Jump to content

Човечанство у 2057...

Оцени ову тему

Јосиф II

Препоручена порука

Како вам се чини ово излагање чувеног физичара др Michio Kaku?

Поготово на његово вићење начина на који ће се доћи до типа 1 цивилизације на Земљи.

Надам се да се тема неће претворити у "Дигитални анђео - Миленијум".  0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Пре ће да буде овако...

http://www.youtube.com/watch/v/BXRjmyJFzrU

HAHAHAHAHA! clap

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dobro, malo sam ga nacrnio previse, uklonio sam moj post, kol`ko da se zna, ipak je preostar... 319.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dobro, malo sam ga nacrnio previse, uklonio sam moj post, kol`ko da se zna, ipak je preostar... 319.gif

Чек' Оби, па зар ти није мало ћакнуто да један физичар овако произвољно тумачи развој човечанства. У то се не упуштају ни озбиљнији социолози. Значи - уједињење или смрт...

Подели на овим сајтовима

Dobro, malo sam ga nacrnio previse, uklonio sam moj post, kol`ko da se zna, ipak je preostar... :(

Чек' Оби, па зар ти није мало ћакнуто да један физичар овако произвољно тумачи развој човечанства. У то се не упуштају ни озбиљнији социолози. Значи - уједињење или смрт...

Ma jeste skroz caknuto, nego ja sam ga namaz`o malo previse, nije ljuCki... :(

Подели на овим сајтовима

http://www.sadanduseless.com/wp-content/uploads/2010/06/658.jpg

Ocajni smo u predvidjanu buducnosti  :cheesy:

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...