Jump to content

Аскеза ПОРЕТКА ЉУБАВИ и православна духовност

Оцени ову тему

andrej

Препоручена порука

tu samo iskrena molitva pomaže... ne razumem potrebu da se neko predstavi u pravoslavnom svetlu a čini se da nije pravoslavac.... zar zaista misle da je to vrsta komercijale...  girl_jumping

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 59
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Vid`te ovo:

Nada Sekaric

Voljela bih znati kako si Mari i do kada si planirala post... Podrzavam Te! :drugarstvo: Sve naj, naj ♥

March 21 at 10:18pm ·

o

Mari Macesic Hvala na pitanju odlicno sam.Sto se tice posta hrane planiram da vise ne konzumiram hranu nikada sto znaci post traje dozivotno.Veliki pozdrav od mene ... ♥ ♥ ♥

Подели на овим сајтовима

Ма она је само искористила популарност оца Јоила да га искористи на овакав начин!

t1007 :bla: smej.gif

da nisi i ti na lebu i vodi  bendoff  girl_jumping prstgore bendoff

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=12904.msg406238#msg406238 date=1302129853]

Ма она је само искористила популарност оца Јоила да га искористи на овакав начин!

:group111: 0442_feel :cheesy:

da nisi i ti na lebu i vodi  bliss jeeee  :drugarstvo: :drugarstvo: bliss jeeee

AAaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  smej.gif womens womens smej.gif :nene: 0110_hahaha smej.gif 0110_hahaha smej.gif 0110_hahaha  Mociiiiiiiiiii  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Она дефинитивно нема везе са православљем. Православље јој је потребно као маска. Како би иначе могла да шири своја (не)знања међу православним људима ако нису увијена у обланду православља? Такву обланду користе и обичне "бабе" врачаре како би све изгледало да је на нивоу православног учења.

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

Похвали се један мој пријатељ Владики како је издржао тримирје и то онако све скакуће око Владике и чека похвалу а Владика му каже:Е,мој брале, па и онај црни не једе и не пије ништа.

Заборавих...док сам се бавио астрологијом и још којекаквим вештинама и ја сам постио...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...