Jump to content

Најаве ТВ и радио емисија

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 41
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest Оливера

Izvinite na omašci, lapsus calami...Odgledah emisiju...ali nije mi se baš mnogo dopala. Svakako da je dat akcenat na životne okolnosti pod kojima je Dostojevski stvarao, ali ključne stvari su, nažalost izostale. Što se mene tiče, majbolje dokumentarce o stvaralaštvu Dostojevskog kao i nekih istorijskih događaja u Rusiji, videla sam u Ruskom domu.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

RTS

23:41

ТВ фељтон: Дечани, под окриљем светиња

"Под окриљем светиња" је получасовна емисија посвећена опстанку Срба и монашких заједница Пећке патријаршије и Високих Дечана у Метохији.

У Задужбини светог краља Стефана Уроша Трећег, 24. новембра светкују ктиторску славу.

Емисија коју ауторски потписују уредник Биљана Савић, сниматељ Срђан Радуловић и монтажер Маријана Васић емитује се на дан славе, у 23.35, на Другом програму РТС-а.

Осим повратника, саговорници у емисији су и монаси Високих Дечана, епископ липљански Теодосије, игуманија Пећке патријаршије Февронија.

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

23. децембра, у 20.30, на другом програму РТС-а.

Његова светост патријарх Павле

"Његова светост - патријарх Павле" je получасовни фељтон са патријарховим беседама снимљеним од маја 1994. до 14. октобра 2006, у Метохији и на Косову, где је господин Павле богослужио 34 лета као епископ рашко-призренски.

Порука патријарха Павла о најрадоснијем хришћанском празнику - Ускрсу, снимљена је 1. маја у Пећкој патријаршији, где је Његова светост са свештенством служио Ускршњу литургију.

- Чин увођења у трон пећких патријараха - устоличење 22. маја 1994. Посета двојице поглавара Косову и Метохији, маја 1994. године: патријарха српског Павла и тадашњег поглавара Руске цркве Алексија Другог.

- Јубилеј, 125 година Богословије Светих Кирила и Методија у Призрену. Прво богослужење Његове светости у Девичу, у Дреници.

- Представљање књиге патријарха Живот по Јеванђељу, у Приштини, и последњи интервју снимљен у престоном храму српских архиепископа и патријараха, Пећкој патријаршији, о манастирској слави - Покрову пресвете Богородице - 14. октобра 2006. године.

Емисију ауторке Биљане Савић можете погледати уочи четрдесетодневног помена благопочившем патријарху Српске православне цркве, 23. децембра, у 20.30, на другом програму РТС-а.

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Гости

Данас у 18 часова: Реприза емисије "ПИТАЊА И ОДГОВОРИ" на ТВ Палма плус где један од гостију био Бошко Обрадовић

ТВ Палма плус

емисијa ПИТАЊА И ОДГОВОРИ

Тема: СРЕБРЕНИЦА – ИЗ НЕИСПРИЧАНОГ УГЛА

Субота, 23.јануар 2010. у 21 час

Представник Српског сабора Двери у вечерашњој емисији ПИТАЊА И ОДГОВОРИ култног водитеља и аутора Оливере Милетовић на јагодинској ТВ Палма плус биће Бошко Обрадовић.

Тема емисије је СРЕБРЕНИЦА – ИЗ НЕИСПРИЧАНОГ УГЛА, а гости су још и Стефан Каргановић и Љубиша Симић из НВО Историјски пројекат Сребреница, и Александар Павић, политиколог.

Премијерни термин емисије је субота у 21 час, а репризни недеља у 18 часова.

Информативна служба Српског сабора Двери

Подели на овим сајтовима

• Гости

Utisak nedelje

Razgovaramo o izboru novog patrijarha.

Gosti: Živica Tucić, verski analitičar, Dimitrije Kalezić,teolog i Jovan Janjić, novinar NIN-a.

Utisak nedelje se prikazuje od oktobra 1991. godine i odavno je stekao kultni status. U pitanju je i jedna od najgledanijih emisija na televiziji B92, uvek aktuelna, informativna i provokativna.

Autorka i voditeljka emisije je Olja Bećković.

Управо се емитује

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Вечерас око 22:00, на РТС-у 1, "Да, можда не"....мислим да треба погледати. Један од гостију је владика Порфирије, а међу публиком су и студенти БФ-а....

confused1 confused confused

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Вечерас око 22:00, на РТС-у 1, "Да, можда не"....мислим да треба погледати. Један од гостију је владика Порфирије, а међу публиком су и студенти БФ-а....

confused1 confused confused

hehe video sam najavu, samo mi nije jasno sta ce tamo pedja the boy  crvenilo o cemu li ce on da prica sa vladikom  :0104cheesy:

mogu da zamislim, ulazi on i ono njegovo dobro vece kraljevi.....  0110_hahaha car

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...