Jump to content

Да ли удржење "Атеисти Србије" прелазе границе закона Републике Србије?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Наравно да не. Морам признати да Александар није успео да најбоље објасни ову проблематику. У олтар, наиме, није дозвољен улазак не женама, већ никоме ко тамо нема конкретан разлог да буде - ни ја као вероучитељ не могу да улазим у олтар како ми се ћефне, а ни сами свештеници не могу тамо улазити осим када треба да служе. Наравно, постоје изузеци - у олтар улазе и несвештена лица која учествују у богослужењу током службе, а и друга лица задужена за чистоћу Цркве када богослужење није у току.

Па што јес, јес; баш сам дао траљав пример... ne_shvata

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Ево још једног који је своја убеђења хтео да наметне целом свету:

http://youtu.be/tu37LlKRoBY

Da, a imao je saučesnika:

gottmuns.jpg

Naravno, ovim se možemo gađati do sutra, i ništa pametno nećemo reći. To što ti sada radiš naziva se u debatovanju Reductio ad Hitlerum. (http://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum)

P.S. Inače imam problem sa raspravama koje završe na Ajnštajnu i Hitleru. Dosadno je, previše puta viđeno, a ne znači mnogo... ne_shvata

Подели на овим сајтовима

С обзиром да ниси имао коментар на ово

Сва ова објашњења су јасна нама и због тога то питање никада и није било предмет интересовања цркве. Врло једноставно, то није нешто што нас мучи и изазива нашу пажњу па се тиме и не бавимо. Са друге стране атеисте муче верници, па се стално њима баве јер им није довољно да сами живе по својим убеђењима већ желе да њихова убеђења цео свет прихвати и живи по њима. Бдв рекоше овде да су сви ратови вођени због религије. Нетачно у потпуности. Ратови су вођени због воље за моћи.

асоцијација на Хитлера ми се сама појавила.

Подели на овим сајтовима

Лицидер, отварање дуплих налога је противно правилима форума и повлачи аутоматско бановање. То је наш пријатељ атеиста Мултиверс који је недавно банован на 20 дана.

Znaci da sam bio u pravu kada sam tvrdio da je ban bio prestrog. Covek bas zeli da pise ovde, a vi tako ...

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

I na toj temi sam i tebi i Androniku 101. puta nacrtao kako jasno i nedvosmisleno mozemo razlikovati

virus koji je usao u sastav genomoa infekcijom od onog koga je razvio imuni sistem. Jedan ostavlja

oziljak u genetskom materijalu drugi ne ostavlja. Jasno kao dan. Ali vama dvojici to udje na jedno uvo

na drugo izadje i onda opet sve jovo na novo.

Steceno se ne prenosi.

Cak mislim da RNK virusi i ne menjaju genom coveka uopste.

Zovu se RNK zato sto oni imaju RNK a ne DNK.

A opasniji su mnogo zato sto se RNK mnogo lakse menja od DNK - ima labaviju, meksu strukturu.

I ne znam sta vise ljudima nije jasno povodom evolucije kada je sve jasno, objasnjeno i dokazano.

Подели на овим сајтовима

I ne znam sta vise ljudima nije jasno povodom evolucije kada je sve jasno, objasnjeno i dokazano.

Дај Дарко, молим те. Ја стварно афирмативно гледам на ТЕ, али ова изјава је смешна.

Подели на овим сајтовима

Дај Дарко, молим те. Ја стварно афирмативно гледам на ТЕ, али ова изјава је смешна.

Koliko čovek ima hromozoma? Ajde bez guglanja.

Подели на овим сајтовима

Ти си млад и паметан дечко, али ти је јако лоша особина што мислиш да си покупио сво знање овога света. Полако...

Подели на овим сајтовима

Ти си млад и паметан дечко, али ти је јако лоша особина што мислиш да си покупио сво знање овога света. Полако...

Pa nisam. Ali ostavi se mene, drži se onoga što pričam.

Dokazano je na mnogo nivoa a prevashodno na molekularnom.

Najčvršći dokazi su upravo to tj. tu.

Подели на овим сајтовима

jer iako je istinit, mi ovde sada  razgovaramo o jednom konkretnom pozivu koji je, bez ijednog validnog razloga osim tradicije patrijarhata,

Objasnili smo zasto i zbog cega zene ne mogu biti svestenici,kao i da to nema veze sa patrijarhatom.Sad,druga stvar sto za vas teologija nema nikakvu vrednost.

Ko ti je rekao da žene nisu svetenici.Svi su Hrišćani sveštenici samo im nije dopušteno da govore u crkvi zato što im je služba u ličnom poučavanju a muškima je da propovedaju na sabranju u crkvi.Žene nisu lišene sveštenstva već propovedanja na sabranjima.One mogu biti Djakonice.I to sve zato što postoji samo jedan Sveštenik pred Ocem koji posreduje za nas Isus Hristos.

Подели на овим сајтовима

jer iako je istinit, mi ovde sada  razgovaramo o jednom konkretnom pozivu koji je, bez ijednog validnog razloga osim tradicije patrijarhata,

Objasnili smo zasto i zbog cega zene ne mogu biti svestenici,kao i da to nema veze sa patrijarhatom.Sad,druga stvar sto za vas teologija nema nikakvu vrednost.

Ko ti je rekao da žene nisu svetenici.Svi su Hrišćani sveštenici samo im nije dopušteno da govore u crkvi zato što im je služba u ličnom poučavanju a muškima je da propovedaju na sabranju u crkvi.Žene nisu lišene sveštenstva već propovedanja na sabranjima.One mogu biti Djakonice.I to sve zato što postoji samo jedan Sveštenik pred Ocem koji posreduje za nas Isus Hristos.

Sizif nije pitao za "carsko svestenstvo",jer on pretpostavljam nije ni znao sta se pod time misli.

Djakonise nisu nacalstvovale bogosluzenjima niti vrsile svete tajne.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Pa nisam. Ali ostavi se mene, drži se onoga što pričam.

Dokazano je na mnogo nivoa a prevashodno na molekularnom.

Najčvršći dokazi su upravo to tj. tu.

Naravno da je dokazano jasno i objašnjeno, ali i dalje postoje evolutivni biolozi, i na tom polju se i dalje radi. Da je sve završeno ne bi imalo potrebe da se išta dalje više istražuje (u toj biološkoj disciplini).

@Sizif: Што се тиче речи religion и faith, хришћанство није ни једно ни друго, већ belief: I believe in one God the Father, Pantocrator, Maker of heaven and earth, and of all things visible and invisible...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...