w.a.mozart Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Evo kako izgleda deo toka Južne Morave kod Vranja... dobra stvar je što se nakon klipa javilo više ljudi koji žele da ovo počiste,,, pogledajte... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2011 possebno pogledati od 3,45 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 sta se ovde desilo?! sram da nas bude, sve koji zivimo u ovoj zemlji. sta deci ostavljamo...bruka!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2011 lake ti rane Tužna Moravo... ko što kaže u klipu :bla: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Kod naseg naroda je obicaj da bacaju u reku sve sto im ne treba,a narocito uginule zivotinje... Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2011 a o improvizovanim toaletima (poljacima) duž reke neću ni da govorim.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 to sam zaboravila... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Morava,Dunav...Ista Srbija_smesko slika nas ljudi Srbija_smesko Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Собзиром да сам страствени риболовац,често сам на води,дал на реци,језеру,каналима. Могу само рећи да смо стварно стока од народа, баца се ђубре, ко где стигне. Не ретко,морам прво покупити ђубре са пецарошких места,јер просто ,немам тај угођај уживања у лепоти природе и реке. Ја лично,кад одлазим са реке,све у кесу ,па у канту... Стварно ,није ми јасно да неко не може да схвати богаство воде,која ова наша земља поседује... Култура живљења нам је на нивоу примитиваца,најгрђих... мајкл "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 мајкл Зона сумрака Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Nama svakako hitno treba jedna ostra diktatura... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Recica u mom selu,Zlotska reka,uliva se u Timok,nekada je bila toliko cista da si mogao vodu iz nje piti,bilo je i rakova i skoljki,svega toga se seca moja mama...ja sam tu reku kao dete nekoliko puta prepesacila,tj.njen tok trazeci virove za kupanje i dobra mesta za 0409_feel,cak i tada iako prilicno zagadjena,u njoj je bilo pastrmke...a danas...strah me da odem do reke sta cu videti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Zlotska reka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Ни код мене није боље... http://www.kurir-info.rs/srbija/pepeljusa-pocrnela-61572.php ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Nama svakako hitno treba jedna ostra diktatura... Пиноче врати се, имамо пос`о за тебе. Иначе, сећам се као клинац да је могла вода из потока да се пије без проблема. Ловили смо неке рибице, па онда то пржили, јес` било лепо... Сад мож` да уловиш само пластичну флашу, а ако попијеш воду то ти је задње. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука