Mиљан Танић Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Brate, ti si to NAPISAO, ili se praviš da nisi? Hoćeš da citiram? No sad kad sam te saterao sa dve rečenice o grehu u ćošak, krećeš da vrdraš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Brate, ti si to NAPISAO, ili se praviš da nisi? Hoćeš da citiram? No sad kad sam te saterao sa dve rečenice o grehu u ćošak, krećeš da vrdraš. Врдам, не вреди. Покушао сам шта је било у мојој моћи. Признајем, у праву си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Brate, ti si to NAPISAO, ili se praviš da nisi? Hoćeš da citiram? No sad kad sam te saterao sa dve rečenice o grehu u ćošak, krećeš da vrdraš. Можеш и ти да спустиш лопту. Све си нас сатерао у ћошак. И шта сад? Хоћеш медаљу? 0205_whistling ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Пошто сте разврзли теолошки приступ проблему мадоне...интересује ме приступ проблему наташе и даче...и на колико се парчића разбила чаша...јел то има неко значење... Ево Миљане можеш ти да ми одговориш.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Brate, ti si to NAPISAO, ili se praviš da nisi? Hoćeš da citiram? No sad kad sam te saterao sa dve rečenice o grehu u ćošak, krećeš da vrdraš. Можеш и ти да спустиш лопту. Све си нас сатерао у ћошак. И шта сад? Хоћеш медаљу? sHa_sarcasticlol Moja lopta je spuštena sve vreme, i nisam ja taj koji se postavio kao sudija nad sudijama da govorim ko je hrišćanin a ko ne. Kad smo već hrišćanski forum mogli bismo malo hrišćanski i da se postavljamo. Al' jok, ispašće u pravu svi oni koji kažu da smo hipici. I kakvu medalju, hoću ako već "diskutujemo" da lepo "diskutujemo", a ne da tražimo opravdanja za sebe a druge gađamo kamenjem. @Leo: Brate, ne zezaj me. Eno imaš moju emisiju od 31. januara, tu sam govorio o njima. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Морам мало... girl_jumping Шта ме брига за Мадону...када Тома прима инфузију... girl_jumping Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Moja lopta je spuštena sve vreme, i nisam ja taj koji se postavio kao sudija nad sudijama da govorim ko je hrišćanin a ko ne. Kad smo već hrišćanski forum mogli bismo malo hrišćanski i da se postavljamo. Al' jok, ispašće u pravu svi oni koji kažu da smo hipici. I kakvu medalju, hoću ako već "diskutujemo" da lepo "diskutujemo", a ne da tražimo opravdanja za sebe a druge gađamo kamenjem. Мислио сам на ово ликовање да си га ''сабио у ћошак''... girl_jumping ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Moja lopta je spuštena sve vreme, i nisam ja taj koji se postavio kao sudija nad sudijama da govorim ko je hrišćanin a ko ne. Kad smo već hrišćanski forum mogli bismo malo hrišćanski i da se postavljamo. Al' jok, ispašće u pravu svi oni koji kažu da smo hipici. I kakvu medalju, hoću ako već "diskutujemo" da lepo "diskutujemo", a ne da tražimo opravdanja za sebe a druge gađamo kamenjem. Мислио сам на ово ликовање да си га ''сабио у ћошак''... 0442_feel Nisam uopšte likovao, nego me nervira kad sagovornik - iz nedostatka argumenata - krene da vrda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Moja lopta je spuštena sve vreme, i nisam ja taj koji se postavio kao sudija nad sudijama da govorim ko je hrišćanin a ko ne. Kad smo već hrišćanski forum mogli bismo malo hrišćanski i da se postavljamo. Al' jok, ispašće u pravu svi oni koji kažu da smo hipici. I kakvu medalju, hoću ako već "diskutujemo" da lepo "diskutujemo", a ne da tražimo opravdanja za sebe a druge gađamo kamenjem. Мислио сам на ово ликовање да си га ''сабио у ћошак''... 0442_feel Nisam uopšte likovao, nego me nervira kad sagovornik - iz nedostatka argumenata - krene da vrda. И мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 миљан објаснио bendoff Слава Господу на небесима што се залутала душа у покајним недељама враћа Оцу нашем, радујте се 319.gif kriminalac eheeeej 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Moja lopta je spuštena sve vreme, i nisam ja taj koji se postavio kao sudija nad sudijama da govorim ko je hrišćanin a ko ne. Kad smo već hrišćanski forum mogli bismo malo hrišćanski i da se postavljamo. Al' jok, ispašće u pravu svi oni koji kažu da smo hipici. I kakvu medalju, hoću ako već "diskutujemo" da lepo "diskutujemo", a ne da tražimo opravdanja za sebe a druge gađamo kamenjem. Мислио сам на ово ликовање да си га ''сабио у ћошак''... ekstra Nisam uopšte likovao, nego me nervira kad sagovornik - iz nedostatka argumenata - krene da vrda. И мене. Pogledaš li ponovo niz, videćeš da si ti vrdao. No nije toliko problem u tome, nego što bi ti da određuješ ko je hrišćanin a ko ne, i to još na osnovu nečijeg ličnog greha, a zaboravljaš da sigurno sam imaš milion i jedan gori od toga... no, da se ne vrtim u krug, objasnio sam već... ko ima oči da vidi, neka vidi womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Стидљиво постујем ово, не знајући да ли је спам, а упућујући Миљану Танићу. Па сад, ако овоме није место, нека се брише... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 I takva sprdnja je greh. ekstra I nisam ja nikakav pobednik, naročito ako ti ne prokljuviš šta ti ja sve vreme pričam... Zato, kao što treba i većini ljudi po forumima reći, malo NZ u ruke umesto tastature... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Alexandaru Lambrosu ce ovo tesko da padne ekstra The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Jaoj... je li on beše pisao na blogu B92 onaj tekst o vladiki Amfilohiju i gej paradi, posle parade? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука