Jump to content

Lejdi Gaga razbesnela verske lidere

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Provokativna pevačica i pop diva, Lejdi Gaga, objavila je novi singl oko kog se digla velika polemika, a verski lideri ga nazivaju "svetogrđem".

lejdigagareutersf.jpg

a novu pesmu Lejdi Gaga kaže da je pisana iz perspektive Marije Magdalene, a to potvrđuju i reči pesme.

"Kada on dođe kod mene, ja sam spremna, kada želi perem mu stopala svojom kosom... Čak i posle trećeg puta on me izda, ali oboriću ga, kralja bez krune".

Lady Gaga - Judas (Audio)

Tekst pesme "Judas" naljutio je najviše predstavnike katoličke crkve, a oni su se žalili da je pesma "svetogrđe" i pre nego što je singl objavljen.

- Lejdi Gaga nastavlja da šokira katolike i hrišćane, oblači se kao monahinja, guta brojanicu. Pretvorila se u sopstvenu karikaturu - naveo je Bil Donahju, predsednik Katoličke lige.

IZVOR

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да су ова лујка и она Луиза Чиконе у некој врсти грча јер су по природи ружне. Па из тог грча/искомплексираности, ваљда, и настају овакве глупости.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ma ta Gaga veze nema sa tim textovima i imidzom, to je sve styling sto joj pravi ko zna ko

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да су ова лујка и она Луиза Чиконе у некој врсти грча јер су по природи ружне. Па из тог грча/искомплексираности, ваљда, и настају овакве глупости.

Madona je svoju fazu prozivanja "hrišćanskih lidera" davno prevazišla, a i dok je to radila, to je imalo smisla i stila.

Kod Gage s druge strane NIŠTA nema nikakvog smisla.

S treće strane, "verski lideri" koji se bakću pesmama šalalajki su TEK smešni.

Подели на овим сајтовима

Мора да јој je Карлеуша нешто своја.... 0102_laugh

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Шта све раде људи да би им слика изашла у новине  winter joooj joooj

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...