Зорица екс Милева Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Добро дошао брате. Надам се да ће ти бити угодно овјде и да ћемо се лијепо дружити. Свакако се радујемо што си с нама. prstgore 0110_hahaha 1405_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Dobrodosao... prstgore "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Moram odmah na pocetku reci da bih voljeo da se slazem sa svojom bracom (Srbima bilo koje vjere). Kao sto nas covjek Njegos kaze, brat je mio ma koje vjere bio prstgore Inace rodom sam iz Sandzaka. Добро дошао . Шта те нанесе на ове наше сајбер друмове ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=d6UlMK6dNzg ARABESKE prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 selam,pomaze ti bog,dobro doso lijepe ilahije za dobro doslicu evo jedne od mene omiljene psalme za tebe brate pozzzhttp://www.youtube.com/watch?v=_MkA1UeHi_4 Ja volim da slusam hriscanske psalme. Veoma smiruju. Bog je jedan koji se samo pokazao na razlicite nacine svima nama. Inace mrzim fanatike (vjerske) sa obe strane i molim ih da mi ne pisu u ovoj temi. Ovo treba da bude svjedok ljubavi izmedju Srba muslimana i Srba pravoslavaca i Srba rimokatolika. Sledi jedna od mojih omiljenih pjesama, ali nije Ilahija...iznenadicete se. I halalite sto vas tako kasno ometam klapklap 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ova pesma mi jedna od najlepših što pevaju Arabeske Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 selam,pomaze ti bog,dobro doso lijepe ilahije za dobro doslicu evo jedne od mene omiljene psalme za tebe brate pozzzhttp://www.youtube.com/watch?v=_MkA1UeHi_4 Ja volim da slusam hriscanske psalme. Veoma smiruju. Bog je jedan koji se samo pokazao na razlicite nacine svima nama. Inace mrzim fanatike (vjerske) sa obe strane i molim ih da mi ne pisu u ovoj temi. Ovo treba da bude svjedok ljubavi izmedju Srba muslimana i Srba pravoslavaca i Srba rimokatolika. Sledi jedna od mojih omiljenih pjesama, ali nije Ilahija...iznenadicete se. I halalite sto vas tako kasno ometam crvenilo 4chsmu1 taman posla klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 iz Sandzaka. А, из Раса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Добро нам дошао. А шта су то илахије и касиде? 4chsmu1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Поздрав за Анела..сад се сјетих ,једном ми школска случајно послала смс и пита оћемо ли имати илахије???А ја појма нисам имала..па се касније распитах шта је то.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Moram odmah na pocetku reci da bih voljeo da se slazem sa svojom bracom (Srbima bilo koje vjere). Kao sto nas covjek Njegos kaze, brat je mio ma koje vjere bio 4chsmu1 Inace rodom sam iz Sandzaka. Добро дошао . Шта те нанесе на ове наше сајбер друмове ? Ljubav prema jednom te istom narodu kojem pripadamo. Nazalost vjera nas je podjelila i zavadila... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Zovem se Anel Anelovic. Vidjeo sam na forumu islambosna.ba da se ovdje vode medjureligijski dijalozi. Ja nisam islamski teolog, ali jesam vjernik. Kad si vidio na islambosna.ba da se ovdje vode međureligijski dijalozi, to od prije neki dan kad je neko hvalio ovaj forum ili..? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Pravi Srbin voli gusle iznad svega, tako i mi srpski muslimani. Jel vam se svidja ova? 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Zovem se Anel Anelovic. Vidjeo sam na forumu islambosna.ba da se ovdje vode medjureligijski dijalozi. Ja nisam islamski teolog, ali jesam vjernik. Kad si vidio na islambosna.ba da se ovdje vode međureligijski dijalozi, to od prije neki dan kad je neko hvalio ovaj forum ili..? Hajde bratko zaguslaj odgovor na ovo ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Anele, brate Srbine, gdje zapelo ?, nije fino da čekam 20 minuta na prosti odgovor iako si prisutan na temi ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука