Anel Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Saladine, nisam odrastao u Sandzaku...ali odem na odmor tamo, jer mi je rodbina dole. I prestani da haluciniras, molim te kao brata. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Evo i za mog brata muslimana Saladina...mozda ti se ovo vise svidja. Mahir Burekovic - Mudzahedin - Patriotske pjesme Republike i Armije BiH prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Aj da se outujem: ja sam nekad pevao ilahije i kaside. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Aj da se outujem: ja sam nekad pevao ilahije i kaside. Masallah brate greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Aj da se outujem: ja sam nekad pevao ilahije i kaside. jel se nesmije to pjevati slusati ,ilahije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Otkud ja znam da li se smije ili ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Aj da se outujem: ja sam nekad pevao ilahije i kaside. jel se nesmije to pjevati slusati ,ilahije Сме ,ако си босанац ,ко Миљан... stadaradim "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Aj da se outujem: ja sam nekad pevao ilahije i kaside. jel se nesmije to pjevati slusati ,ilahije Сме ,ако си босанац ,ко Миљан... 1405_love stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Ja sam brate Srbin a ne Bosnjak, a ti ljudi tamo ne postuju moju nacionalnost i ako smo iste vjere crvenilo Ne vjerujem da si tužan zbog te činjenice, reisu Zilkiću oko nije plaho zasuzilo po tom pitanju, neće ni tebi crvenilo Дакле, ово је за Моцартов плакат, свега ми! crvenilo Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ja sam brate Srbin a ne Bosnjak, a ti ljudi tamo ne postuju moju nacionalnost i ako smo iste vjere greengrin Ne vjerujem da si tužan zbog te činjenice, reisu Zilkiću oko nije plaho zasuzilo po tom pitanju, neće ni tebi ekstra Дакле, ово је за Моцартов плакат, свега ми! imam pitanje za sve ,kako iz bosne kadje neko ,dobro uvijeka prije bili bosanci svi sto su iz bosne ,sad nekako primjecujem da eto saladin kaze ,jasam srbin ,nisam bosanac,pa prije su bez obzira na religiju iz bosne svi bili bosanci,zasto sada drugacije ,nije bosna ime nicije posjedstvo ,da neko moze reci jasam bosanac a ti nisi bez obzira na vjeru,religiju koje kakve ili nacionalnost,malo tesko kad neko ko nije tamo i malo razmisli ako je iz bosne sad treba da bira da kaze koje i staje i gdje sta da kaze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina-je-jedna! Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QPjjVhq6zoE Općenito ovo citiranje suri ili kako se zove, me jako podsjeća na molitvu u jezicima (Dar Duha Svetoga u Katoličkoj vjeri). Čak i zvuče slično, a i melodija je slična. Ovdje govore na arapski ako se ne varam i onaj tko zna arapski zna i tumačenje pjesme, isto kao i molitva u jezicima kod nas - tumačenje je nepoznato osim onome koji ima dar da prepozna jezik i njemu je jasna poruka. Ono što je isto u oba primjera jest da obje pjesme slave Boga. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Leopold je već duže vrijeme banovan, mislim da je vrijeme da čovjeku skinete ban. vaha је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vaha Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 http://youtu.be/zO8u1GAZla8 Богдановић Тамара је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука