Jump to content

Усташе деценијама спремале геноцид?!?!?!

Препоручена порука

Наравно, не треба генерализовати, и да наравно да ми Срби нисмо никакав наднарод..... Али је истина да је геноцид вршен три пута над нама... Чињеница је да је два пута опроштен, и да то некима није сметало да то понове и трећи пут, а другима да поново намећу мит о нашој кривици... Правда је за сада далеко, али даће Бог једног дана да ситуација буде другачија... Витешком силом сломити НДХ, ослободити браћу у Крајини а хрватској дати државу онакву каква им следује...

Znaš Samuraj,Srbija ne propada zato što je voljena od strane svog naroda.

Mislim da je besmisleno pričati o krajini i drugim stvarima sada kada je sandzak došao na dnevni red pa će doći i vojvodina itd...

Србија има много мало истинских Срба.... Генерације су индоктринисане разним идеологијама, глупостима и слично, које су све уперене против нас... Реално, и наша Црква својом неангажованошћу је допринела томе... Није бесмислено, не сме се заборавити ништа... Ни једна кућа, а камо ли вековна област....

опиши "истинске СРбе" јел то групица људи који су чланови рецимо "образа" или разноразних богомољачких заједница без благослова владика и највеће Православне ЗАЈЕДНИЦЕ у Србији СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ?!

Истински Срби су они Срби који корачају путем Православља.... Изванредан пример су наши бројни Свети Преци и национални хероји.... Они који су по речима Св. Николаја Србског Родољуби и Богољуби

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Наравно, не треба генерализовати, и да наравно да ми Срби нисмо никакав наднарод..... Али је истина да је геноцид вршен три пута над нама... Чињеница је да је два пута опроштен, и да то некима није сметало да то понове и трећи пут, а другима да поново намећу мит о нашој кривици... Правда је за сада далеко, али даће Бог једног дана да ситуација буде другачија... Витешком силом сломити НДХ, ослободити браћу у Крајини а хрватској дати државу онакву каква им следује...

Mislim da je besmisleno pričati o krajini i drugim stvarima sada kada je sandzak došao na dnevni red pa će doći i vojvodina itd...

Србија има много мало истинских Срба.... Генерације су индоктринисане разним идеологијама, глупостима и слично, које су све уперене против нас... Реално, и наша Црква својом неангажованошћу је допринела томе... Није бесмислено, не сме се заборавити ништа... Ни једна кућа, а камо ли вековна област....

опиши "истинске СРбе" јел то групица људи који су чланови рецимо "образа" или разноразних богомољачких заједница без благослова владика и највеће Православне ЗАЈЕДНИЦЕ у Србији СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ?!

Истински Срби су они Срби који корачају путем Православља.... Изванредан пример су наши бројни Свети Преци и национални хероји.... Они који су по речима Св. Николаја Србског Родољуби и Богољуби

колико је по податцима којим располажеш данас таквих Срба у свијету?

Подели на овим сајтовима

Ко зна, можда  је све то допуштено од Бога да се открије право лице католичке вере, да се нико не превари и да се сачува православље. Јер само сећање на геноцид је толико снажно урезано у српско национално биће, да чак и људи који у животу нису ушли у цркву снажно реагују на сваку могућност приближавања православља и католичанства. Ето, то је неко моје размишљање на тему ,која јесте врло осетљива, и праштајте ако сам неког увредио.  

A možda dolazi i od rogatog, kako se zbog stvari koja nema veze sa hrišćanstvom hrišćani ne bi nikako ujedinili.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

колико је по податцима којим располажеш данас таквих Срба у свијету?

Не бих се усудио да нагађам, а податке немам осим проматрања своје околине... Многи не верују ни у Бога ни у Србство данас....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...