Никола Крушић Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 Још боље вас нашао [emoji2]Што се игрица тиче, слаб сам ја за те ствари. Повремено одиграм Кантер страјк кад имам времена и то више због екипе и друштва него због игре [emoji1]Sent from my iPhone using Pouke.org obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 1, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2018 пре 23 часа, Никола Крушић рече Ко хоће може да проба Астралинукс . Руси избацују Виндовс комплетно из државних служби како јавних тако и оних других . И наравно има бесплатна верзија и за нас Астралинукс Комон Едишн јако лепа и функционална. Први дериват Дебиана који ми се свидео за коришћење после дуго времена Заборавих линк: http://astralinux.ru/products/astra-linux-common-edition/ Руси имају неколико добрих Linux дистрибуција. Rosa http://en.rosalinux.com/. Rosa je одлична дистрибуција, баш сам јуче једном пријатељу инсталирао ROSA R9 LXQt. Комп лети, а био је спреман да га баци у смеће. Calculate http://www.calculate-linux.org итд. obi-wan and Никола Крушић је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 постоји ли програм у линуксу помоћу којег би могла да гледам HBO, који имам као бесплатну апликацију на мобилном. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 3 минута, Снежана рече постоји ли програм у линуксу помоћу којег би могла да гледам HBO, који имам као бесплатну апликацију на мобилном. Требало би да може у браузеру типа Chrome или Firefox. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 5 минута, Снежана рече постоји ли програм у линуксу помоћу којег би могла да гледам HBO, који имам као бесплатну апликацију на мобилном. покушај са овим https://www.maketecheasier.com/watch-hbo-now-ubuntu/ obi-wan and kordicka93 је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 29 минута, Juanito рече Требало би да може у браузеру типа Chrome или Firefox. еее, може, успела хвала Juanito and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 постоји ли програм у линуксу помоћу којег би могла да гледам HBO, који имам као бесплатну апликацију на мобилном.Ја гледам преко фајерфокса, само се улогујеш.Не треба апликација никаква. Претпостављам да је у питању ХБО ГО. [emoji3]С’ вером у БогаЗа крст часни и слободу златнуНикола Крушић (Круле) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 пре 1 минут, Никола Крушић рече Ја гледам преко фајерфокса, само се улогујеш. Не треба апликација никаква. Претпостављам да је у питању ХБО ГО. С’ вером у Бога За крст часни и слободу златну Никола Крушић (Круле) ма да, а ја као неке програме тражим, ал` што једноставно кад може компликовано Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 10, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2018 ма да, а ја као неке програме тражим, ал` што једноставно кад може компликовано [emoji3] И ја кренем тако тежим путем некад [emoji28]С’ вером у БогаЗа крст часни и слободу златнуНикола Крушић (Круле) Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Опет ја @Juanito или неко други, на овој новој верзији Убунтуа не ради Wine,или постоји ли неки други програм преко којег могу да инсталирам iTune Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 41 минута, Снежана рече Опет ја @Juanito или неко други, на овој новој верзији Убунтуа не ради Wine,или постоји ли неки други програм преко којег могу да инсталирам iTune „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 @ronin sve sam to uradila Ubuntu Precise (and superior) users : You must install the package wine:i386 to get PlayOnLinux working Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 uspela ronin је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 29, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2018 IBM kupuje Red Hat za 34 milijarde dolara Ko je kome ovde sta uvalio, s oprostenjem?... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 29, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2018 IBM kupuje Red Hat za 34 milijarde dolara Ko je kome ovde sta uvalio, s oprostenjem?...Од овога ће ИБМ постати дефинитивни гигант...Они већ користе Ред Хет за своје мејнфрејм рачунаре, а сад су и власници свега тога.Буквално са овим могу да се приближе гуглу и да доминирају клауд тржиштемСа вером у БогаЗа крст часни и слободу златну! Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука