Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2009 Мислим да РТС има те емисије у својој архиви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 20, 2009 Пријави Подели Написано Јул 20, 2009 Ima na ovom linku http://www.rts.rs/page/podcast/ci.html 319.gif Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 22, 2009 У петак, 24. 08., у 20.05 на РТС-у Дигитал емисија "Фјодор Достојевски - живот и дело". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Августа? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Не, 24.07. тј. вечерас :smiley: Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Izvinite na omašci, lapsus calami...Odgledah emisiju...ali nije mi se baš mnogo dopala. Svakako da je dat akcenat na životne okolnosti pod kojima je Dostojevski stvarao, ali ključne stvari su, nažalost izostale. Što se mene tiče, majbolje dokumentarce o stvaralaštvu Dostojevskog kao i nekih istorijskih događaja u Rusiji, videla sam u Ruskom domu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2009 ??????, ?????????? ?????, ??????? ????????? ????????? ?? ????????? ??? ???????? ? ???? ?? ??????????? ???? ? ????. ??????? ?? ??? ???? ???? ?? ?????... http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileData/2009/07/18/438513/Kvadratura%20kruga-1807.flv Oko 50MB Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 RTS 23:41 ТВ фељтон: Дечани, под окриљем светиња "Под окриљем светиња" је получасовна емисија посвећена опстанку Срба и монашких заједница Пећке патријаршије и Високих Дечана у Метохији. У Задужбини светог краља Стефана Уроша Трећег, 24. новембра светкују ктиторску славу. Емисија коју ауторски потписују уредник Биљана Савић, сниматељ Срђан Радуловић и монтажер Маријана Васић емитује се на дан славе, у 23.35, на Другом програму РТС-а. Осим повратника, саговорници у емисији су и монаси Високих Дечана, епископ липљански Теодосије, игуманија Пећке патријаршије Февронија. Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 На 2.каналу РТС-а ће у 20:23 бити емитована емисија о блаженопочившем Патр. Алексеју 2. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 23. децембра, у 20.30, на другом програму РТС-а. Његова светост патријарх Павле "Његова светост - патријарх Павле" je получасовни фељтон са патријарховим беседама снимљеним од маја 1994. до 14. октобра 2006, у Метохији и на Косову, где је господин Павле богослужио 34 лета као епископ рашко-призренски. Порука патријарха Павла о најрадоснијем хришћанском празнику - Ускрсу, снимљена је 1. маја у Пећкој патријаршији, где је Његова светост са свештенством служио Ускршњу литургију. - Чин увођења у трон пећких патријараха - устоличење 22. маја 1994. Посета двојице поглавара Косову и Метохији, маја 1994. године: патријарха српског Павла и тадашњег поглавара Руске цркве Алексија Другог. - Јубилеј, 125 година Богословије Светих Кирила и Методија у Призрену. Прво богослужење Његове светости у Девичу, у Дреници. - Представљање књиге патријарха Живот по Јеванђељу, у Приштини, и последњи интервју снимљен у престоном храму српских архиепископа и патријараха, Пећкој патријаршији, о манастирској слави - Покрову пресвете Богородице - 14. октобра 2006. године. Емисију ауторке Биљане Савић можете погледати уочи четрдесетодневног помена благопочившем патријарху Српске православне цркве, 23. децембра, у 20.30, на другом програму РТС-а. Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Данас у 18 часова: Реприза емисије "ПИТАЊА И ОДГОВОРИ" на ТВ Палма плус где један од гостију био Бошко Обрадовић ТВ Палма плус емисијa ПИТАЊА И ОДГОВОРИ Тема: СРЕБРЕНИЦА – ИЗ НЕИСПРИЧАНОГ УГЛА Субота, 23.јануар 2010. у 21 час Представник Српског сабора Двери у вечерашњој емисији ПИТАЊА И ОДГОВОРИ култног водитеља и аутора Оливере Милетовић на јагодинској ТВ Палма плус биће Бошко Обрадовић. Тема емисије је СРЕБРЕНИЦА – ИЗ НЕИСПРИЧАНОГ УГЛА, а гости су још и Стефан Каргановић и Љубиша Симић из НВО Историјски пројекат Сребреница, и Александар Павић, политиколог. Премијерни термин емисије је субота у 21 час, а репризни недеља у 18 часова. Информативна служба Српског сабора Двери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Utisak nedelje Razgovaramo o izboru novog patrijarha. Gosti: Živica Tucić, verski analitičar, Dimitrije Kalezić,teolog i Jovan Janjić, novinar NIN-a. Utisak nedelje se prikazuje od oktobra 1991. godine i odavno je stekao kultni status. U pitanju je i jedna od najgledanijih emisija na televiziji B92, uvek aktuelna, informativna i provokativna. Autorka i voditeljka emisije je Olja Bećković. Управо се емитује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Вечерас на ТВ Кошава у емисији Ћирилица са почетком у 21 час говори и Драган Милосављевић аутор Видовдан.орг о африканизацији Балкана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Вечерас око 22:00, на РТС-у 1, "Да, можда не"....мислим да треба погледати. Један од гостију је владика Порфирије, а међу публиком су и студенти БФ-а.... confused confused "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Вечерас око 22:00, на РТС-у 1, "Да, можда не"....мислим да треба погледати. Један од гостију је владика Порфирије, а међу публиком су и студенти БФ-а.... confused confused hehe video sam najavu, samo mi nije jasno sta ce tamo pedja the boy crvenilo o cemu li ce on da prica sa vladikom :0104cheesy: mogu da zamislim, ulazi on i ono njegovo dobro vece kraljevi..... 0110_hahaha car Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука