili mi se kud` je ko stigao... neko za ruke, neko za noge, a neko i za vrat  stadaradim ... 

girl_jumping :drugarstvo: :group111: Sutra ih ocekujemo jos, iz poverljivih izvora smo saznali da ce doci jos dece  girl_jumping

Направи још снимака... Ех што не остадох данас... Бар ми не би било оволико  0442_feel

Можда ја и дођем... :group111:

Богу хвала! А само да констатујем да ниједан пожешки вероучитељ (вероучитељица) ни свештеник није укључен у овај благодатни подухват!

Подели на овим сајтовима

ви сте зли људи који манипулишу деци мозгиће  0205_whistling 0102_laugh :bla:

шалим се, офкорс  greengrin greengrin greengrin

много је ово лепо  0442_feel 0442_feel 0442_feel

само још да се причесте и славље ће бити потпуно  algabacaju algabacaju algabacaju

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=13324.msg415683#msg415683 date=1303170667]

ви сте зли људи који манипулишу деци мозгиће  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

шалим се, офкорс  greengrin greengrin greengrin

много је ово лепо  0442_feel 0442_feel 0442_feel

само још да се причесте и славље ће бити потпуно  algabacaju algabacaju algabacaju

Наравно. Аљонка боље зна, али чини ми се да су сва деца на оној првој проби рекла да ове недеље посте. Мада и да не посте, нема разлога да се не причесте кад су овако ангажовани у Цркви.

А деца су се окупила сасвим спонтано. Аљонка их је затекла у петој недељи поста како у цркви клече и певају химну светом Сави. Кад Господ даје - Он стварно даје! Сад смо ми на испиту... Кад кажем ми, мислим на целу заједницу на челу са свештенством.

Очекујемо нове снимке вечерас...

И да неко не помисли да смо тему отворили како би се хвалили. Заиста немамо чиме, јер је децу сам Господ окупио, а има много места где то дуго година функционише на завидном нивоу. Ми смо поново на почетку. Намера нам је једино да радост поделимо са другима и да евентуално пружимо пример за оне којима је то потребно.

А Аљонка је сјајна... Не да је деца волееее :group111: 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...