звечанац Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 mogu samo reci da saosecam sa Pokajnikom,jer sam se malo nasla u prici,i mogu da mu samo kazem da izbegava kontakt i ne naseda na provokacije i da se jednostavno ne nervira.Brate,cuvaj sebe zbog svoje porodice .please. a Gospod sve vidi i zna i ostavi probleme Njemu.......ne znam vise sta da dodam....... :group111: :group111: :group111: :group111: :group111: dada dada :drugarstvo: Све је речено.... 4chsmu1 dada dada Брате.....Запамти једно: Oнај одозго види све. Ја као десет година млађи, могу једино да ти пожелим све најбоље у даљем животу за тебе, твоју породицу и дете које чекате, па и таста да се уразуми. Молитва, молитва и само молитва. 100% ће ти помоћи драги Господ. Ништа не брини, све ће доћи у своје време. :bla: Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Ма љубав, молитва и тако даље се подразумева, али овде је питање шта конкретно урадити. Живот није Дизниленд него веома "крут и послован" и грешке се плаћају скупо. За који месец долази беба која ништа није крива и не треба да испашта због тамо неког. Опције су: 1) Ђути и трпи 2) Покушај да решиш проблем 3) Избаци га напоље ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Брате мој, Осим утехе нас свих који Те волимо, а која би требала, ако Бог Да, допринети Твом смирењу, све остале сугестије пажљиво и лагано размотри. Нема универзалних решења, само Једно Је Универзално ЉУБАВ ЉУБАВ ЉУБАВ ЉУБАВ ЉУБАВ ЉУБАВ ЉУБАВ На дар од мене, Ciklus predavanja: Odgovornost i nase vreme, Crkva Sv. Markaа најбитније од 30:09 ради dada Да Буде увек међу нама. али и међу вама у далеком свету, рачунајући и тату, оца, оног који је стрепео док је била у стомаку мајке, док се рађала, који је гајио и неговао док је одрастала, оног који је сигурно допринео да та жена са којом Те је Љубав спојила, буде баш таква.... 4chsmu1 :group111: dada dada dada :drugarstvo: "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2011 ZvonkoM je potpuno u pravu. Ove stvari moraju da se raščiste, lepo i ljudski da sednete vas dvoje sa njim, i da izvadite tefter i da kažete lepo šta vam smeta, i šta očekujete od njega. Ponudite mu da i on isto to kaže, neka otvoreno prizna šta je uzrok njegovog asocijalnog ponašanja. Ako traži da mu trudna ćerka pegla, kuva i pere, a da on ne doprinosi ničemu, onda mu ljubazno objasnite da to prosto ne može tako da funkcioniše, i da vi imate dovoljno svojih problema. Dakle, samo iskren razgovor, jer guranje besa pod tepih dovede do požara pre ili kasnije. Objasnjeno, tacnije pokusano jutros. Covek je napravio skandal. NJEGOV PROBLEM SA MNOM JE SLEDECI: JA SAM PUSAC I GLEDAM TV...hahahahahahahhahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Zbog koga se ja nerviraM, pa ja sam veca dileja od njega... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Такви људи ће увек покушавати да дижу буку да би се други осећали лоше, то им је тактика - немој уопште да се упушташ у свађу, то је само глума (и наравно да ће злоупотребити сваку твоју несавршеност, али то немој да те уопште тангира). Ти пусти да одглуми представу, па му опет смирено кажи. Када види да не реагујеш он ће после неког времена престати да прави циркус. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 ZvonkoM je potpuno u pravu. Ove stvari moraju da se raščiste, lepo i ljudski da sednete vas dvoje sa njim, i da izvadite tefter i da kažete lepo šta vam smeta, i šta očekujete od njega. Ponudite mu da i on isto to kaže, neka otvoreno prizna šta je uzrok njegovog asocijalnog ponašanja. Ako traži da mu trudna ćerka pegla, kuva i pere, a da on ne doprinosi ničemu, onda mu ljubazno objasnite da to prosto ne može tako da funkcioniše, i da vi imate dovoljno svojih problema. Dakle, samo iskren razgovor, jer guranje besa pod tepih dovede do požara pre ili kasnije. Objasnjeno, tacnije pokusano jutros. Covek je napravio skandal. NJEGOV PROBLEM SA MNOM JE SLEDECI: JA SAM PUSAC I GLEDAM TV...hahahahahahahhahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Zbog koga se ja nerviraM, pa ja sam veca dileja od njega... Тај човек је кукавица најобичнија.Само га кулирај 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Е брате, ако имаш времена прочитај ово: http://www.4shared.com/document/3fPuy-pF/M_Skot_Pek_-_Ljudi_lazi.html Мислим да може пуно да помогне. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 NJEGOV PROBLEM SA MNOM JE SLEDECI: JA SAM PUSAC I GLEDAM TV... drugim riječima ne radiš nađi posao pod hitno "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Molitva se podrazumeva ljudi. On ne voli nikoga, pocevsi od samog sebe. Rekao je da ne planira da izadje iz stana, a ugovorom smo nas dvoje vezani za stan, pa ako odemo samo cemo sebi stetu da napravimo. Opet je napao u 6 ujutro, jer je pokusano lepo da mu se objasni. Verovali smo da je svez, odmoran i pokusali kao ljudi, ali ne vredi... Najbolje je da kuliram, ali nevino dete ne moze da kulira, nema tu sposobnost jos uvek, a ono najvise ispasta...Tu je problem, ja mogu da cutim i li jednostavno da mu kazem BASTA MONO, ali sta dete moze? Probacu sa socijalnim radnikom takodje, psihologom, pa kada dobije poziv cesace se...U najgoroj varijanti zovem mu zandare, ako jos jednom digne glas. Ako se ni onda ne opameti... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2011 NJEGOV PROBLEM SA MNOM JE SLEDECI: JA SAM PUSAC I GLEDAM TV... drugim riječima ne radiš nađi posao pod hitno Imam posao, ali sam na cekanju zbog ambasade koja nikako da zavrsi sve oko mojih papira... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Ivice...HVALA BRATE PUNO NA ZAPISU... Hvala svima, jer ste svojim predlozima i savetima sigurno pomogli ne samo meni, nego i ljudima koji ce se naci u ovoj situaciji kad-tad... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 tim bolje, totalni ignore, organizujte se vas dvoje/troje koliko možete,šetnje i tako to "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 ...e da,i bači cigare valjaće ti kada beban dođe, ako odlučiš da baciš javi pa možemo zajedno da nam lakše padne stadaradim "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2011 ...e da,i bači cigare valjaće ti kada beban dođe, ako odlučiš da baciš javi pa možemo zajedno da nam lakše padne stadaradim Ja pusim zanemarljivo, oko pola pakle dnevno, a u kuci to ne radim... Bacicu ih sigurno, ali on hoce da to uradim jer on zeli da menja svet. Ja to necu da uradim zbog njega i njemu nije dobro zbog toga... leteti И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 ovako, ti si hrišćanin, i takav moraš voditi računa i ne preganjati se, ovo što ti je on rekao u pravu je,i jedno i drugo štete zdravlju, on ti hoće dobro nego ti ne vidiš stadaradim dakle šetnja i to pola kutije bacaj "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука